Merhaba . Ben bu ay 2. Asılamamı oldum daha önce klomen kullandım 3 defa ama sadece 1 inde asilama yaptirdim tutmadi bu ay femera kullandim onunla asilama yapildi pcos hastasiyim ve yumurtami beslesin diye inofolic combi hp de kullandim. Klomen kullandigim aylarda asilama dahil hepsinde cok agrili gecti 1 hafta onceden kasiklarimda kasilmalar olur du ve yerden kalkamazdim 1 hafta sonunda adet olurdum. Bu ay hic belirti olmadi ne agrı ne sızı. Sadece 10. Gün baslayıp 14. Güne kadar belli belirsiz adet sancilarim oldu 14. Gun seyreklesmisti 15 ve 16. Gun adet agrim tamamen kesildi simdi agrim yok bazen belime bir sızı saplaniyo geciyo gunde 2 3 defa ama genellikle göbek deligimin asagısında bir agrı oluyo elimle dokunsam hissedecekmisim gibi sol kasıgımda ve vajinada 2 3 sn de bir kalp atişı gibi o aralıkta bi igne batıp batıp cikiyor. 14. Gun kan verdim ama malesef ayni gune yetismedi yarin cikacak sonuc. Bugun erken gebelik testi yaptim hicbirsey cikmmadi. Adet belirtim tamamen gitti sizce pozitife donermi .