• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 - 8 Şubat 2026 Haftalık Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
Emoji Skoru
3.641
Puanlar
523
Yer
İstanbul
Aslan Dolunayı’nın ardından başlayan 2–8 Şubat haftası; gökyüzünde temizlik, denge ve derinleşme temalarını öne çıkarıyor. Ayın Başak, Terazi ve Akrep burçları arasındaki seyri; günlük düzenlerden ilişkilere, duygusal bağlardan gelecek planlarına kadar birçok alanda farkındalık yaratıyor. Uranüs’ün direkt hareketi ani kararları ve beklenmedik gelişmeleri tetiklerken, Merkür ve Venüs’ün Balık burcundaki etkisi sezgileri ve duygusal iletişimi güçlendiriyor. Bu hafta, hızlanmaktan çok bilinçli seçimler yapmak ve iç sesinizi dinlemek kazandırıyor

Screenshot_20260124-135220.webp

Koç​

Bu hafta Aslan Dolunayı’nın ardından iç dünyanızda netleşme ihtiyacı belirginleşiyor. Ay’ın Başak burcundaki seyri; günlük düzeniniz, iş planlarınız ve sağlığınızla ilgili eksik kalan noktaları fark etmenizi sağlıyor. ‘Neyi daha iyi yapabilirim?’ sorusu sizi yapıcı bir iç muhasebeye götürüyor. Uranüs’ün direkt hareketiyle birlikte beklenmedik farkındalıklar ve cesur kararlar gündeme gelebilir; özellikle uzun süredir ertelediğiniz konularda ani bir aydınlanma yaşayabilirsiniz.

Hafta ortasında Ay, Terazi burcuna geçtiğinde ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkıyor. Karşınızdaki kişilerin beklentilerini daha net görürken, kendi sınırlarınızı da yeniden tanımlama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Haftanın sonuna doğru Ay, Akrep’teyken duygusal derinlik artıyor; bazı bağlar güçlenirken, bazıları dönüşmek zorunda kalabilir.

Haftanın niyeti: ‘Hayatımda dengeyi bilinçli seçimlerle kuruyorum.’
Astro Gizmo’dan mini öneri: Haftaya yapılacaklar listesiyle başla; zihinsel yükün hafiflesin.

Boğa​

Bu hafta sizi yavaş ama oldukça sağlam ilerleyen bir farkındalık süreci bekliyor. Ay’ın Başak burcundaki hareketi üretkenliğinizi artırırken; özellikle iş, maddi konular ve kişisel becerilerinizle ilgili somut sonuçlar almanıza yardımcı oluyor. Küçük düzenlemeler büyük rahatlamalar getirebilir. Uranüs’ün direkt hareketiyle birlikte, para ve güvenlik anlayışınızda ani ama öğretici farkındalıklar yaşayabilirsiniz.

Hafta ortasında Ay, Terazi burcuna geçtiğinde ilişkilerde karşılıklı beklentiler netleşiyor. Uyum sağlamak isterken kendi ihtiyaçlarınızı ihmal etmemeye dikkat etmelisiniz. Haftanın ikinci yarısında Ay, Akrep burcundayken, maddi ve duygusal güvenlik temaları daha derin bir yerden çalışıyor; gerçek bağlar ile yüzeysel olanlar arasındaki fark belirginleşiyor.

Haftanın niyeti: ‘Değerimi biliyor ve buna göre seçim yapıyorum.’
Astro Gizmo’dan mini öneri: Küçük ama sürdürülebilir finansal düzenlemeler yap.

İkizler​

Bu hafta zihinsel yoğunluk yavaş yavaş azalırken, yerine daha pratik ve uygulanabilir farkındalıklar geliyor. Ay’ın Başak burcundaki etkisi; ev, aile ve yaşam alanınızla ilgili düzenleme ihtiyacınızı artırabilir. Dağınık kalan konuları toparlamak, hem zihinsel hem duygusal olarak sizi rahatlatacak. Aslan Dolunay’ı sonrası düşüncelerinizi daha net ve cesur şekilde ifade etmeye başlıyorsunuz.

Ay, Terazi burcuna geçtiğinde sosyal temaslar canlanıyor; konuşmalar, mesajlar ve buluşmalar ruhunuzu besleyebilir. Haftanın sonuna doğru Ay, Akrep’teyken ise günlük rutinlerinde sizi yoran alışkanlıklar net şekilde görünür hale geliyor. Bu farkındalık, kalıcı değişimler için güçlü bir zemin sunuyor.

Haftanın niyeti: ‘Zihnimi sadeleştiriyor, enerjimi doğru yere yönlendiriyorum.’
Astro Gizmo’dan mini öneri: Gün içinde kısa notlar al; dağınık düşünceler toparlansın.

Yengeç​

Bu hafta duygularınızı yapılandırma ve daha sağlıklı ifade etme zamanı. Ay, Başak burcundayken düşüncelerinizi toparlamak ve duygularınızı mantıklı bir çerçeveye oturtmak kolaylaşıyor. Aslan Dolunayı’nın ardından güvenlik ihtiyacınız artabilir; kendinizi daha sağlam hissetmek isteyebilirsiniz. Bu süreçte kırılganlık yerine sağduyu öne çıkıyor.

Ay, Terazi burcuna geçtiğinde ev–iş dengesi önem kazanıyor. Herkesi memnun etmeye çalışmak yerine kendi ihtiyaçlarınızı da gözetmeniz gerekiyor. Haftanın ilerleyen günlerinde Ay, Akrep’teyken kalpten gelen hisler güçleniyor; sezgileriniz size doğru yolu gösteriyor.

Haftanın niyeti: ‘Duygularımı netlik ve şefkatle ifade ediyorum.’
Astro Gizmo’dan mini öneri: Gün sonunda duygularını yaz; içsel yük azalır.

Aslan​

Dolunay’ın etkisi henüz tazeyken bu hafta sizi daha sakin ama bilinçli adımlar bekliyor. Ay, Başak burcundayken maddi konular, harcamalar ve kişisel kaynaklar gündeme geliyor. Kontrolü elinize alma isteğiniz artarken, gereksiz yükleri fark edip sadeleşmek isteyebilirsiniz. Uranüs’ün direkt hareketi, özgün yönünüzü daha cesurca ortaya koymanız için sizi destekliyor.

Ay, Terazi burcuna geçtiğinde iletişim hızlanıyor; kendinizi ifade etmek daha kolay hale geliyor. Haftanın sonunda Ay, Akrep burcundayken ailevi meseleler ve duygusal kökler ön plana çıkıyor. Geçmişle yüzleşmek, içsel gücünüzü artırabilir.

Haftanın niyeti: ‘Işığımı dengeli ve bilinçli şekilde kullanıyorum.’
Astro Gizmo’dan mini öneri: Harcamalarını gözden geçir; küçük farklar büyük rahatlama getirir.

Başak​

Bu hafta Ay, uzun süre sizin burcunuzda ilerleyerek sizi güçlü biçimde destekliyor. Kendinizi toparlamak, düzen kurmak ve verimliliği artırmak için son derece uygun bir süreçtesiniz. Fiziksel ve zihinsel olarak daha net hissedebilir, yarım kalan işleri tamamlamak için güçlü bir motivasyon bulabilirsiniz.

Ay, Terazi burcuna geçtiğinde maddi ve manevi denge konuları öne çıkıyor. Haftanın ikinci yarısında Ay, Akrep burcundayken sezgileriniz belirgin şekilde güçleniyor; söylenmeyeni bile anlayabilirsiniz. Bu farkındalık, ilişkilerde derinleşme sağlıyor.

Haftanın niyeti: ‘Hayatımı düzenlerken kendime şefkatliyim.’
Astro Gizmo’dan mini öneri: Haftalık plan yap ama kendine nefes alanı bırak.

Terazi​

Bu hafta, içsel denge arayışıyla başlıyor. Ay, Başak burcundayken biraz geri çekilme ve dinlenme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Aslan Dolunay’ı sonrası sosyal beklentilerle kendi sınırlarınız arasında denge kurmanız gerekebilir. Kendinizle baş başa kalmak bu hafta size düşündüğünüzden daha iyi gelecek.

Ay, burcunuza geçtiğinde enerji yükseliyor; sosyal temaslar ve ilişkiler canlanıyor. Haftanın sonunda Ay, Akrep’teyken maddi paylaşımlar, güven ve bağlılık temaları ön plana çıkıyor. Gerçek denge, yüzleşmeyle geliyor.

Haftanın niyeti: ‘Dengeyi önce kendi içimde kuruyorum.’
Astro Gizmo’dan mini öneri: Sosyal planlar kadar yalnızlık molalarına da yer aç.

Akrep​

Bu hafta sosyal çevre, arkadaşlıklar ve gelecek planları ön planda. Ay, Başak burcundayken kimlerle aynı yolda yürümek istediğinizi daha net görebilirsiniz. Ortak hedefler ve ekip çalışmalarıyla ilgili önemli farkındalıklar oluşuyor. Uranüs’ün direkt hareketi, bazı bağların ani şekilde yön değiştirmesine neden olabilir.

Ay, Terazi burcuna geçtiğinde içe dönüş başlıyor; kendinizle baş başa kalma ihtiyacınız artıyor. Haftanın sonunda Ay sizin burcunuzdayken duygular yoğunlaşıyor, sezgileriniz son derece güçlü hale geliyor. Bu, kişisel dönüşüm için önemli bir kapı aralıyor.

Haftanın niyeti: ‘Gerçek bağlara yer açıyorum.’
Astro Gizmo’dan mini öneri: İçgüdülerini bastırma, not al.

Yay​

Bu hafta kariyer, sorumluluklar ve hedefler ön planda. Ay, Başak burcundayken detaylara dikkat etmeniz gerekiyor; ihmal edilen küçük konular büyüyebilir. Aslan Dolunay’ı sonrası uzun vadeli planlarınızı daha net görmeye başlıyorsunuz.

Ay, Terazi burcuna geçtiğinde çevrenizden destek aldığınızı hissedebilirsiniz. Haftanın sonuna doğru Ay, Akrep’teyken dinlenme ve içsel toparlanma ihtiyacınız artıyor. Biraz yavaşlamak, zihinsel gücünüzü yenilemenizi sağlayacak.

