• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri 2. aşamamız: Kız İsteme ve Ardından Nişann

kelebek.hill

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
11.087
6.705
448
24 Ağustos 2013,Cumartesi: Tanışmada bu elbiseyi giymiştimmm bu aksesuarlarla hatırlarsanız :34:

$20130823_002208.webp $20130824_151039.webp

Sonra 28 Eylül 2013,Cumartesi: Evlilik teklifimi aldımm :17:

$image.webp (inşallah gelecekte yaşayacağımız ev)
$tasofisicd51361copy.webp(tam aynısını bulamadım buna çok benziyor,klasik bir yüzük)

Veee kız isteme tarihini belirledik, sevgilimin babası aramış babam da dün döndü cevap olarak; 19 Ekim Cumartesiiiii :52: çok heyecanlı....
$635140755312040817.webp (elbise değişikliği yaptim ama yuklenmedii burayaa )

Ve (evde olacak diye ekliyimm) nişan kıyafeti bakıyordum ya bir yandan daa...onun için de hep bu tarz elbiseleri ve hatta bunun fuşyasına bayıldım, deneidm de çok yakıştıı :17: Jovanide buldumm...alınca net olarak yine paylaşırımm, ama burdaki fuşya gibi sönük durmuyo etekleri hafif havalı duruyor böyle havalandı havalancak gibi, prenses kol yaptırcam alırsam ama acayip hoşuma gittiii :52:

$159764_b.webp$159764-fuschia.webp

Eklentiler

• $tn_yz17384_copy_1124.webp
    $tn_yz17384_copy_1124.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 275
Son düzenleme:
isteme elbisen güzelmiş önünün kapalı olması da uygun olmuş kahve verirken falan eğileceksin ya rahat olur
nişanı evde mi yapcaksınız

isteme elbisen güzelmiş önünün kapalı olması da uygun olmuş kahve verirken falan eğileceksin ya rahat olur
nişanı evde mi yapcaksınız

Kesinlikle ben de öyle düşündüm sade şık bir şey olsun dedim, evet evde yapıcaz inşallah ardından canlı müziğe gidecez gençlerlee..

Hiloşum herşey mükemmel fuşyasına bayıldım demişsin beyaz tenli olduğun için sana yakışır bunu değerlendir derimm:16::16:
Hep söylüyorumm yine söylüyorum bir ömür boyu mutluklar gülücükler hiç eksik olmasın hayatından:16:

Kesinlikle ben de öyle düşündüm sade şık bir şey olsun dedim, evet evde yapıcaz inşallah ardından canlı müziğe gidecez gençlerlee..

hepsi çok güzel mutluluklar dilerim inşallah kalbinden geçtiği gibi sorunsuz hepsi hallolur güzel heyecanlar bunlar:16:

Hilal canım elbiseyi beğendim sade ama tanışmadaki elbise çok daha güzell ama birdaha giyemezsin :1: bende ekliyim bende böyle bir şeyler düşünüyorum çünkü

$635086519045086046.webp$635110508705605453.webp$635114049021592443.webp

Forewer New hepsi çok pahalı butiklerde bu modellerden çok uyguna bulursun...ayrıca boyunada dikkat etmek lazım tabi :1:

Son düzenleme:
Hiloşum herşey mükemmel fuşyasına bayıldım demişsin beyaz tenli olduğun için sana yakışır bunu değerlendir derimm:16::16:
Hep söylüyorumm yine söylüyorum bir ömür boyu mutluklar gülücükler hiç eksik olmasın hayatından:16:

Evett fuşyası çok hoş oldu gerçektenn yakıştı banaa :17: değerlendircem kesinn daha güzeli karşıma çıkamzsa :1: hem eve de daha uygun oldu sankimm..:34:

Amin Seroşumm darısı başınıza inşallahh :16::16::16::nazar::nazar:

hepsi çok güzel mutluluklar dilerim inşallah kalbinden geçtiği gibi sorunsuz hepsi hallolur güzel heyecanlar bunlar:16:

Çok teşekkür ederim aminn :16::nazar:

Hilal canım elbiseyi beğendim sade ama tanışmadaki elbise çok daha güzell ama birdaha giyemezsin :1: bende ekliyim bende böyle bir şeyler düşünüyorum çünkü

Eki Görüntüle 824355 Eki Görüntüle 824356 Eki Görüntüle 824357

Forewer New hepsi çok pahalı butiklerde bu modellerden çok uyguna bulursun...ayrıca boyunada dikkat etmek lazım tabi :1:

