- 10 Ocak 2011
- 1.484
- 756
- 133
- Konu Sahibi smollgirl20
Mercimek köftesi e bişey olmaz ama makarna salatası ı hazırla yogırdunuda hazırla dolapta dursun karıştırırsan kötü olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konudan sonra KK' da börekçi bi güruh varmış (ben de dahil) onu gördüm![]()
Kv laf yapar sağda soldaAma aileden kimse börek yapmıyormuş .olmaz olamaz toplantılarda börek yapana kınama cezası var
Birçok arkadaş makarna salatası için birsey olmaz demiş ama, ben bir kere erken hazırlamıştım, servis için çıkardığımda laçka gibi olmuştu, bir daha yoğurt mayonez ekledim ama çok da kurtaramadık. Nerde yanlış yaptım acaba ?Mercimek köftesi e bişey olmaz ama makarna salatası ı hazırla yogırdunuda hazırla dolapta dursun karıştırırsan kötü olur
Sende allahaşkına 24 saattir köfte börek diyoruz daha yeni mi çektiYarın malzeme alamda mercimek köftesi yapıyım zorla canım çekti![]()
Pis demesinde börek yaptı desin napacan, allah beterinden korusunKv laf yapar sağda solda
Benim için de ıspnaklısına bayılırımya ama gerçekten börek olmazda olmazlarımdan bana çok pratik gelir hem sıcacık yenmesi de ayrı bi güzel bence.
![]()
Aynen çekmesin diye direndim ama dayanamicimSende allahaşkına 24 saattir köfte börek diyoruz daha yeni mi çekti))
Ben de meyveleri özellikle kalabalık misafir olduğu zaman doğrayıp soyup servis yapıyorum ozentilikten değil ama:) benim de kalabalık misafirim çok olur 10-15 kişiden aşağısını misafir saymam hatta o derece. O kadar kişiye meyve mi yeter? Soyup dogradiginda daha az meyve gerekiyor tasarruf yaniAçık büfe ev sahibi için büyük kolaylık, ayrıca misafire de dayatma olmuyor. Herkes istediğini istediği ölçüde alır ne güzel. Ama bazıları hayatlarını zora sokmak için çabalıyor. Kimse kendi gibi olmuyor. Meyveleri soyup doğrayıp koyacakmış millet çocuğuna yapmıyor bunu. Özentilik işte bunun adı onlar öyle yapıyor bende yapim. Yahu siz fark yaratın başkası size özensin. Yaptığının msf ağırlamak değil amelelik olduğunu anlasın
bugün yapacaktım olmadı, ama yarın mutlakaAynen çekmesin diye direndim ama dayanamicim![]()
Aynen benim eşim de bu doğrultuda şeyler söylüyor bana:) Ee haksız da sayılmazlar çok çokk itici bir reklam. Çocuklara izletmemek de fayda var.="damdan, post: 53317364, member: 370851"]Eşim dalga geçiyor bunu senin gibi Hatunlar almaz, artık deterjanını değiştirirsin diye
Kv ye yaranmaya çalışmak size ters diyor ki beni tanıyor, doğru diyor
Bizimde öyledir eşimin ailesi çok kalabalık toplanıp gelirler hep. Ama meyveyi hiç kişi sayısına göre koymadım, başedemem çünkü. 3-4 çeşit koyarım ortaya herkes farklı farklı yer , hatta paylaşarak yerler bol bol yeter de artar üstelik. Yani okadar kişiye cidden yorucu oluyor bide meyvelerini soymam.Ben de meyveleri özellikle kalabalık misafir olduğu zaman doğrayıp soyup servis yapıyorum ozentilikten değil ama:) benim de kalabalık misafirim çok olur 10-15 kişiden aşağısını misafir saymam hatta o derece. O kadar kişiye meyve mi yeter? Soyup dogradiginda daha az meyve gerekiyor tasarruf yanisoyma işini de zaten misafirlerden gözüme kestirdiklerime yaptırıyorum amelelik olmuyor yani
![]()
Bir üstte mesajım yanlış yaptımBirçok arkadaş makarna salatası için birsey olmaz demiş ama, ben bir kere erken hazırlamıştım, servis için çıkardığımda laçka gibi olmuştu, bir daha yoğurt mayonez ekledim ama çok da kurtaramadık. Nerde yanlış yaptım acaba ?
Boşver makarnayı yogurdu kızdan haber yokMakarna yoğurdu çeker ve kötü olur ben garnştğrle makarnayı karıştırır dolaba koyarım yogırdunuda mayonez ve bir diş sarımsakla hazırlar ayrı koyarım misafir geldiğinde karıştırırım güzel oluyor
Bir arkadaş sordu ona yazdım alıntı yapmamışım konu sahibinin misafiri gidiyordur zatenBoşver makarnayı yogurdu kızdan haber yok![]()
Kız halinden memnun , adını kurtarsın bugün yeter onaBoşver makarnayı yogurdu kızdan haber yok![]()