Haftanın niyeti: ‘Hedeflerime bilinçli adımlarla ilerliyorum.’
Astro Gizmo’dan mini öneri: Günlük temposunu bilinçli şekilde hafiflet.

Oğlak​

Bu hafta bakış açınızı genişleten önemli farkındalıklar ön planda. Ay, Başak burcundayken planlama, öğrenme ve uzun vadeli hedefler güçlü biçimde destekleniyor. Özellikle iş, eğitim veya gelecek planlarıyla ilgili daha sağlam ve gerçekçi bir yol haritası oluşturabilirsiniz. Aslan Dolunay’ı sonrası sorumluluk algınız keskinleşiyor; neyi neden yaptığınızı daha net sorguluyorsunuz.

Ay, Terazi burcuna geçtiğinde kariyer–özel hayat dengesi önemli bir tema haline geliyor. Herkese yetmeye çalışmak yerine önceliklerinizi yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Haftanın sonuna doğru Ay, Akrep burcundayken sosyal bağlar derinleşiyor; güven duyduğunuz insanlarla daha samimi paylaşımlar yapabilirsiniz.

Haftanın niyeti: ‘Sabırla ve sağlam temellerle inşa ediyorum.’
Astro Gizmo’dan mini öneri: Büyük hedefleri küçük ve sürdürülebilir adımlara böl.

Kova​

Bu hafta duygusal ve maddi paylaşımlar ön plana çıkıyor. Ay, Başak burcundayken kontrol ihtiyacınız artabilir; her detayı yönetmeye çalışmak sizi gereğinden fazla yorabilir. Aslan Dolunay’ının ardından ilişkilerde netlik ihtiyacı yükseliyor; kimlerle aynı yönde yürümek istediğinizi daha açık görüyorsunuz. Uranüs’ün direkt hareketi, içsel bir ‘Artık böyle olmaz’ farkındalığı yaratabilir.

Ay, Terazi burcuna geçtiğinde yeni fikirler, ilhamlar ve farklı bakış açıları sizi buluyor. Haftanın sonuna doğru Ay, Akrep burcundayken kariyer yönünüzle ilgili güçlü farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Bu farkındalıklar, yaklaşan tutulma sürecine sizi bilinçli şekilde hazırlıyor.

Haftanın niyeti: ‘Değişimi korkmadan, bilinçle kabul ediyorum.’
Astro Gizmo’dan mini öneri: Gelecek planlarını yazıya dök; zihnin netleşsin.

Balık​

Bu hafta ilişkiler sizin için öğretici ve dönüştürücü bir rol üstleniyor. Ay, Başak burcundayken karşılıklı beklentiler netleşiyor; detaylar ve sınırlar sandığınızdan daha önemli hale geliyor. Aslan Dolunay’ı sonrası, başkaları için ne kadar fedakârlık yaptığınızı fark edebilir ve kendinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

Ay, Terazi burcuna geçtiğinde duygusal paylaşımlar derinleşiyor; daha açık ve samimi konuşmalar mümkün. Haftanın sonuna doğru Ay, Akrep burcundayken ruhsal farkındalık ve içsel güç belirgin şekilde artıyor. Sezgileriniz çok güçlü; iç sesinizi bastırmayın.

Haftanın niyeti: ‘Bağ kurarken kendimi kaybetmiyorum.’
Astro Gizmo’dan mini öneri: Su teması (banyo, meditasyon, deniz) enerjini dengeler.

tumblr_6ffc3b5cc803cea073ca3bf77dbb28bc_d0dc07d4_640.webp

KOÇ BURCU

Aslan Dolunayı seni sosyal çevre ve hedefler alanında sertçe uyandırıyor. “Ben neden bu grubun içindeyim?” sorusu yükselebilir. Tepki verme.

Perşembe günü iletişim çok hassas. Söylediğin bir söz yanlış anlaşılabilir. Merkür-Uranüs karesiyle ani çıkışlardan kaçın.

Cumartesi duygusal, Pazar ise gergin geçebilir. Özellikle Pazar günü tartışma tetiklenebilir. Sessizlik güç.

BOĞA BURCU

Dolunay ev-aile-iş dengesini kapatıyor. Uzun süredir taşıdığın bir sorumluluk artık ağır gelebilir.

Perşembe ilişkilerde şifa potansiyeli var ama beklentiyi abartma. Gerçekçi olmayan umut hayal kırıklığı yaratır.

Cumartesi yumuşak, Pazar ani gerilim. Para ve güven konularında ani karar alma.

İKİZLER BURCU

Dolunay zihinsel yükleri açığa çıkarıyor. Söylenmeyen sözler artık içini sıkabilir.

Perşembe günü Merkür-Uranüs karesi seni zorlayabilir. Yanlış anlaşılma riski yüksek, yazılı teyit al.

Cumartesi sezgisel ama dağınık.

Pazar günü ani bir haber seni gerebilir.

YENGEÇ BURCU

Dolunay para-özdeğer alanında kapanış getiriyor. “Kendimi ucuza mı harcıyorum?” sorusu önemli.

Perşembe ilişkilerde şifalanma ihtimali var ama netlik şart. Belirsizlik seni yorar.

Cumartesi içe dönme, Pazar duygusal patlama riski. Alınganlıkla hareket etme.

ASLAN BURCU

Haftanın merkezindesin. 13° Aslan

Dolunayı seni bitiriyor ama özgürleştiriyor. Artık rol yapamazsın.

Perşembe bir konuşma kaderi değiştirebilir. Gurur değil, dürüstlük kazandırır.

Cumartesi duygusal yumuşama.

Pazar ego çatışmalarına dikkat.

BAŞAK BURCU

Dolunay bilinçaltını temizliyor. Fark etmediğin bir korku açığa çıkabilir.

Çarşamba Satürn direkt + Ay-Jüpiter desteğiyle toparlanıyorsun. Haftanın en sağlam burçlarındansın.

Cumartesi sezgi artıyor. Pazar günü başkalarının stresini üstlenme.

TERAZİ BURCU

Dolunay sosyal çevrede eleme getiriyor. Herkes senin yolunda değil.

Perşembe Venüs-Chiron etkisiyle ilişkilerde şifa konuşması mümkün.

Ama aynı gün yanlış anlaşılma riski de yüksek.

Cumartesi romantik. Pazar ilişkilerde ani kopuş riski.

AKREP BURCU

Dolunay kariyer-imaj alanında baskı yaratıyor. Kontrol ihtiyacın artabilir.

Perşembe-Cuma duygular derinleşiyor. Ama bastırma.

Pazar günü Ay-Mars karesi seni çok zorlayabilir. Öfkeyle hareket etme.

YAY BURCU

Dolunay inançlarını sorgulatıyor.

Artık sana uymayan bir düşünce sistemi kapanıyor.

Perşembe-Cuma günleri sosyal destek var. Ama abartılı beklentiye girme.

Cumartesi günü sezgisel farkındalık.

Pazar ise huzursuzluk olabilir; uzak durmak iyi gelir.

OĞLAK BURCU

Dolunay ortak para, borç, duygusal bağları kapatıyor. “Bu yük bana mı ait?” diye sor.

Satürn’ün direkt seyri seni güçlendiriyor. Sorumluluk alan kazanır.

Cumartesi günü sakin. Pazar kontrol savaşına girme.

KOVA BURCU

Dolunay karşıt burcunda. İlişkilerde soğuk ama net yüzleşme.

Perşembe günü Merkür-Uranüs karesiyle ani kopuş riski. Sözlerine dikkat.

Cumartesi duygusal dağınıklık. Pazar ise ani kararlar pişmanlık getirebilir.

BALIK BURCU

Dolunay günlük düzen-beden alanını kapatıyor. Yorgunluk önemli bir mesaj.

Perşembe şifa var ama sınır şart.

Herkesi kurtaramazsın.

Cumartesi Merkür burcuna geçiyor.

Sezgi artıyor ama netlik düşüyor.

Pazar hayal-gerçek karışabilir.

hft caT (4).webp

Koç: Haftaya aslan burcunda gerçekleşecek dolunay etkisi ile başlangıç yapıyorsunuz sevgili koçlar. Bu dolunay sizlerin aşk, çocuklar, yetenekleriniz, hobilerinizi gösteren alanda olacak. Bu dönem sahneye çıkma, fark edilme isteği artabilir. Ben ne istiyorum, sorusu netleşir, ego, özgüven, aşk ve çocuk meseleleri tamamlanmaya doğru gidebilir. Bir aşk, flört devam edebilir yada bitebilir bu süreçte. Varsa çocuğunuzun hayatı ile alakalı uzun zamandır netleşmeyen konu sonuca ulaşacaktır. Bir ortaklık yada ilişki size iyi gelmiyorsa bitirebilir, kazançlarla alakalı yeni bir yola girebilirsiniz. Uranüs’ün de düz harekete geçmesiyle zaten para ve değer alanınızla alakalı riskli bir konunun sonuna geldiğinizi görebilirsiniz. Alınacak karar hayatınızı önemli ölçüde etkileyecek, marjinal bir karar olabilir. Maddi olarak da ilişkisel olarak da yeni bir düzen için adım atıyor olacaksınız. Merkür’ün balık burcuna geçmesiyle arka planda bazı konuları netleştirebilirsiniz. Huzurlu olabileceğiniz ancak bir süre gizli kalmasını isteyeceğiniz yeni bir iletişim sürecine adım atabilirsiniz. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Boğa: Haftaya aslan burcunda gerçekleşecek dolunay etikleri ile başlangıç yapıyorsunuz sevgili boğalar. Bu süreçte ev, aile,duygusal güvenlik ve iç dünyanızla alakalı bir konu yüzeye çıkar ve netleşir. Ev düzeni, taşınma düşüncesi ya da aileyle ilgili bir karar da sonuca ulaşabilir. Mevcut ilişkiniz yada ortaklığınızla alakalı geçtiğimiz aylarda alınan bir karar artık net olarak sonuca ulaşacaktır. Bu dolunay kariyer alanınızı da etkileyeceği için işiniz ve toplum önündeki statünüzle alakalı da önemli bir süreç tamamlanacaktır. Merkür’ün balık burcuna geçmesiyle sosyal çevrede yenilik, yeni hayat planları tamamlanacaktır. Uranüs’ün düz harekete geçmesiyle konfor alanınızdan çıkmak adına zorlanıyorsunuz ancak sistem tarafından alacağınız destekle daha hızlı ve net adımlar atabileceksiniz. Sorumluluklarınız artabilir, pes etmeden sisteme güvenerek ilerlemeniz durumunda önünüze çok önemli, marjinal fırsatlar çıkacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