Canım elbiseler çok güzel ama hepsi alıp o gün giyip bir kenara koyacağım elbiseler bir de nişana alcağım elbise de 1400 tl falan, tabi onu alırsam ama beğendiklerim genelde aynı fiyatlarda, o yüzden de istemede falan daha sade bir şeyler giyip sonra da giyeyim istedim, nişanla da arası çok uzamaz inşallah zaten, annem de benm gibi düşünüyordu ben de tamam dedim, içimde kalacak bir şey değil nişanda giyeceğim çok dhaa mühimmm :52::1: Allah sana da nasip ederse giy inşallah yavrumm..böyle günlerde herkes istediğini giymeli bence dee :34:

Son düzenleme:

Evett fuşyası çok hoş oldu gerçektenn yakıştı banaa :17: değerlendircem kesinn daha güzeli karşıma çıkamzsa :1: hem eve de daha uygun oldu sankimm..:34:

Amin Seroşumm darısı başınıza inşallahh :16::16::16::nazar::nazar:

Çok teşekkür ederim aminn :16::nazar:

Canım elbiseler çok güzel ama hepsi alıp o gün giyip bir kenara koyacağım elbiseleri bir de nişana alcağım elbise de 1400 tl falan, tabi onu alırsam ama beğendiklerim genelde aynı fiyatlarda, o yüzden de istemede falan daha sade bir şeyler giyip sonra da giyeyim istedim, nişanla da arası çok uzamaz inşallah zaten, annem de benm gibi düşünüyordu ben de tamam dedim, içimde kalacak bir şey değil nişanda giyeceğim çok dhaa mühimmm :52::1: Allah sana da nasip ederse giy inşallah yavrumm..böyle günlerde herkes istediğini giymeli bence dee :34:
Aa doğru canım sizin arası zaten kısa olacak dimi bzm isteme söz birlikte olucak ondan bakıyorum böyle...doğru nişan elbisesi pahalı oluyor ama erkek tarafı alıyor zaten :1:
o zaman seçtiğini giy canım tabiikiiiii bolbolfoto çek az kalmış kız :1:

İnş canm bizde askerden geldikten sonra düşünüyoruz 4-5 ay içinde olur bizimde söz....hayırlısı....

hiloş isteme tarihiniz hayırlı uğurlu olsun :16: nişan için tekrar gelinmeyecek sanırım :44: istemede giyeceğin elbiseyi çok beğendim; ama diğeri için aynı şeyi söyeleyemiiicim maalesef, kızma lütfen :26:

Aa doğru canım sizin arası zaten kısa olacak dimi bzm isteme söz birlikte olucak ondan bakıyorum böyle...doğru nişan elbisesi pahalı oluyor ama erkek tarafı alıyor zaten :1:
o zaman seçtiğini giy canım tabiikiiiii bolbolfoto çek az kalmış kız :1:

İnş canm bizde askerden geldikten sonra düşünüyoruz 4-5 ay içinde olur bizimde söz....hayırlısı....

Aynen tatlım bizim kız isteme sadece isteme olcak verme bile yok :1::1::1: o yüzden sakin geçecek, ardından söz-nişan birlikte olcak o zman daaa coş coş coş :1::1::1: hayırlısı olsn canım içinde söz de olursa tabi ki giyeceğin elbise çok daha mantıklı :34:

Elbiseyi kim alırsa alsın da bana alsın biii :1::1::1: inşallah canım bu sfeer bikaç kız arkadaşımı çağıraym diyorum tuzlu kahve olayı falan çekerz yani hehehe :1:

Askerden döndükten sonra olmaması içinn hiçç sebep yokk :21:

elbıseler cok guzelmıs:16:Allah agız tadıyla gıymeyı guzel gunler gormeyı nasıp etsın

hiloş isteme tarihiniz hayırlı uğurlu olsun :16: nişan için tekrar gelinmeyecek sanırım :44: istemede giyeceğin elbiseyi çok beğendim; ama diğeri için aynı şeyi söyeleyemiiicim maalesef, kızma lütfen :26:

Canım ne kızmasıı saçmalamaa, söyle tabi daha almadım yani hemm..ama inanki üstümde çok farklı durdu da foto çekmeme izin vermediler :1:

Nişan için ayrı gelcekler Nilüü..bu sferki sadcee kız isteme yani, sonra nişan tarihi belirlenir sanırım tekrar gelcekler nişan yapacaz :34:

Aynen tatlım bizim kız isteme sadece isteme olcak verme bile yok :1::1::1: o yüzden sakin geçecek, ardından söz-nişan birlikte olcak o zman daaa coş coş coş :1::1::1: hayırlısı olsn canım içinde söz de olursa tabi ki giyeceğin elbise çok daha mantıklı :34:

