Bozukacil dönebilir misiniz rica etsem ben reglimin ilk günü cinsel birleşme olmadan bir şeyler yaşadım 24şubatta 1 kere vajinama değmiş olabilir girmedi ama hemen çektik boşalma da içime olmadı akşamına regl oldum 7 gün boyunca devam etti reglim sonra 3 hafta geçti (bu 3 hafta içinde birkaç kere idrar testi yapmıştım negatifti ) ve tekrar regl oldum 22 martta yani 2. Regli oldum bu sefer 15 gün sürdü ilk 7 gün normal kanama daha sonra 7 gün kahverengi ve sarı akıntı devam etti ilk defa böyle oldu bende korktum test yaptım böyle çıktı ertesi sabah 2 tane daha yaptım onlar tek çizgiydi sizce durumlar nedir yardımcı olun lütfen ne yapmam gerekiyor ihtimal varmı bu test mi boztuktjr
Ciddi misiniz lütfen korkuyorum zatenHayirli olsunSaglikla gelsin
Bozuk mudur gerçekten kana falan gerek var mı sizce
Bozuk mu cidden kana falan gerek var mı sizce panik oldumBu test bozuk
Stresten regliniz saçmalayabilir eğer gebe olsaydınız ikinci regliniz olmazdı. İkinci reglden sonra bir şey yapmadıysanız gebe değilsiniz. Testler bozuk çıkabiliyor ben de hayali bir çizgiyi görüp koşa koşa gittim kan verdim 0 çıkmıştıacil dönebilir misiniz rica etsem ben reglimin ilk günü cinsel birleşme olmadan bir şeyler yaşadım 24şubatta 1 kere vajinama değmiş olabilir girmedi ama hemen çektik boşalma da içime olmadı akşamına regl oldum 7 gün boyunca devam etti reglim sonra 3 hafta geçti (bu 3 hafta içinde birkaç kere idrar testi yapmıştım negatifti ) ve tekrar regl oldum 22 martta yani 2. Regli oldum bu sefer 15 gün sürdü ilk 7 gün normal kanama daha sonra 7 gün kahverengi ve sarı akıntı devam etti ilk defa böyle oldu bende korktum test yaptım böyle çıktı ertesi sabah 2 tane daha yaptım onlar tek çizgiydi sizce durumlar nedir yardımcı olun lütfen ne yapmam gerekiyor ihtimal varmı bu test mi boztuktjr
İlk reglimi ilişki gecesi oldum 7 gün daha sonra da 3 hafta sonra oldum o da 15 gün sürdü böyle çıktı testte sizce kanka gerek yok mudurStresten regliniz saçmalayabilir eğer gebe olsaydınız ikinci regliniz olmazdı. İkinci reglden sonra bir şey yapmadıysanız gebe değilsiniz. Testler bozuk çıkabiliyor ben de hayali bir çizgiyi görüp koşa koşa gittim kan verdim 0 çıkmıştı
İkinci regliniz stresten erken gelmiştir gebe olsydınız ikinci reglinizi olmazdınız bence. İçinizin rahat etmesi için bir kaset test daha yapın kanda gebelik en son işİlk reglimi ilişki gecesi oldum 7 gün daha sonra da 3 hafta sonra oldum o da 15 gün sürdü böyle çıktı testte sizce kanka gerek yok mudur
Yani kan vermiyim mi ya çok stres oldumCanım bu test bozuk merak etme. Regl ile stres arasında çok ilginç bir orantı var. Stresi bırak reglin düzene girer korkma.
Çok haklısınız ya evet sizce test mi bozuk peki kana falan gerek yok mıBir şey yok canım. Stres olma. Ama bu kadar stres oluyorsan bir daha kine daha dikkatli olun lütfen. Kimse senin sağlığından kıymetli değil stres ederek sağlığını bozma.
Kana da mı yok o zaman zaten 2. Yaptıgım negatif çıktı ama o kahverengi leke şüphelendirdi2defa regl olmuşsun canım teste bozuk gerek yok ikinciyi yapmana
Korunuyor musunuz bende spiral var kahverengi lekelenmem olurKana da mı yok o zaman zaten 2. Yaptıgım negatif çıktı ama o kahverengi leke şüphelendirdi
Hayır bekarım ben adetimin 14. Günü ama lekem bitmedi sarıya döndü sadece o yüzden stres oldumKorunuyor musunuz bende spiral var kahverengi lekelenmem olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?