İkizler: Haftaya yönetici gezegeniniz Merkür’ün balık burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili ikizler. Bu süreçte kariyer hayatınız ve toplum önündeki statünüz mercek altına alınacaktır. Sezgileriniz ve hayal gücünüzün oldukça yüksek olacağı, kelimelerden çok hislerle düşüneceğiniz zamanlar olacaktır. Kariyer alanında önemli bir iyileşme, yeni bir sürece sizi geçiriyor olacaktır. Haftanın diğer gündemi aslan burcunda gerçekleşecek dolunay olacaktır. Bu dolunay ile kardeşler, yakın çevre, iletişim, eğitim, anlaşmalar, sözleşmeler, araba alım-satım, iletişim tarzınızla alakalı önemli bir farkındalık ve tamamlanma enerjisi sizlerle olacaktır. Ticaret yapıyorsanız önemli bir konu sonuçlanabilir. Sonuç iş hayatınız yada sağlık konuları ile alakalı da olabilir. Uranüs’ün şubat ayında düz harekete geçmesiyle konfor alanınızdan çıkacağınız bir durum tamamlanıyor olacaktır. Konu yeni ve sürpriz değil geçmişten gelen bir durumla alakalı olacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Yengeç: Haftaya aslan burcunda gerçekleşecek dolunay enerjisi ile başlangıç yapıyorsunuz sevgili yengeçler. Bu süreçte maddi konular ve öz değer algınızla alakalı önemli bir tamamlama yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınız, önemli yatırımlarınız ve çocuklarınızla alakalı uzun zamandır beklediğiniz bir konu tamamlamaya gidebilir. Burada konu öz değer algınızı yükseltmekle alakalı olacaktır. Uzaklar, yurtdışı bağlantılı konularda alacağınız kararlar gelecekle alakalı bir çok konuyu da etkiliyor olacaktır. Uranüs’ün boğa burcunda düz harekete gelmesiyle sosyal çevreniz, gelecek planlarınız, hayalleriniz konusunda devrim niteliğinde önemli bir değişime gidiyor olacaksınız. Bu son döngü ile konfor alanınızdan çıkıyor olacaksınız. Hiç deneyimlemediğiniz, korktuğunuz bir alanda ilerleyebilirsiniz. Merkür’ün balık burcuna geçmesiyle uzaklarla bağlantılı konular, eğitim, hukuk, hayat felsefeniz gibi alanlarda son bir düşünme, kararları netleştirme süreci yaşayacaksınız. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Aslan: Haftaya burcunuzda gerçekleşecek dolunay etkileri ile başlangıç yapıyorsunuz sevgili aslanlar. Sizler için oldukça önemli bir hafta olacaktır. Hayatınızın birçok alanında yarım kalan sorularınızın cevabını alacağınız bir süreç olacaktır. Geçtiğimiz aylarda koyduğunuz hedef ve istekleriniz, aile, yuva konularında arınma, tamamlanma dönemi olacaktır. Eviniz, haneniz ile alakalı bir konfor alanının içine sıkıştıysanız Uranüs’ün boğa burcundaki düz hareketi ile artık bu alandan özgürleşme süreciniz başlıyor olacaktır. Bu dolunay ile hayatınızla alakalı aldığınız kararlar son kez değişim, dönüşümden geçecektir. Merkür’ün balık burcuna geçmesiyle miras, nafaka, pasif kaynaklar ve derin bağlar,kurduğunuz ilişkiler konusunda önemli gündemler oluşacaktır. Yapılacak yatırımlar, ortaklık yada derin bağlar kurduğunuz ilişkiler yeni bir boyuta ulaşacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Başak: Haftaya yönetici gezegeniniz Merkür’ün balık burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili başaklar. Bu süreçte balık burcu ilişki ve ortaklık alanınızda olacağı için gündeminiz bu konularda ilerleyecektir. Satürn’ün de bu alanda son derecelerde olması ikili ilişkilerde önemli ve son konuşmalar yapılabilir, ilişkiler bitebilir yada farklı bir aşamaya geçebilir. Merkür’ün bu alanda retro yapacak olması yarım kalan hikayeleri tamamlamak adına düşünme fırsatı olacaktır. İlişkilerde sınırlar net ve daha belirgin olacak. Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay enerjisi ile içsel dünyanız ve yaşadığınız krizler daha çok ortaya çıkabilir. Bu süreçte yakın çevre, kardeşler ile alakalı konularda önemli tamamlanmalar olabilir. Uranüs’ün düz harekete geçmesiyle uzaklarla bağlantılı konular, eğitim hayat felsefeniz konusunda konfor alanınızdan çıkacağınız yeni bir dönem sizler için başlıyor olacak. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Terazi: Haftaya aslan burcunda gerçekleşecek dolunay enerjisi ile başlangıç yapıyorsunuz sevgili teraziler. Bu süreçte sosyal çevreniz, gelecek planlarınız ve kariyerden gelen kazançlarınızla alakalı önemli bir gündem tamamlanabilir. Sosyal çevrenizi değiştirebilir, kendinize yeni bir vizyon belirleyebilirsiniz. Uranüs’ün boğa burcunda düz harekete geçmesiyle aldığınız kararlar, farklı bir alana adım ile alakalı konfor alanınızdan çıkacağınız, yeni bir dönem başlatıyor olacaktır. İnançlarınız, güven algınız, maddi konularla alakalı son bir karar aşaması diyebilirim. Alacağınız kararlar daha pozitif ve rahat bir döneme geçeceğinizi gösteriyor. Merkür’ün balık burcuna geçmesiyle sağlık, iş gündemleri konusunda rahat ve şifalanacağınız bir dönem olacaktır. İş alanınızda da keyifli ve mutlu bir döneme adım atıyor olacaksınız. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Akrep: Haftaya aslan burcunda gerçekleşecek dolunay enerjisi ile başlangıç yapıyorsunuz sevgili akrepler. Bu süreçte kariyer ve toplum önündeki statünüzü ilgilendiren alanda önemli bir dönem tamamlanıyor olacaktır. Bu dolunay ile hayatınızda önemli eylemler başlıyor diyebilirim. Kariyerde atacağınız önemli adımlar keyifli bir dönemi başlatacak ancak burada ego yapmadan ilerlemek faydanıza olacaktır. Uranüs’ün boğa burcunda düz harekete geçmesi ilişki konusunda son bir krizli yada sıkışmış durumla karşılaşabileceğinizi gösteriyor. Konfor alanınızdan çıkacağınız ve artık net karar vermeniz gereken zamanlar olacaktır. Merkür’ün balık burcuna geçmesiyle aşk hayatınız, çocuklarınız, önemli yatırımlarınız ve kendi potansiyelinizle ilgili pozitif bir sürece geçiyorsunuz. Kurban psikolojiniz, bağımlılıklarınız ile alakalı sorunlar çözülür, retro sürecinde kararlar alınır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Yay: Haftaya aslan burcunda gerçekleşecek dolunay etkileri ile başlangıç yapıyorsunuz sevgili yaylar. Hayata bakış açınızın tamamen değişeceği, eski kalıplarınızın yıkılacağı ve yeni bir perspektif ile bakacağınız zamanlar diyebilirim. Uzaklar, yurtdışı, eğitim, sosyal medya, hukuk gibi alanlarda da bekleyen geçtiğimiz aylarda konuşulmuş ancak yatım kalmış konular tamamlanmaya gidebilir. Uranüs’ün boğa burcunda düz harekete geçmesiyle iş ve sorumluluklarınız değişebilir, konfor alanınızdan çıkmanız adına eylem yapmanız gerekebilir. Neyi hakettiğinizi tam olarak anlayacağınız bir dönem olacaktır. Merkür’ün balık burcuna geçmesiyle ailevi konularda yapılacak önemli görüşmeler olabileceğini gösteriyor. Ailevi konularda bağımlılık hissetmeden, kurban psikolojisindem çıkacağınız bir süreç olacaktır. Taşınma, aile kurma ve yer değişimi adına önemli adımlar atılacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Oğlak: Haftaya aslan burcunda gerçekleşecek önemli bir dolunay ile başlangıç yapıyorsunuz sevgili oğlaklar. Bu süreçte pasif kaynaklar, derin bağlar kurduğunuz ilişkiler, miras, nafaka gibi pasif kaynaklarla alakalı önemli bir gündem tamamlanıyor olacaktır. Sosyal çevreniz, gelecek planlarınız konusunda da önemli gelişmeler yaşanabilir. Toplu paralar konusunda bu hafta önemli haberler alabilirsiniz. Uranüs’ün düz harekete geçmesiyle aşk hayatınız, çocuklarınız ve önemli yatırımlarınızla alakalı uzun zamandır karar veremediğiniz bir konuda artık konfor alanınızdan çıkıp, yeni bir sürece adım atıyor olacaksınız. Bu alan yeni deneyimleneceğiniz, daha önce bilmediğiniz yönde olabilir. Merkür’ün balık burcuna geçmesiyle kardeşler, yakın çevre ile alakalı önemli bir süreç başlıyor olacak. Bir görüşme sonucunda uzun zamandır bekleyen konular neticelenebilir. Araba alım-satım, ticari konularda yapılacak anlaşmalar söz konusu olabilir. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Kova: Haftaya karşıt burcunuz aslanda gerçekleşecek dolunay enerjisi ile başlangıç yapıyorsunuz sevgili kovalar. İlişki ve ortaklı konular mercek altına alınacaktır. Geçtiğimiz aylarda bu alanlarla alakalı yarım kalan konular varsa artık tamamlanıyor olacaktır. Her türlü tüzel kişi ile alakalı da tamamlanmalar yaşanabilir. İlişki konusunda sizi mutlu etmeyen durumlar sonlanabilir, yeni bir yol seçebilirsiniz. Bu alıncak kararlar kariyer ve toplum önündeki statünüzü de ilgilendirecek boyutta olacaktır. Merkür’ün balık burcuna geçmesiyle kardeşler, yakın çevre ile alakalı önemli konuşmalar yapılabilir. Ticaretle uğraşıyorsanız yeni bir alana geçebilir, anlaşmalar, sözleşmeler yapabilirsiniz. Maddi, manevi gelişeceğiniz, yeni başlangıçlar yapacağınız bir dönem olacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Balık: Haftaya Merkür’ün burcunuza geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili balıklar. Öz güveninizin artacağı, yakın çevreden destek alacağınız bir süreç. Satürn’ün burcunuzdan çıkmasıyla çok daha ferah ve mutlu bir dönem sizler için başlıyor olacaktır. Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay ile iş hayatınız ve sağlık konusunda önemli bir konu sonuca ulaşıyor olacaktır. Geçmişte düşündüğünüz ancak eyleme geçemediğiniz konularda artık daha kararlı ve net olabileceksiniz. Uzaklarla bağlantılı konular, eğitim, hukuk gibi alanlarda yeni başlangıçlar oluşabilir. Uranüs’ün boğa burcuna geçmesiyle iletişim tarzınız, yakın çevreniz ile alakalı artık konfor alanınızın dışına çıkacağınız, farklı bir döneme adım atıyorsunuz. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Aslı Kaçmaz​

