2. ameliyat icin bende ücret talep edebilir mi ?

brcnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
80
0
86
Tekirdağ
meraba, ben yaklaşık 1.5 sene önce burnumdan estetik ameliyat oldum ama hiç bir şekilde memnun kalmadım...size sorum şu; doktorumdan 2. ameliyatı isteme hakkım varmı ve 2. ameliyat gerçekleşirse bende ücret talep edebilirmi?? şimdiden teşekkürler

meraba, ben yaklaşık 1.5 sene önce burnumdan estetik ameliyat oldum ama hiç bir şekilde memnun kalmadım...size sorum şu; doktorumdan 2. ameliyatı isteme hakkım varmı ve 2. ameliyat gerçekleşirse bende ücret talep edebilirmi?? şimdiden teşekkürler

Simdi sorun şu: Burun ameliyatından sonra hasta memnun kalmayabiliyor ancak bazan yapılacak birşey yok... Yani doktora göre burun ucu güzel hastaya göre kötü ise bir başka doktordan fikir alabilirsiniz. eger o doktor da güzel birşey yapmaya gerek yok derse yapılmasına gerek yoktur. Eğer şöyle yapalım böyle yapalım derse ilk ameliyatınızı yapan doktorla tekrar konusabilirsiniz. Doktorunuz 2. ameliyattan ücret talep edebilir etmeyebilir bu doktorun yaklaşımına bağlıdır. ancak kendisi ücret talebinde bulunmasa bile eğer operasyon hastanede yapılacaksa hastane ücreti ödemeniz gerekecektir.
saygılarımla

Back