Elbiseyi kim alırsa alsın da bana alsın biii :1::1::1: inşallah canım bu sfeer bikaç kız arkadaşımı çağıraym diyorum tuzlu kahve olayı falan çekerz yani hehehe :1:

Askerden döndükten sonra olmaması içinn hiçç sebep yokk :21:

anladım canım sizin prosedür niyetine olucak hahaha :1:
çağır tabi canım yakın 1-2 arkadaşını...kuzenler falanda vardır bnmki sanırm bi 60 kişi olur isteme bile :1:
tuzlu kahve şart ! :21:
Aynen canım Allahın izniyle gelsinde bir...5 senenin acısını çkartırız :1:

anladım canım sizin prosedür niyetine olucak hahaha :1:
çağır tabi canım yakın 1-2 arkadaşını...kuzenler falanda vardır bnmki sanırm bi 60 kişi olur isteme bile :1:
tuzlu kahve şart ! :21:
Aynen canım Allahın izniyle gelsinde bir...5 senenin acısını çkartırız :1:

Yok ya kuzen falan istemem ayrıca yakın kuzenlerim burda değil zaten biz memleketeten ayrıyız bizimki olmaz o kadar :34: hem de olamsın da yaa alt tarafı kız isteme dermişim :51::1:

İnşallah olur canım olurr hepsi zamanı gelince ben de çok şaşırıyorum meselaa...hey gidi günlerr diyorum :1:

Yok ya kuzen falan istemem ayrıca yakın kuzenlerim burda değil zaten biz memleketeten ayrıyız bizimki olmaz o kadar :34: hem de olamsın da yaa alt tarafı kız isteme dermişim :51::1:

İnşallah olur canım olurr hepsi zamanı gelince ben de çok şaşırıyorum meselaa...hey gidi günlerr diyorum :1:

Anladım canımm da alt tarafımı bence çok önemliiiii kız isteme:38:
aynen canm sanadaa tekrar hayırlı olsunnn

24 Ağustos 2013,Cumartesi: Tanışmada bu elbiseyi giymiştimmm bu aksesuarlarla hatırlarsanız :34:

Eki Görüntüle 824307 Eki Görüntüle 824311

Sonra 28 Eylül 2013,Cumartesi: Evlilik teklifimi aldımm :17:

Eki Görüntüle 824319 Eki Görüntüle 824323 (inşallah gelecekte yaşayacağımız ev)
Eki Görüntüle 824324 (tam aynısını bulamadım bu ikisine çok benziyor,klasik bir yüzük)

Veee kız isteme tarihini belirledik, sevgilimin babası aramış babam da dün döndü cevap olarak; 19 Ekim Cumartesiiiii :52: çok heyecanlıı ve dün de elbise aldım kendime sade bir şey, mor renkli, adl de gördüm yapıştım :15: Aha da buuu :1: Altına da siyah topuklu ayakkabımı giyecem evdee..

Eki Görüntüle 824308

Ve (evde olacak diye ekliyimm) nişan kıyafeti bakıyordum ya bir yandan daa...onun için de hep bu tarz elbiseleri ve hatta bunun fuşyasına bayıldım, deneidm de çok yakıştıı :17: Jovanide buldumm...alınca net olarak yine paylaşırımm, ama burdaki fuşya gibi sönük durmuyo etekleri hafif havalı duruyor böyle havalandı havalancak gibi, prenses kol yaptırcam alırsam ama acayip hoşuma gittiii :52:

Eki Görüntüle 824309 Eki Görüntüle 824310

canım isteme elbisen çok hoşmuş, nişan elbiseni de senin üstünde görmeden bir şey diyemeyeceğim ama mankene pek yakışmamış :44:
daha önce paylaştığın modeller daha hoştu sanki gibi geldi bana :30:
durmak yok araştırmaya devam :37: ben 3 ayda karar verdim elbiseme benim de aynen söz nişan beraber ve evde olacak :9:

Canım ne kızmasıı saçmalamaa, söyle tabi daha almadım yani hemm..ama inanki üstümde çok farklı durdu da foto çekmeme izin vermediler :1:

Nişan için ayrı gelcekler Nilüü..bu sferki sadcee kız isteme yani, sonra nişan tarihi belirlenir sanırım tekrar gelcekler nişan yapacaz :34:

hehe nişan için tekrar gelmelerine çok sevindim :1: tabii sen mankenden daha güzel olduğun için sende daha güzel durmuştur yavrum :23: ahh hainler, izin verselerdi ya :19: benim çok sayıda takipçim var, onların da görmesi gerek deseydin :1:

Son düzenleme:
Back
X