Haftanın Gündemi

● 2 Şubat – Aslan Dolunayı
● 4 Şubat – Uranüs Boğa Burcunda İleri Harekette
● 7 Şubat – Merkür Balık Burcunda

hft caT (2).webp

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, haftaya Aslan burcundaki Dolunay etkisiyle başlıyorsunuz; bu süreç, sosyal yaşamınızda veya aşk hayatınızda kendinizi daha görünür kılma isteğinizi artırabilir. Uzun süredir içinize attığınız ya da geri planda kaldığınız konularda artık takdir görme ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Boğa

Burcunuzda hareket eden Uranüs’ün 4 Şubat tarihinde ileri hareketine geçmesi, sizin için oldukça önemli bir virajı temsil ediyor. Hayatınızda "gitmiyor, ilerlemiyor" dediğiniz kişisel hedeflerinizde veya dış görünüşünüzle ilgili değişim isteklerinizde ani bir hızlanma yaşayabilirsiniz.

İkizler

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün 7 Şubat itibariyle Balık burcuna geçişi, kariyer ve toplum önündeki duruşunuzda daha sezgisel ve empatik bir dil kullanmanıza olanak tanıyabilir. İş hayatındaki görüşmelerde salt mantıktan ziyade hislerinizle hareket etmek, yaratıcı projelerde size avantaj sağlayabilir.

Yengeç

Aslan burcunda gerçekleşen Dolunay ile haftaya merhaba derken, öz değer duygunuz ve maddi kaynaklarınızla ilgili konular ana gündem maddeniz haline gelebilir. Emeklerinizin karşılığını maddi veya manevi olarak alıp almadığınızı sorgulayabilir, yeteneklerinizin başkaları tarafından daha fazla takdir edilmesini arzulayabilirsiniz.

Aslan

Haftaya burcunuzda gerçekleşen Dolunay’ın güçlü enerjisiyle başlarken, kendinizi ifade etme biçiminiz ve kişisel hedeflerinizle ilgili önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır ertelediğiniz bir kararı netleştirmek, dış görünüşünüzde bir yeniliğe gitmek veya ilişkilerde kendi ihtiyaçlarınızı daha yüksek sesle dile getirmek isteyebilirsiniz.

Başak

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün 7 Şubat’ta karşıt burcunuz Balık’a geçmesi, ikili ilişkilerde ve ortaklıklarda iletişimin tonunu yumuşatabilir. Partnerinizle veya iş ortaklarınızla yapacağınız görüşmelerde, her zaman kullandığınız detaycı ve analitik dil yerine, daha empatik ve kabullenici bir üslup benimsemek aradaki buzları eritebilir.

Terazi

Haftaya Aslan burcundaki Dolunay’ın sosyal çevrenizi aydınlatan enerjisiyle başlarken, arkadaş grupları içerisindeki yerinizi ve geleceğe dair umutlarınızı gözden geçirme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bir süredir emek verdiğiniz bir organizasyonun sonuçlanması veya dahil olduğunuz bir toplulukta liderlik etme potansiyelinizin artması söz konusu olabilir.

Akrep

Merkür’ün dost burcunuz Balık’a geçmesi, aşk hayatınızda ve yaratıcılık gerektiren konularda size adeta şiirsel bir ifade gücü kazandırabilir. Duygularınızı karşınızdakine anlatırken derinleşebilir, çocuklarınızla veya partnerinizle telepatik düzeyde bir uyum yakalayabilirsiniz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, haftaya Aslan burcundaki Dolunay’ın coşkulu enerjisiyle başlarken, hayata bakış açınız, inançlarınız ve uluslararası konular gündeminizin merkezine yerleşebilir. Uzun zamandır planladığınız bir seyahat, akademik bir başvuru veya hukuki bir süreçle ilgili beklediğiniz sonuçlar bu hafta netleşmeye başlayabilir.

Oğlak

Aşk hayatınızı ve yaratıcılığınızı temsil eden alanda, 4 Şubat tarihinde Uranüs’ün Boğa burcunda düzelmesiyle birlikte kalbinizin ritmini değiştirecek sürprizler yaşanabilir. İlişkilerinizde monotonluktan sıkıldıysanız, partnerinizden gelecek beklenmedik bir jest veya ani bir plan değişikliği heyecanı yeniden canlandırabilir.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, karşıt burcunuz Aslan’da gerçekleşen Dolunay, ikili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda "ben" ve "biz" dengesini yeniden gözden geçirmenize neden olabilir. Partnerinizle veya iş ortağınızla olan iletişiminizde, karşı tarafın onaylanma ve takdir edilme ihtiyacının arttığını gözlemleyebilirsiniz.

Balık

Aslan burcundaki Dolunay, günlük rutinleriniz, çalışma ortamınız ve sağlığınızla ilgili konuları mercek altına alıyor. İş hayatınızda bir projenin finalini yapmak veya uzun süredir ertelediğiniz bir sağlık kontrolünü gündeme almak isteyebilirsiniz. 7 Şubat’ta Merkür’ün sizin burcunuza geçiş yapmasıyla birlikte, kendinizi ifade etme gücünüzde büyüleyici bir artış yaşanabilir.

hft caT (1).webp

Karar Veremediğin Her Şey Aydınlanıyor​

Son iki aydır hayatında bir duraksama var.Ne istediğini biliyorsun ama adını koyamıyorsun.Bir şeyler “olmak üzere” ama netleşmiyor.
İşte 2 Şubat Aslan Dolunayı, tam olarak bu kilidi açıyor.Bu Dolunay duyguları karıştırmıyor.Bu Dolunay kararları netleştiriyor.

Son iki aydır:
  • Ertelediğin konuşmalar
  • Askıda kalan ilişkiler
  • “Biraz daha düşüneyim” dediğin iş ve yön değişimleri bu hafta ışık altına çıkıyor.
Ve önemli bir şey söyleyeyim: Bu aydınlanma yumuşak değil ama çok berrak.

Bu Hafta Ne Hissedilecek?​

Bu hafta şunları yaşayabilirsin:
  • Bir cümle duyup “tamam” demek
  • Bir olay görüp içinden “artık yeter” geçmesi
  • Uzun süredir kafanı meşgul eden bir konunun bir anda sadeleşmesi
Aslan Dolunayı kararsızlığı sevmez.Netlik ister.Bu yüzden bu hafta içinden şu cümle geçebilir: “Aslında ben zaten biliyormuşum.”

Aslan Dolunayı Neyi Aydınlatıyor?​

Aslan, öz değerle ilgilidir. Kendini nerede geri çektiğinle, nerede daha azına razı olduğunla ilgilidir.

Bu Dolunay şuraları aydınlatır:
  • Görülmediğin ilişkiler
  • Takdir edilmediğin alanlar
  • Seni temsil etmeyen roller
Artık şu soruyu sormaya başlarsın: “Benim payıma düşen bu mu gerçekten?”

Dünya ve Türkiye Gündemine Yansıyan Tema​

Bu hafta genel atmosferde:
  • Görünürlük artıyor
  • İmajla gerçek arasındaki fark açılıyor
  • Sahne önünde olanlarla perde arkasında kalanlar ayrışıyor
Toplumsal olarak “kim neyi temsil ediyor?” sorusu yükseliyor.Gençlerin sesi daha yüksek çıkıyor. Yaratıcı olan, kendini ortaya koyan daha fazla alan buluyor. Bu bir gerilim değil, bir ayıklama.

Screenshot_20260119-193433.webp

İlişkiler: Netlik Haftası​

Bu hafta ilişkilerde gri alan kalmaz.
  • İlgisizlik fark edilir
  • Değer görmeyen taraf bunu kabul etmez
  • Sevgi varsa güçlenir, yoksa mesafe artar

Bu Dolunay şunu net söyler: “Beni görmeyen yerde durmam.”
Bazı ilişkiler bu hafta sağlamlaşır.Bazıları ise sessizce dağılır.

İş, Para, Kariyer: Kim Nerede Duruyor?​

Bu hafta:
  • Görünür emek karşılık bulur
  • Yaratıcı fikirler hız kazanır
  • Kendini geri çekenler fark edilmez

Aslan Dolunayı çok nettir: Işığını açmıyorsan, seni kimse göremez.Bu hafta “ben daha fazlasını istiyorum” diyenler için kapılar açılır.

