Erkek İnfertilitesi 2 adet cansiz sperm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sevdamlh

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2020
70
15
8
34
Arkadaslar +1 seviye sperm kalitesini nasil yukseltebilirim esime neler yedirmeliyim iki adet sperm cikiyor o da cansiz bu durumda olan var mi

Merhaba son durumunuz nedir acaba neler yaptınız? benim eşimde de 2-3 tane hareketsiz sperm çıkışı var. ama prostatit sıkıntımız var şuan onu tedavi ediyoruz. umuyoruzki tedavi sonrası onlar hareketli olur

merional kullandik uc hafta ve yarin sperm testi vericek esim carsamba sonuc cikar anlariz devami geliyomu gelmiyomu diye cunku ciktiktan sonra uc test daha verdi hic birinde cikmadi bidaha sizin her testte cikiyormu

merional kullandik uc hafta ve yarin sperm testi vericek esim carsamba sonuc cikar anlariz devami geliyomu gelmiyomu diye cunku ciktiktan sonra uc test daha verdi hic birinde cikmadi bidaha sizin her testte cikiyormu
2kez test verdik farklı yerlerde evet her ikisinde de çıktı. ondan sonra sorunu bulmak için diğer testlere başladık. hormonlar falan hepsi normal çıktı ama bakterial prostat olduğunu öğrendik. doktor o sayıyı etkilemez ama sağlığın için tedavi olman gerek dedi. benim kayınvalidem de eşime 7yıl sonra hamile kalmış yani genetik olabilir bizimkisi. ama bu tedavi bittikten sonra yine test vericez. doktor şuanki durumla da tüp ebege başlayabilirsiniz dedi. eşimin spermlerinden hovuz yapılıcakmış yani teseye gerek kalmaz dedi. ama hareketsiz spermle tüp bebek yapılıyormu hiç bilmiyorum. çok sıkıntılı bir sürec beklemedeyiz

Yapiliyor bence hemen yaptirin doktorunuz kim
ben şuan azerbaycandayım. prostatit tedavisinin sonucuna göre tüp bebeğe türkiyeye geleceğiz. konya novafertilde fuat aliye yaptırıcaz büyük ihtimal. hareketsiz spermlerin ölü yada canlı olduğu kağıtta yazmıyordu oyüzden meraktayım. zaten sıkıntı erkekte bile olsa en ağır süreci biz kadınlar yaşıyoruz aşırı sinir bozucu bir durum. tabi inşallah sonucu çok güzel olur. sizin doktorunuz kim

Back
X