- Konu Sahibi antalyali077
İnşallah güzel haberler alırızBende smd doktora gidiyorum bakalım neler dicek.dua edin bana.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel haberler alırızBende smd doktora gidiyorum bakalım neler dicek.dua edin bana.
Sevındım cok şükür 1774 gbi bisi cıktı cok sukur617 çıktı çok şükürsizin ?
Kacinci gün sizinSevındım cok şükür 1774 gbi bisi cıktı cok sukur
Amin inşİnşallah güzel haberler alırız![]()
Yok 600 lu deger de pzts salı doktora gıdın dedı tekrar kan verın demedı ben verdım bakalım pazartesı gıdıcem ınsallah sıze ne dedı doktorMaşallah çok güzel yükselmiş bir şey dedi mi doktorunuz ?
4.gun embrıyo 16.gunumKacinci gün sizin
Maşallah sübhanallah ben burdayım demiş artık4.gun embrıyo 16.gunum
Beni de perşembe günü ultrasona çağırdılar.Yok 600 lu deger de pzts salı doktora gıdın dedı tekrar kan verın demedı ben verdım bakalım pazartesı gıdıcem ınsallah sıze ne dedı doktor
Hayırlısıyla devamı gelsındeMaşallah sübhanallah ben burdayım demiş artık
Ay ne güzel darısı basımıza hepımız saglıklıca saglamca hayırlıca kucagımıza alırız ınsallahKeseyi gördüm![]()
Aminnnnnnn inş.kanama olmadan sağlıklı bisekilde insAy ne güzel darısı basımıza hepımız saglıklıca saglamca hayırlıca kucagımıza alırız ınsallah
Maşallah annesi ben geliyorum diyor.kac gün oldu bugünBenim de sonucum 900 çıktı kızlar mesajlarınızı okuyamadım amaa
MasallahBenim de sonucum 900 çıktı kızlar mesajlarınızı okuyamadım amaa
16 canımMaşallah annesi ben geliyorum diyor.kac gün oldu bugün
Oy maşallah ozmn sen benden önce keseyi gorurusun canim16 canım![]()
Cuma göreceğim sen?Oy maşallah ozmn sen benden önce keseyi gorurusun canim![]()
E sen pazarteside görebilirsin.benden önce gorucen derken benim 20.gunde 1030du değerim senin maşallah 16gunde bulmuş o sayıları.ben bugün gördüm sen 20.gune gelmeden görürsünCuma göreceğim sen?![]()