Bu Dolunay herkesi etkiliyor ama tonlar farklı:

• Aslan: Kendinle yüzleşme. Hayat sahnesindeki yerin netleşiyor.
  • Koç Yay: Cesur adımlar destekleniyor. Şans aktif.
  • İkizlerTerazi: İletişim belirleyici. Doğru söz kazandırır.
  • Boğa AkrepKova: Direndiğin alanlar zorlanıyor. Esneklik şart.
  • Yengeç Balık: Duygusal farkındalık artıyor. Kabulleniş rahatlatır.
  • Başak Oğlak: İş ve düzenle ilgili kararlar netleşiyor.

En rahat akanlar: Netleşmeye izin verenler.
Zorlananlar: Kararı erteleyenler.

hft caT (3).webp

Haftanın Alt Mesajı​

Bu Dolunay bir şey eklemiyor. Zaten bildiğin şeyi netleştiriyor. Ve şunu söylüyor: “Artık bilmeme lüksün yok.”

Şimdi kendine dürüstçe şunu sor:​

Son iki aydır karar veremediğim konu ne?
Cevap bu hafta geliyor.

hft caT (8).webp

KOÇ​

İş:
Bu Dolunay senin için “artık beklemiyorum” haftası. Son iki aydır karar veremediğin bir iş başlığı netleşiyor. Üstlerinle ya da birlikte çalıştığın kişilerle açık bir konuşma yapman gerekebilir. Görmezden gelinen emeğin görünür oluyor ama bunun için senin de öne çıkman şart. Risk almak istiyorsun ve haklısın; bu hafta kontrollü cesaret kazandırır.

Para:
Beklenen bir ödeme, prim ya da ek kazanç gündeme geliyor. Ancak aynı anda harcama isteği artabilir. Gösteriş, ani alışveriş ve “hak ettim” psikolojisine dikkat. Parayı kazanmak kolay, tutmak zor.

Sağlık:
Enerji yükseliyor ama kalp, tansiyon, çarpıntı hassasiyetleri artabilir. Uykusuzluk ve aşırı tempo seni zorlayabilir. Hızını ayarlaman şart.

Aşk:
İlişkide netlik istiyorsun. İlgi görmediğin yerde kalmak istemezsin. Bekârsan cesur bir adım, flört ya da itiraf gündeme gelebilir. Devam eden ilişkilerde açık konuşma ya ilişkiyi güçlendirir ya da bitirir.

İlişkiler:
Sınır çiziyorsun. “Ben buradayım” demek zorundasın. Sessiz kalırsan yanlış anlaşılır, net olursan rahat edersin.

BOĞA​

İş:
İş–ev dengesi seni yormuş olabilir. Son iki aydır “böyle devam edebilir miyim?” dediğin düzen bu hafta aydınlanıyor. Çalışma saatleri, görev dağılımı ya da iş ortamıyla ilgili bir karar alman gerekebilir. Üzerine yüklenen sorumluluklara itiraz etmek zorundasın.

Para:
Ev, aile, taşınma, tadilat gibi konular masraf çıkarabilir. Parayı güvenceye almak istiyorsun. Büyük harcamalarda acele etme, pazarlık yap.

Sağlık:
Boyun, omuz, sırt gerginliği artabilir. Fiziksel yorgunluk kadar zihinsel yorgunluk da etkili. Dinlenme şart.

Aşk:
Güvende hissetmediğin bir ilişki seni zorlar. “Beni gerçekten istiyor mu?” sorusu netleşir. Sağlam bağlar güçlenir, belirsiz olanlar dağılır.

İlişkiler:
Aileyle sınırlar çiziliyor. Herkesi memnun etmeye çalışmak seni tüketmiş olabilir. Artık kendi alanını koruyorsun.

İKİZLER​

İş:
İletişim trafiği zirvede. Bir görüşme, toplantı, mail ya da mesaj kader belirleyici olabilir. Son iki aydır aklında olan bir fikir bu hafta somutlaşıyor. Sözlerin çok etkili; yanlış cümle kapı kapatır, doğru cümle yol açar.

Para:
Küçük ama sık kazançlar. Ticaret, satış, yazma, konuşma, sosyal medya gibi alanlardan gelir artışı mümkün.

Sağlık:
Zihinsel yorgunluk, dağınıklık, uykusuzluk görülebilir. Telefon, ekran ve sosyal medya detoksu iyi gelir.

Aşk:
Flört enerjisi yüksek ama netlik şart. Karşındaki kişinin niyeti açığa çıkıyor. İki seçenekten birini seçmen gerekebilir.

İlişkiler:
Kiminle aynı dili konuştuğun netleşiyor. Yüzeysel bağlar elenir, gerçek bağlar kalır.

YENGEÇ​

İş:
Emek–karşılık dengesi seni düşündürüyor. Son iki aydır “ben burada değer görüyor muyum?” diye sorduğun her şey bu hafta aydınlanıyor. Yeni bir görev, sorumluluk ya da iş değişikliği gündeme gelebilir.

Para:
Gelir–gider dengesi netleşiyor. Güvence ihtiyacı artıyor. Daha sağlam bir plan yapmak istiyorsun.

Sağlık:
Mide, sindirim, duygusal yeme konuları hassas. Stres direkt bedenine yansıyor.

Aşk:
Alınganlık yükselir. Küçük bir söz büyük etki yaratabilir. Açık konuşmak, duygunu net ifade etmek rahatlatır.

İlişkiler:
Kendini geri plana attığın yerleri fark ediyorsun. Bu hafta “ben de varım” demek önemli.

ASLAN​

İş:
Hayat sahnesinin merkezindesin. Son iki aydır ertelediğin karar artık kaçamaz. Yeni bir başlangıç, terfi, rol değişimi ya da görünür bir sorumluluk geliyor. Cesaret gösterirsen yükselirsin.

Para:
Kazanç artışı mümkün. Görünürlük paraya dönüşebilir. Ancak savurganlığa dikkat.

Sağlık:
Enerji yüksek ama aşırıya kaçma. Kalp ve sırt bölgesine dikkat.

Aşk:
İlgi, takdir ve sevgi ihtiyacın çok net. Görülmediğin yerde kalmak istemezsin. Büyük bir konuşma olabilir.

İlişkiler:
Liderlik sınavı. Maskeler düşer. Gerçek bağlar kalır.

BAŞAK​

İş:
Perde arkasında yürüyen bir konu ortaya çıkıyor. Son iki aydır seni yoran belirsizlik kapanıyor. Bir iş, proje ya da sorumluluk bitiyor.

Para:
Gereksiz harcamaları kesiyorsun. Daha sade bir düzen kurma isteği.

Sağlık:
Bağışıklık, uyku, stres önemli. Dinlenmezsen beden durdurur.

Aşk:
Geçmişten biri ya da eski bir duygu tekrar gündeme gelebilir. Netleşmeden ilerlemek zor.

İlişkiler:
İçine attıkların artık yük. Söylemezsen ağırlaşır.

TERAZİ​

İş:
Sosyal çevre ve ekipler değişiyor. Yeni bir grup, proje ya da hedef gündeme geliyor. Kimlerle yürüyeceğin netleşiyor.

Para:
Ortaklı işler, destekler, primler konuşulabilir.

Sağlık:
Denge önemli. Bel, böbrek, sıvı dengesi hassas.

Aşk:
Arkadaşlıktan aşka geçiş ya da net bir ayrım. Belirsizlik bitiyor.

İlişkiler:
Hayatındaki insanların gerçek niyetini görüyorsun.

AKREP​

İş:
Kariyerle ilgili büyük bir yüzleşme. Kontrol ettiğini sandığın alanlar zorlanıyor. Güç savaşlarına girme, stratejik ol.

Para:
Otorite figürleriyle para konuşmaları. Zam, prim, sorumluluk.

Sağlık:
Stres kaynaklı baş ağrıları ve kas gerginliği.

Aşk:
Kıskançlık, kontrol ve tutku temaları yükselir. Açık ol.

İlişkiler:
Manipülasyonlar açığa çıkar. Gerçek bağlar kalır.

YAY​

İş:
Ufuk genişliyor. Eğitim, seyahat, yeni hedefler, yeni bir yol. Cesaretle adım atan kazanır.

Para:
Yurt dışı, online işler, eğitimle ilgili kazançlar.

Sağlık:
Hareket iyi gelir. Spora başlamak için uygun.

Aşk:
Macera isteği artar. Rutine sıkışan ilişkiler zorlanır.

İlişkiler:
Bakış açın değişiyor. Aynı yerde kalmak istemiyorsun.

OĞLAK​

İş:
Ortaklıklar ve paylaşımlar netleşiyor. Güç dengesi yeniden kuruluyor. Finansal ve işbirlikleriyle ilgili karar.

Para:
Borç, kredi, miras, vergi gibi başlıklar. Düzenleme rahatlatır.

Sağlık:
Kemikler, dizler, dişler hassas.

Aşk:
Derin konuşmalar. Yüzleşme iyileştirir.

İlişkiler:
Kontrol yerine güven seçersen rahatlama gelir.

KOVA​

İş:
Sözleşmeler, ortaklıklar, karşılıklı anlaşmalar. Bir teklif ya da ayrılık netleşir.

Para:
Ortak para konuları dikkat ister.

Sağlık:
Sinir sistemi hassas. Dinlenme şart.

Aşk:
Karşı taraf seni aynalıyor. Gerçekleri görüyorsun.

İlişkiler:
Eşitlik yoksa bağ çözülür.

BALIK​

İş:
Günlük düzen, iş yükü, çalışma sistemi değişiyor. Daha verimli bir düzen kuruyorsun.

Para:
Küçük ama etkili düzenlemeler rahatlatır.

Sağlık:
Beslenme, su, uyku çok önemli.

Aşk:
Fedakârlık sınırı çiziliyor. Kendini feda etmeyi bırakıyorsun.

