H hellalu Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2010 102 0 66 44 Ankara 21 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hellalu #1 Siyah ve bej olmak üzere 2 adet abiye satılıktır. Ikisini 150 tlye satıyorum isteyen arkadaşlar benimle burdan iletişime geçebilirler. Siyah olan 1 beden, bej olan m beden fazla fotoğraf yüklememe izin vermedi. Fotoğrafın boyutu büyük sanırım isteyen arkadaşlara mail atabilirim. Siyah model balık modeli belden dar ayak ucuna genişliyor. Siyah yerleri kadifedir. Bej ise hareketli bir model
Siyah ve bej olmak üzere 2 adet abiye satılıktır. Ikisini 150 tlye satıyorum isteyen arkadaşlar benimle burdan iletişime geçebilirler. Siyah olan 1 beden, bej olan m beden fazla fotoğraf yüklememe izin vermedi. Fotoğrafın boyutu büyük sanırım isteyen arkadaşlara mail atabilirim. Siyah model balık modeli belden dar ayak ucuna genişliyor. Siyah yerleri kadifedir. Bej ise hareketli bir model
H hellalu Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2010 102 0 66 44 Ankara 22 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hellalu #2 hellalu .!.: Siyah ve bej olmak üzere 2 adet abiye satılıktır. Ikisini 150 tlye satıyorum isteyen arkadaşlar benimle burdan iletişime geçebilirler. Siyah olan 1 beden, bej olan m beden fazla fotoğraf yüklememe izin vermedi. Fotoğrafın boyutu büyük sanırım isteyen arkadaşlara mail atabilirim. Siyah model balık modeli belden dar ayak ucuna genişliyor. Siyah yerleri kadifedir. Bej ise hareketli bir model Eki Görüntüle 1080472 Eki Görüntüle 1080473 Genişletmek için tıkla... ilan günceldir fiyatta pazarlık mevcuttur.
hellalu .!.: Siyah ve bej olmak üzere 2 adet abiye satılıktır. Ikisini 150 tlye satıyorum isteyen arkadaşlar benimle burdan iletişime geçebilirler. Siyah olan 1 beden, bej olan m beden fazla fotoğraf yüklememe izin vermedi. Fotoğrafın boyutu büyük sanırım isteyen arkadaşlara mail atabilirim. Siyah model balık modeli belden dar ayak ucuna genişliyor. Siyah yerleri kadifedir. Bej ise hareketli bir model Eki Görüntüle 1080472 Eki Görüntüle 1080473 Genişletmek için tıkla... ilan günceldir fiyatta pazarlık mevcuttur.
H hellalu Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2010 102 0 66 44 Ankara 24 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hellalu #3
H hellalu Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2010 102 0 66 44 Ankara 24 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hellalu #4 İki Abiyeyi de Tek fiyata yani 150 TL'ye satıyorum.
Lavinya84 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2012 168 20 68 Kocaeli 30 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hellalu #5 mrb ben sadece bej rengi oln için ne kadar ıstersın son fiyat nedir. birkaç abiye daha begendim ama çok düğün var cok elbise lazım bir de bedeni nedir
mrb ben sadece bej rengi oln için ne kadar ıstersın son fiyat nedir. birkaç abiye daha begendim ama çok düğün var cok elbise lazım bir de bedeni nedir