2.5 Yillik iliski

• Konu Sahibi Konu Sahibi ekoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ekoy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
36
22
3
Merhaba arkadaslar,
22 yasindayim. Başlıkta yazdigim gibi 2.5 yıllık bir iliskim vardi ki eski sevgilim beni ikna etmek icin 5 yil ugrasti. Cunku (yanlış anlasilmasin ayrimcilik olarak söylemiyorum) dogulu bir aileden geliyorlar ve ben onlara oranla rahat yetişen bir kızım babam kültürlerimizin uygun olmadigini söyleyerek istememişti. Neyse bir sekilde ailem kabul etti ve iliskimiz başladı. Neyse biz farklı sehirlerde oldugumuz icin 3 haftada 1 falan goruşuyorduk beni gelir evimin önünden alırdı falan, gorusemedigimiz zamanlar bana sürekli çiçek gönderirdi ve bana surekli adini koyalım bu isin ailemde çok istiyor diyordu ben okurken (gercekten iyi bir universitede mühendislik okuyorum) bu islerin içerisine girmek istemiyordum. Son bulusmamiz kurban bayraminin arefe gunuydu (pazar) ben o gün (bazı tavırlar hissetmiştim) eğer ailen benimle sorun yasayacaksa ayrililalim sadece ikimiz seviyoruz diye olmaz onlarda çok onemli demiştim o ise bana daha seni tanimiyorlar tanisinlar severler ben seni cok seviyorum seninle cok mutluyum falan dedi ve konuyu kapattı. Ogun guzel bir sekilde ayrildik böylece. Sonra ama sürekli evimizin onune gelmesi haftada 3-4 defa cicek gondermesi derken bir gun babam kizim onumuzdeki yaza bir ad koysanız iyi olur dedi. Ben bunu ona söyledim ve bana daha erken dedi ben sok oldum benden surekli bunu istiyordu cunku. Bende böyle dusunuyorsan ayrılalım nasipte varsa 3-4 yıl sonra tekrar bir araya geliriz dedim. Bir anda bana ailem seni istemiyor aranızda kalmaktan bıktım yoruldum falan demeye başladı.

Bende ne zaman bana böyle bişey dedin ben sana bunu 1 hafta olmadan söylemiştim istemiyorlarsa bitirelim neden o zaman bitirmedin diye. Sonra beni her yerden engelledi.

Anlayamadim arkadaslar kendisinin 8 yil emek verdigi caba gosterdigi iliskiyi nasil bu sekilde bitirebildi. Ayrilabilir tamam ama her yerden engellemek bir aciklama yapmamak 1.5 ay oldu. Ben dustugum durumu kabuullenemiyorum gururum kirildi. Sizce bana bunu neden yapmistir? Psikologa gitmeye karar verdim zaten atlatamiyorum arkadaslar.

Ben tan anlamadım 22 yasindasin 5 yıl uğraştı diyorsun 2.5 senede gorustugunuz zaman dilimi var.

Ayrilmistiniz bayramda sonra tekrar mo birlestiniz de çiçek geldi ad koyalım dedi baban bir daha ayrildiniz.

E şimdi ayrisiniz zaten sana da uymuyor bu çocuk. Acelesi de yokmuş madem e bırak herkes kendi yoluna o zaman sen bi okulu bitir önüne bak..

22 yaşındasın acelen ne biz evlendik diye ödül vermediler.Eğitimine bak hayatına değer veren değiştirmeyen seni her şeyinle kabullenen insanlarla birlikte ol.

Bende ne zaman bana böyle bişey dedin ben sana bunu 1 hafta olmadan söylemiştim istemiyorlarsa bitirelim neden o zaman bitirmedin diye. Sonra beni her yerden engelledi.

Dengesiz heralde? Iyi olmuş kurtulmuşsunuz Şükretmeye bakın derim

Soyle o gun normal bir sekilde her zamanki gibi ayrildik bayramda da bana cicek gelince babam oyle soyledi. kesinlikle oyle ama kabullenemiyorum beni koydugu durumu

22 yaşındasın acelen ne biz evlendik diye ödül vermediler.Eğitimine bak hayatına değer veren değiştirmeyen seni her şeyinle kabullenen insanlarla birlikte ol.
evlilik adina acelem yok 25e kadar beklemekti zaten planım, kesinlikle bende oyle yapmaya calisiyorum ama dedigim gibi sadece yaptigi seyi hazmedemiyorum

Annemde oyle diyor iyi ki kurtulmuşsun diye ama inanin anlayamiyorum bunu bana nasil yapti kabullenemiyorum malesef..

Bu aralar bu tarz olayları çok duyuyorum çevreden şaşırmamaya başladım resmen
Demek ki birileri sürekli doldurmuş, zaten dengesiz olan kişiliğine yön vermiş olan olmuş.. Bence hiiç fırsat bile vermeyin en kisa zamanda toparlanıp daha iyilerine lâyık olduğunuzu hatırlayın..

Umarım çok teşekkür ederim sizede

Yasini gorunce gerisini okumuyorum bile

kalbinin gununu gorsun ne diyeyim
bak her işte bir hayır vardır. zaten farklı kültürlerdendik diyorsun. önüne bak. geri dönerse de izin verme hayatına girmesine. intikamsa böyle al intikamını. ailene karşı da seni mahcup etmiş. boşver gitsin

Bende buna inanıyorum cunku babam asla bu yaşımda böyle bir şey isteyecek birisi degildi, demekki gercek yuzunu görmem icin olmuş

22yas 5sene caba 2.5sene iliski?? anne karninda hastanede mi oldu bunlar??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…