İlişkiler:
Sezgilerin doğruyu söylüyor. Artık kaçmıyorsun.

hft caT (7).webp

KOÇ / YÜKSELEN KOÇ

Bu hafta aşk, çocuklar ve yaratıcılık alanında önemli fark edişler yaşayabilirsiniz. Aslan Dolunayı, kalbinizi gerçekten neyin mutlu ettiğini net biçimde gösteriyor. Bir ilişki görünür hâle gelebilir ya da bir konuda “devam mı, tamam mı” demeniz gerekebilir. Sosyal çevrede dikkat çekiyorsunuz ancak ego çatışmalarından uzak durmanız önemli. Hafta ilerledikçe içe çekilme ihtiyacı artabilir. Dinlenmek ve sezgilerinize kulak vermek size iyi gelir.

BOĞA / YÜKSELEN BOĞA

Ev, aile ve özel hayat gündeminizde. Taşınma, evle ilgili kararlar ya da aile içinde konuşulması gereken konular bu hafta netleşebilir. Aslan Dolunayı, iş–özel hayat dengesini kurmanızı istiyor. Kariyer tarafında görünürlük artarken ev içindeki sorumluluklar da dikkatinizi çekebilir. Maddi harcamalarda abartıya kaçmamakta fayda var. Hafta sonuna doğru daha içsel ve sakin bir ruh hâline geçiyorsunuz.

İKİZLER / YÜKSELEN İKİZLER

İletişim trafiğiniz oldukça yoğun. Kardeşler, yakın çevre, kısa yolculuklar ve görüşmeler gündemde. Aslan Dolunayı, söylemek isteyip ertelediğiniz sözleri ortaya çıkarabilir. Bu hafta sözleriniz etkili; ancak sertlikten kaçınmak önemli. Eğitim, yazı ve sosyal medya konularında görünürlük artabilir. Hafta ilerledikçe zihinsel yorgunluk hissedebilirsiniz; dinlenmeye alan açın.

YENGEÇ / YÜKSELEN YENGEÇ

Maddi konular ve özdeğer temaları öne çıkıyor. Gelir–gider dengesiyle ilgili farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Aslan Dolunayı, “neyi hak ettiğin” konusunu netleştiriyor. Harcamalarda ani kararlar almamaya dikkat. Kendi değerinizi başkalarının onayına bağlamadan hareket etmek bu hafta en büyük kazanımınız olur. Hafta sonuna doğru zihinsel olarak daha dağınık hissedebilirsiniz; önemli kararları aceleye getirmeyin.

ASLAN / YÜKSELEN ASLAN

Dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. Sahne sizde. Hayatınızda önemli bir tamamlanma, fark ediş veya karar süreci yaşayabilirsiniz. İlişkiler, görünüm, kişisel duruş ve hedefleriniz netleşiyor. Duygular yoğun. Kontrol ihtiyacı ve ego sınavı devrede. Kalpten gelenle hareket ederseniz kazanan siz olursunuz. Sağlıkta kalp ve sırt bölgesine özen göstermek faydalı.

BAŞAK / YÜKSELEN BAŞAK

İçe dönüş haftası. Bilinçaltı, rüyalar ve geçmiş konular aktif. Aslan Dolunayı, farkında olmadığınız duyguları görünür kılabilir. Dinlenmek, yalnız kalmak ve ruhsal temizlik yapmak çok faydalı. İş hayatında perde arkasında yürüyen konular netleşmeye başlıyor. Kendinizi fazla yormamaya ve bedensel sinyalleri ciddiye almaya çalışın.

TERAZİ / YÜKSELEN TERAZİ

Sosyal çevre, arkadaşlıklar ve gelecek planları gündemde. Aslan Dolunayı, bir dostlukta ya da ekip çalışmasında netleşme getirebilir. Bazı bağlar güçlenirken bazıları doğal olarak elenebilir. Kalabalıklar içinde parlıyorsunuz ancak güç savaşlarından uzak durmanız önemli. Yeni projeler ve organizasyonlar için yaratıcı bir hafta.

AKREP / YÜKSELEN AKREP

Kariyer ve toplumsal duruşunuz öne çıkıyor. Aslan Dolunayı, iş hayatında görünürlük ve sorumluluk artışı getirebilir. Üstlerle ilişkiler hassas. Kontrol ihtiyacı yükselse de stratejik ve sakin kalmak kazandırır. Ev–iş dengesi bu hafta test edilebilir. Hafta sonuna doğru zihinsel olarak biraz daha dağılabilirsiniz; netlik aramayın, akışta kalın.

YAY / YÜKSELEN YAY

Hayata bakış açınız değişiyor. Eğitim, yurt dışı, hukuki konular veya yeni bir vizyon gündeme gelebilir. Aslan Dolunayı, sizi büyüten bir farkındalık getiriyor. İnandığınız bir konuda karar netleşebilir. İletişimde abartılı söylemlerden kaçının. Hafta ilerledikçe daha sezgisel ve içsel bir ruh hâline geçiyorsunuz.

OĞLAK / YÜKSELEN OĞLAK

Ortak kaynaklar, borç–alacak dengesi ve duygusal bağlar ön planda. Aslan Dolunayı, maddi ya da duygusal bir paylaşımda netleşme getirebilir. Güven teması önemli. Kontrol etmeye çalışmak yerine sınırlarınızı belirlemek sizi rahatlatır. Sağlık ve stres yönetimine dikkat. Hafta sonuna doğru zihinsel yorgunluk hissedebilirsiniz.

KOVA / YÜKSELEN KOVA

İlişkiler ve ortaklıklar ana gündem. Aslan Dolunayı, karşınızdaki kişilerle ilgili önemli fark edişler getiriyor. Bir ilişki görünür hâle gelebilir ya da bir bağda karar alınabilir. Güç savaşlarına girmemek çok önemli. Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle maddi konularda daha dikkatli ve sezgisel ilerlemeniz gerekebilir.

BALIK / YÜKSELEN BALIK

İş, günlük düzen ve sağlık konuları öne çıkıyor. Aslan Dolunayı, çalışma temposu ve yaşam ritminizi gözden geçirmenizi istiyor. Fazla yük aldığınızı fark edebilirsiniz. 7 Şubat itibarıyla Merkür burcunuza geçerken zihniniz daha da hassaslaşıyor. Kendinize alan açmak, dinlenmek ve sınır koymak bu hafta çok önemli.

hft caT (5).webp

Koç: 21 Mart – 19 Nisan

Bu hafta Koç burçları için değer kavramı yeniden şekilleniyor. Uranüs’ün Boğa burcunda ileri harekete geçmesiyle birlikte, maddi ve manevi güvenlik anlayışınızda önemli bir farkındalık oluşuyor. Hayat sizi ani yönlere çekmeden önce, neye gerçekten tutunduğunuzu fark etmeniz bekleniyor. Sahip olduklarınızdan çok, neden onlara ihtiyaç duyduğunuzu anlamak ön plana çıkıyor. Bu süreçte hızlı karar almak yerine, içsel pusulanıza kulak vermek sizi daha sağlam bir zemine taşıyabilir.

Merkür’ün Balık burcuna geçişiyle birlikte iç dünyanız daha görünür hale geliyor. Geçmişte yarım kalmış duygular, bastırılmış düşünceler ya da zihnin arka planında bekleyen meseleler yumuşak bir şekilde yüzeye çıkıyor. Sanat, yazı, müzik ya da yalnız kalma anları bu dönemde güçlü bir destek sunabilir. Venüs ile Uranüs arasındaki etkileşim ise, her şeyi bildiğinizi düşündüğünüz alanlarda sizi şaşırtabilecek gelişmeler getiriyor.

Boğa: 20 Nisan – 20 Mayıs

Boğa burçları için bu hafta uzun süredir devam eden bir içsel dönüşümün yeniden hız kazandığı bir dönem başlıyor. Uranüs’ün burcunuzda ileri harekete geçmesi, kim olduğunuz ve nasıl yaşamak istediğiniz konularında sizi daha cesur adımlar atmaya davet ediyor. Alışkanlıklarınız, dış dünyaya verdiğiniz tepkiler ve kendinizi ifade ediş biçiminiz gözle görülür şekilde değişebilir. Bu değişim, ani gibi görünse de aslında uzun zamandır hazırlanan bir sürecin devamı niteliğinde.

Merkür’ün Balık burcuna geçişi, sosyal çevrenizle olan bağlarınızı yumuşatıyor. Duygularınızı tek başınıza taşımak yerine paylaşmak, yükünüzü hafifletebilir. Arkadaşlıklar, grup çalışmaları ve ortak hayaller bu hafta daha anlamlı hale geliyor. Venüs ile Uranüs arasındaki açı ise, para, çekicilik ya da yön duygusu konusunda beklenmedik gelişmelere işaret ediyor. Merak duygusunu canlı tutmak, sizi yeni olasılıklara taşıyabilir.

İkizler: 21 Mayıs – 20 Haziran

İkizler burçları için bu hafta görünmeyen alanlarda önemli hareketler yaşanıyor. Uranüs’ün Boğa burcunda ileri harekete geçmesi, bilinçaltınızda çalışan kalıpları ve alışkanlıkları fark etmenizi sağlıyor. Günlük hayatta mantıkla verdiğinizi düşündüğünüz kararların arkasında, aslında daha derin bir sezgisel yapı olduğunu keşfedebilirsiniz. Bu farkındalık, sizi daha bilinçli tercihlere yönlendirebilir.

Merkür’ün Balık burcundaki seyri, kariyer ve görünürlük alanınızı öne çıkarıyor. Her şeyi net ifadelerle anlatma ihtiyacı azalırken, sezgisel kararlar daha güçlü hale geliyor. İş hayatında ya da hedeflerinizde esnek davranmak, beklenmedik kapılar açabilir. Venüs ile Uranüs arasındaki etkileşim, planların aniden değişebileceğini gösteriyor. Bu değişimleri kişisel bir tehdit gibi görmek yerine, yol gösterici bir işaret olarak değerlendirmek faydalı olabilir.

Yengeç: 21 Haziran – 22 Temmuz

Bu hafta Yengeç burçları için sosyal çevre ve aidiyet temaları ön plana çıkıyor. Uranüs’ün Boğa burcunda ileri harekete geçmesi, içinde bulunduğunuz topluluklarda yeni dinamikler yaratıyor. Bazı ilişkiler derinleşirken, bazı bağlar doğal olarak gevşeyebilir. Bu süreç, kiminle gerçekten aynı yönde ilerlediğinizi anlamanıza yardımcı oluyor. Destek kavramı yeniden tanımlanıyor.

