Herkese merhaba Ali kavuzlu ya ameliyatımın 7. Ayındayım ve durumum çok ciddileşti. Size fotoğrafını göstermek istiyorum. Öncelikle burnumun yapısında düzensizlikler meydana geldi. Sağ tarafı ve sol tarafı kemiklerde düzensizlik ortaya çıktı. Doktor şeçimi ameliyatın %90 etkiler arkadaşlar. Bu gerçek birşey. Burnumun yüksekliği ve kemikleri bu ameliyat girişimi sonucu kaybettim . Birde kendisi tarafından psikolojik imtihalanlara sınanıyorum. Dudak ile burun arasi çokca açıldı ve burnum çok küçük kaldı. Hatta nefes kanallarımıda küçültülmüş ve burun deliklerimide parmağın bile girmiyor fotolara ekliyorum. Fotoğrafta gördüğünüz gibi derimde bi yaşlı derisi gibi duruyor deri kalitem bozuldu. Birde üstüne bu burnu kesinlikle istememe rağmen ucunu kaldırmış !!! 7 ci ay olmasına rağmen burnumda bir düşme olmadı burnumun iki delik boyutları farklı bunlar çok ciddi problemler ve her geçen gün burnum daha da küçülüyor. Ameliyat olmadan önce nefes problemim yoktu şuan ise nefes almakta zorlanıyorum. Burnumu okadar çok küçültmüş ki burun içindeki kıllarım burnumun dışına çıktı. Her geçen gün burnum iyileşir düzelir diye bir umut bekledim. Tam aksine her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Ödemler indikçe problem daha belirgin oldu. Şimdi revizyon ameliyatı için bile en az beş ay beklemem gerekiyor. Vücut bütünlüğüm bozulacak. Hayatımdan resmen 1 yılım gidecek ki revizyon ameliyatında düzelirse tabi
Eki Görüntüle 3639744
Eki Görüntüle 3639745
Eki Görüntüle 3639748