gerçekten dünden beri yazılanları gördükçe şok oldum öğrenciyim diye sigara içmeye, dışarı çıkmaya, arkadaşlarımla oturmaya hatta param bittiği ve çalışmadığım için abimden ablamdan para istemeye bile hakkımın olmadığını öğrendim. Abimden istediğim 100tl bile çok görüldü, yengemin ayrı bir hesabı olduğunu söylememi bile kıskandığım için yazdığımı söylediler ki asla böyle düşünerek yazmamıştım finansal bir sıkıntı çekmediğini söylemek için yazmıştım kendi içlerindeki görümce nefreti bildiğimiz benden çıktıBurada zaten bir görümce konu açınca haklı bulunması çok zor. Böyle bir konuda bile aslında öyle değildir böyledir, başka bir şey vardır bin tane şey söylenmiş.
Yenge kişisi tam bir çingene. Sanki gerçek hayatta böyle tipler yok. 100 lira için gözü dönmüş ortalığı ayağa kaldırmış, hırsını alamamış kızın sigarasını vs bile annesine söylemiş.
Madem oyle herkesin geliri kendine o zaman niye oturacagi esyayi mobilyayi kayinpederine ödetiyor. Bize yapilacaksa her sey yapilsin ama bizden kimseye kurus cikmasin kafasinda, bencil, görgüsüz bir kadin iste.
100 lira ya 100 lira için nasıl kavga çıkarabilirsin. İnsan utanır kız darda kalmış da 100 lira için mesaj atmak zorunda kalmış diye. Babam senin evliliğini finanse etti sen de kurs parası ver, kitap al, dersanemi karşıla dememiş kız zorda kaldım 100 lira ver demiş. Ayıp ya.