Merkür’ün Balık burcuna geçişi, hayata bakış açınızı genişletiyor. Öğrenme, anlam arayışı ve inanç sistemleri bu hafta daha fazla önem kazanıyor. Kesin cevaplar bulmak yerine, sorularla birlikte yürümek size iyi gelebilir. Venüs ile Uranüs arasındaki açı, ilişkilerde sürprizli anlara işaret ediyor. Yakınlık, bu hafta daha canlı ve hareketli bir form kazanıyor.

Aslan: 23 Temmuz – 22 Ağustos

Aslan burçları için bu hafta kamusal rol ve sorumluluklar yeniden şekilleniyor. Uranüs’ün Boğa burcunda ileri harekete geçmesi, nasıl algılandığınız ve liderlik anlayışınız üzerinde etkili oluyor. Başarı kavramını yeniden tanımlama ihtiyacı doğabilir. Daha özgün, daha içten bir duruş sergilemek, sizi hem rahatlatabilir hem de güçlendirebilir.

Merkür’ün Balık burcundaki hareketi, duygusal derinliği artırıyor. Ortak kaynaklar, paylaşımlar ve dile getirilmeyen hisler daha görünür hale geliyor. Bu süreçte kontrol etmeye çalışmak yerine, olanı anlamaya odaklanmak faydalı olabilir. Venüs ile Uranüs arasındaki etkileşim, ilişkilerde ani değişimlere alan açıyor. Esneklik, bağları daha sağlam kılabilir.

Başak: 23 Ağustos – 22 Eylül

Başak burçları için bu hafta inançlar ve dünya görüşü gündeme geliyor. Uranüs’ün Boğa burcunda ileri harekete geçmesi, kesin bildiğiniz konularda bile yeni bakış açıları geliştirmenizi teşvik ediyor. Öğrenme sürecinin canlı kalması, bu dönemde size beklenmedik katkılar sağlayabilir. Her şeyi kontrol etme ihtiyacı yumuşuyor.

Merkür’ün Balık burcuna geçişiyle birlikte ilişkiler ve diyaloglar önem kazanıyor. Dinlemek, konuşmak kadar değerli hale geliyor. Karşınızdaki kişiyi düzeltmeye çalışmadan anlamaya yönelmek, bağları güçlendirebilir. Venüs ile Uranüs arasındaki açı, ilişkilerde şaşırtıcı gelişmeler getiriyor. Bu sürprizler, büyümenin doğal bir parçası olarak değerlendirilebilir.

Terazi: 23 Eylül – 22 Ekim

Terazi burçları için bu hafta paylaşım ve güven temaları ön planda. Uranüs’ün Boğa burcunda ileri harekete geçmesi, duygusal ve maddi paylaşımlarda yeni düzenlemeler yapılmasını gündeme getiriyor. Güvenin canlı kalması için bazı anlaşmaların güncellenmesi gerekebilir. Bu süreç, daha dengeli ilişkiler kurmanıza yardımcı oluyor.

Merkür’ün Balık burcundaki hareketi, günlük yaşam ritminizi yumuşatıyor. Çalışma düzeni, sağlık ve kişisel bakım konularında daha şefkatli yaklaşımlar benimseyebilirsiniz. Venüs ile Uranüs arasındaki etkileşim, romantizm ve yaratıcılığı canlandırıyor. Alan tanımak, arzunun daha doğal akmasına izin verebilir.

Akrep: 23 Ekim – 21 Kasım

Akrep burçları için bu hafta ilişkilerde evrim teması öne çıkıyor. Uranüs’ün Boğa burcunda ileri harekete geçmesi, en yakın bağlarınızda değişimin kaçınılmaz olduğunu gösteriyor. Siz dönüştükçe, ilişkileriniz de farklı bir forma bürünüyor. Bu süreci kontrol etmeye çalışmak yerine, duyarlılıkla karşılamak daha yapıcı olabilir.

Merkür’ün Balık burcuna geçişi, yaratıcılığı ve duygusal ifadeyi destekliyor. Neşe veren, içinizden gelen paylaşımlar bu hafta daha anlamlı hale geliyor. Venüs ile Uranüs arasındaki açı, ev ve ortaklık konularında beklenmedik gelişmelere işaret ediyor. Uyarlanabilir olmak, bağları güçlendirebilir.

Yay: 22 Kasım – 21 Aralık

Bu hafta Yay burçları için değişimin en somut hali günlük hayatta kendini gösteriyor. Uranüs’ün Boğa burcunda ileri harekete geçmesiyle birlikte, uzun süredir otomatikleşmiş rutinleriniz yeniden şekillenmeye başlıyor. Nasıl çalıştığınız, günlerinizi nasıl organize ettiğiniz ve bedeninizle nasıl bir ilişki kurduğunuz daha fazla dikkat çekiyor. Küçük görünen alışkanlık değişimleri, beklediğinizden çok daha büyük bir özgürlük hissi yaratabilir. Hayatın akışını zorlamak yerine, ona uyum sağlamanın gücünü fark ediyorsunuz.

Merkür’ün Balık burcuna geçişi, dikkatinizi iç dünyanıza çeviriyor. Aile bağları, duygusal kökler ve geçmişten gelen anlatılar bu hafta daha görünür hale geliyor. Hızlı hareket etmek yerine, hislerinizi anlamaya zaman ayırmak önemli. Venüs ile Uranüs arasındaki etkileşim ise beklenmedik konuşmalar, ani fark edişler ve şaşırtıcı haberler getirebilir. Meraklı ve açık kaldığınız sürece, bu sürprizler sizi ileri taşıyabilir.

Oğlak: 22 Aralık – 19 Ocak

Oğlak burçları için 2-8 Şubat haftalık burç yorumları bu hafta, kontrol kavramı farklı bir anlam kazanıyor. Uranüs’ün Boğa burcunda ileri harekete geçmesi, yaratıcılık, keyif ve kendini ifade etme alanlarında sizi daha cesur olmaya davet ediyor. Uzun süredir güvenli bulduğunuz sınırların dışına çıkmak, düşündüğünüzden daha besleyici olabilir. Üretmek, paylaşmak ve zevk aldığınız şeylere alan açmak, özgüveninizi doğal bir şekilde güçlendiriyor. Başarı, bu hafta katılımla da ölçülüyor.

Merkür’ün Balık burcundaki yolculuğu, iletişim tarzınızı yumuşatıyor. Söyledikleriniz kadar, nasıl söylediğiniz de önem kazanıyor. Daha sezgisel, daha duygusal ve daha incelikli bir ifade biçimi benimsiyorsunuz. Venüs ile Uranüs arasındaki açı, romantik ya da yaratıcı alanlarda ani bir kıvılcım yaratabilir. Bu beklenmedik etkileşimler, hayata daha oyunlu ve esnek bir yerden yaklaşmanın ne kadar canlandırıcı olabileceğini hatırlatıyor.

Kova: 20 Ocak – 18 Şubat

Kova burçları için bu hafta içsel güvenlik ve köklenme temaları öne çıkıyor. Uranüs’ün Boğa burcunda ileri harekete geçmesi, ev, aile ve duygusal temel alanlarında hareketlilik yaratıyor. Yaşam alanınızda, aile ilişkilerinizde ya da kendinizi güvende hissetme biçiminizde değişimler gündeme gelebilir. Bu süreç, istikrarın durağanlık anlamına gelmediğini gösteriyor. Sağlam bir temel, değişime açık olduğunda gerçekten güçleniyor.

Merkür’ün Balık burcuna geçişiyle birlikte değerler konusu daha hassas bir şekilde ele alınıyor. Maddi kaynaklar, öz saygı ve kendinize verdiğiniz değer bu hafta daha fazla fark ediliyor. Ne için emek verdiğiniz ve karşılığında ne beklediğiniz netleşiyor. Konuşmalar daha yumuşak bir tonda ilerlerken, sezgileriniz yol gösterici oluyor. Venüs ile Uranüs arasındaki etkileşim, güvenlik algınızı sarsan ama aynı zamanda özgürleştiren gelişmelere işaret ediyor. Yeni düzenlemelere açık olmak, sizi daha dengeli bir noktaya taşıyabilir.

Balık: 19 Şubat – 20 Mart

Balık burçları için 2-8 Şubat haftalık burç yorumları bu hafta, ifade biçimleri ve iletişim alışkanlıkları dönüşümden geçiyor. Uranüs’ün Boğa burcunda ileri harekete geçmesi, düşüncelerinizi aktarma şeklinizde beklenmedik açılımlar yaratıyor. Bir konuyu farklı bir kelimeyle, farklı bir tonla ya da farklı bir zamanlamayla dile getirmek, tıkanmış görünen alanlarda ilerleme sağlayabilir. Zihinsel esneklik, bu hafta sizin için güçlü bir anahtar haline geliyor.

Merkür’ün burcunuza geçişiyle birlikte sesiniz daha net duyuluyor. Sezgileriniz, karar alma süreçlerinde ön plana çıkıyor ve kendinizi ifade ederken daha bütün hissediyorsunuz. Uzun açıklamalara gerek kalmadan, doğru anda söylenen bir cümle çok şey anlatabiliyor. Venüs ile Uranüs arasındaki etkileşim, beklenmedik bilgiler, ani mesajlar ya da sohbetlerde yön değişiklikleri getirebilir. Merakınızı canlı tuttuğunuzda ve duyarlılığınızı koruduğunuzda, bu sürprizler bağları güçlendiren bir etki yaratıyor.

Şubat ayının ilk haftası Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay, sadece bir tamamlanma değil; bir kendini ilan etme eşiği. Cesur olanlar için bu gökyüzü taç giyme anını işaret ediyor. Kaçanlar için ise tebrikten çok hesaplaşma zamanı. 3–4 Şubat’ta Uranüs durağan konumda. Haftanın en huzursuz ama öğretici aralığı. 7 Şubat'ta Merkür Balık burcuna geçince sezgiler artıp, netlik azalacak. Bu Dolunay bir perdeyi kapatırken yeni perde maskesiz açılıyor. Gökyüzü alkış ya da eleştiri diyor. Hangisiyle karşılaşacağın, sahneye nasıl çıktığına bağlı. Yukarısı net! Rol yapan ifşa olur. Cesur olan öne çıkar. Direnen kontrolsüz kalır.

hft caT (2).webp

Koç ve Yükselen Koç

Bu hafta yüksek voltajlı bir dönemeç.
2 Şubat Aslan Dolunayı, aşk, yaratıcılık ve sahne konularında net bir karar getiriyor. Bir ilişki görünür olabilir ya da bitebilir. Sosyal çevre, arkadaşlar ve ekiplerle güç çekişmeleri yaşanabilir. “Ben mi, biz mi?” sorusu belirleyici. Riskli para kararlarından kaçının. Kalp, tansiyon ve stres yönetimine dikkat. Herkesi memnun etmeye çalışmayın; kendi sahnenizi seçin.

Boğa ve Yükselen Boğa

Aslan Dolunayı, Boğalar için ev, aile, yerleşim ve geçmişle ilgili konularda güçlü bir kapanış getiriyor.
Taşınma, bir yüzleşme ya da bastırılan bir konu açığa çıkabilir. Kariyer ve toplumsal alanda baskı ve güç mücadeleleri artıyor. Otorite figürleri ve iş’te görünürlükle ilgili gerilimlere dikkat. İş–ev dengesini zorlamayın. Duygusal tepkiler kalıcı sonuçlar doğurabilir. Geçmişi taşımadan ilerleyemezsin, yük olanı bırakın.

İkizler ve Yükselen İkizler

Aslan Dolunayı, iletişim, sözleşmeler, yakın çevre ve kardeşler alanınıza net kararlar getiriyor.
Bir konuşma büyüyebilir, bir gerçek açığa çıkabilir. “Artık bunu söylemeliyim” noktası gelir. Eğitim, hukuk, yurt dışı, inançlar ve gelecek planları tarafında baskı ve yön değişikliği var. Düşünce kalıplarını zorlayan gelişmeler yaşanabilir. Sert sözlere dikkat, ilişkileri bitirilir. Her doğru, her anda söylenmez. Zamanlama ise kaderdir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Aslan dolunayı para, kazanç ve özdeğer alanınızda bir sonucu görünür kılıyor.
Bir gelir–gider dengesi netleşebilir, maddi bir karar alınabilir ya da “ben buna değer miyim?” sorusu öne çıkar. Ortak para, borçlar, krediler ve duygusal bağlarda derin yüzleşmeler var. Güven teması bu hafta sınanıyor. Duygusal tepkilerle yapılan maddi hamleler zarar verir. Değerinizi başkasının cebinden ölçmeyin.

Aslan ve Yükselen Aslan

Burcunuzda ki Dolunay, sizi doğrudan sahneye çıkarıyor.
Maskeler düşer, niyetler açığa çıkar. Kişisel bir karar, bir duruş, bir “artık yeter” çıkışı görünür hale geliyor. İlişki, ortaklık ve açık düşmanlıklar da sert yüzleşmeler mümkün. Karşındaki kişi sana aynayı tutuyor; kaçış yok. Haklı olmak mı? , devam etmek mi? sorusu belirleyici. Ego savaşı ilişki bitirebilir. Parlamak kolay, gölgenle yüzleşmek zor olanı.

Başak ve Yükselen Başak

Aslan Dolunayı, Başaklar için geri planda kalan konuları bu hafta görünür kılıyor.
Bastırılan bir duygu, saklanan bir gerçek ya da fark edilmeden yürüyen bir süreç artık gizli kalmıyor. İş ortamı, günlük düzen ve sağlık alanında zorlayıcı farkedişler var. Kontrol arttıkça yorgunluk büyüyor. Fazla yük almak ve bedeni zorlamak bu yüzden riskli. Her şeyi taşımak zorunda değilsin; bazı yükler bırakmak içindir.

Terazi ve Yükselen Terazi

Bu dolunay Teraziler için arkadaşlık, sosyal çevre ve gelecek planları alanında bir netleşme getiriyor.
Bir dostluk bitebilir, bir hedef değişebilir ya da “ben artık bu grubun parçası değilim” kararı alınabilir. Aşk, çocuklar ve yaratıcı alanlarda güç çekişmeleri yaşanabilir. Dengede kalayım derken kendinizden vazgeçmeyin. Herkesi idare etmeye çalışmayın. Uyum sağlamak uğruna kendi terazinizi bozmayın.

Akrep ve Yükselen Akrep

Aslan Dolunayı, Akrepler için kariyer, statü ve görünürlük alanında bir dönüm noktası.
Bir iş, bir pozisyon ya da bir yön netleşip; gizli yürüyen süreçler açığa çıkıyor. Aile, ev ve köklerle ilgili konularda güç mücadeleleri yaşanabilir. Geçmişten gelen bir mesele yeniden gündeme geliyor. Kontrol savaşları hem özel hem profesyonel alanda yıpratıcı olurken gücü zorlamak değil, yönlendirmek kazandıracak.

Yay ve Yükselen Yay

Bu Dolunay Yaylar için inançlar, eğitim, uzaklar ve yön duygusu alanında bir netleşme getiriyor.
Bir plan, yolculuk ve düşünce biçimi tamamlanabilir ya da sonlanabilir. Yakın çevre, sözler ve kararlar tarafında ise sertleşmeler mümkün. Sözlerinin etkisini hesaba katıp duygular ve düşünceler arasında denge kurmak önemli. Keskin doğrular dayatmaya dönüşmesin. İnandığın yolu savunurken köprüleri yakma.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bu hafta kariyer ve sorumluluklar ön planda.
Dolunay, iş ve özel hayat dengesini test ediyor; hangi yüklerin size hizmet etmediğini fark edin. Maddi konularda netleşmeler var, kazanç–harcama dengesini ayarlayın. Ani kararlar yerine adım adım ilerlemek faydalı. Görünür başarıyı kalıcı kılın. İş ve kariyerde takdir görmek mümkün, ancak egoyu ön plana çıkartmamaya dikkat. Gereksiz yük ve baskıdan vazgeçin.

Kova ve Yükselen Kova

Bu hafta sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda.
Dolunay, hangi ilişkilerin size destek verdiğini, hangilerine ise artık sınır koymanız gerektiğini açıkça gösteriyor. Kendi yaratıcılığınızı ve bireyselliğinizi ön plana çıkarın; başkalarının onayını beklemek yerine, kendi ışığınızı parlatın. Sosyal gruplarda esnek olun, ama enerjinizi tüketen durumlara izin vermeyin. Uyum sağlama baskısından vazgeçin.

Balık ve Yükselen Balık

Bu hafta içsel farkındalık ve sezgiler öne çıkıyor.
Dolunay, duygusal ve ruhsal yüklerinizi fark etmenizi, eski sıkıntılardan arınmanızı sağlıyor. Hayatınıza yön verirken duygularınıza kulak verin; mantıkla sezgiyi dengeleyin. Kendinize alan açmak, ruhsal olarak tazelenmenizi sağlayacak. Gereksiz sorumluluklar ve sizi yoran alışkanlıkları bırakmak için uygun günler. Kontrol edemediğiniz şeyleri bırakmayı seçin.

hft caT (3).webp

Bu hafta gökyüzü bizi “eski dünyanın” hantallaşmış yöntemlerinden sıyrılmaya ve geleceği daha sağlam bir mantıkla kurgulamaya davet ediyor. Hafta başında Aslan Dolunayı’nın yankılarıyla kendimizi ifade etme ihtiyacımız belirgin olsa da, Kova burcunda kümelenen Güneş, Merkür, Venüs ve Mars, enerjimizi kolektif projelere ve dijital yeniliklere yönlendirecek. Artık bireysel alkışlar değil, topluma ve geleceğe ne kattığınız önem kazanıyor. Bu hafta, cesareti büyüten yeni motivasyon dalgasıyla birlikte, akılcı plan yapanların hızla sonuç aldığı bir zaman dilimine giriyoruz. Kararların ve stratejik hamlelerin her zamankinden daha hızlı karşılık bulabileceği bir süreçten geçiyoruz.

Hafta başında yükselen tempo, acelecilik ve fevri tepkiler özellikle ilişkiler ve maddi kararlar açısından dikkat gerektiriyor. Aslan Dolunayı’nın Mars vurgulu yankıları, hız kazandırırken hata payını da artırabilir. Bu nedenle ilk günlerde refleksle değil, bilinçli tercihlerle hareket etmek; riskli adımları hafta ortasına ertelemek dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Hafta ortasına doğru iletişim trafiği belirgin bir biçimde hızlanıyor. Merkür ve Uranüs arasındaki tetikleyici temaslar, dahi fikirlerin bir şimşek gibi zihne düşmesini sağlayabilir; ancak bu durum ani teknolojik krizlere veya fevri kararlara da kapı aralayabilir. Stratejik aklın rehberliğinde, hantallaşmış sistemleri modernize etmek ve sosyal ağlarınızı yeniden yapılandırmak için önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Disiplini bir yük olarak değil, özgürleşme aracı olarak kullandığınızda kendi hayatınızın yönünü daha bilinçli biçimde ele alabileceksiniz.

📌 Haftanın öne çıkan noktaları:​

• Aslan Dolunayı Yankıları: Hafta başında liderlik, yaratıcılık ve özgüven sınavları verilecek; egoyu yöneten kazanacak.
  • Kova Stelyumu: Zihinsel hızın arttığı, sosyal reformların ve ağ kurma çalışmalarının yoğunlaştığı bir atmosfer hakim.
  • Teknolojik İvme: Yapay zeka, dijital projeler ve yenilikçi iş modelleri için verimli kararların alınacağı günler.
  • Tutulma Hazırlığı: 17 Şubat’taki önemli Kova Güneş Tutulması öncesi niyetlerin somutlaştığı belirleyici süreç.

Back
X