2. aşılama mı direk tüp bebek mi??

listeria

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
979
616
158
arkadaslar merhaba
26 yasindayim 15 aydir bebegimiz olmuyor pko var seneleeerdir esimde hic bi sorun yok. 3 ay klomen catlatma ignesi denedik olmadi 1 kez asilama yapildi ama negatif. bu ay rahim filmi cekildim tuplerim acik. adet olucam bi iki gune sizce yeniden asilama mi denemeliyim ama % 15 sans veriyo doktorum ozelde yaptirsigim icin asilamaya para vermeyip bi kac ay sonra direk tup bebek mi yaptirsak diyorum. lutfen bir akil verin bilgilerinizi deneyimlerinizi benden esirgemeyin

caNım bence aşılamayla vakit geçirmee bi tüp bebk merkezine git bir an önce sana takviye ilaçlrı verebilirler belli bir süre kullanırsın sonra da tüp bebk yaptırırsıınn..aşılamayı bir kere denedin bence denemeee....inşALLAH TEZ ZAMANDA NASİP EDER ALLAH IM...

bende oyle dusunuyorum canim asilamaya okadar para verecegime tup denerim diyorum .
sen ne yapiyosun nasilsin

evet bence de bir kaç beklersin ama önce bi git ön görüşme yap adetin bitince git muayene ol istersennn..canım bende dr değiştirdim kayseriye gidecez bu ay orda tedavi görecezz bakalım bekliyoruzzz..[/QUOTE]

evet bence de bir kaç beklersin ama önce bi git ön görüşme yap adetin bitince git muayene ol istersennn..canım bende dr değiştirdim kayseriye gidecez bu ay orda tedavi görecezz bakalım bekliyoruzzz..
[/QUOTE]
canim sen hangi sehirdeydin?? ankaraya gelsene burdaki merkezler cok basarili

canim sen hangi sehirdeydin?? ankaraya gelsene burdaki merkezler cok basarili[/QUOTE]
canım nevşehirdeydimm kayseri yakın ankara bana çok ters geliyor çok kalabalık yaa bi de git gel sorun olur diye orayı düşümüyorum..kayseriye gitmeye başladıkk oraya gidecez iyi ir doktor ulduk bakalım ondan devam edeceezz..

canim sen hangi sehirdeydin?? ankaraya gelsene burdaki merkezler cok basarili
canım nevşehirdeydimm kayseri yakın ankara bana çok ters geliyor çok kalabalık yaa bi de git gel sorun olur diye orayı düşümüyorum..kayseriye gitmeye başladıkk oraya gidecez iyi ir doktor ulduk bakalım ondan devam edeceezz..[/QUOTE]
hayirlisi olsun canim. brnde adet olmayi bekliyorum

Canm bnce tup bebek hemen.. Asilama olsaydi tutrdi ilkten hemen.. Insallhh olur cnmm allhim srnide yawruna kavustrsunn aminn ecmain..

Canm bnce tup bebek hemen.. Asilama olsaydi tutrdi ilkten hemen.. Insallhh olur cnmm allhim srnide yawruna kavustrsunn aminn ecmain..
yarin doktora gidicem bakalim konusucam doktorumla. allah bebegini sana bagislasin canim hamilelerin duasi kabul olur benim icinde dua edermisin

yarin doktora gidicem bakalim konusucam doktorumla. allah bebegini sana bagislasin canim hamilelerin duasi kabul olur benim icinde dua edermisin

Tabikide ederim cnmmm.. Allhimm yuce mewlam isteyen herkese nasip eylesinn.. Allhim.. Yawrunun guzel haberini almayi nasip etsin.. Insallh.. Olucak.. Hayrlisiyla..

canım çok az bi şansın oluyor aşılamada. banada 3kez klomenle çatlatma iğnesi kullanarak denendi her seferi negatif -1 kez aşılama yaptık oda negatif-3 kez tüp sonuncusunda tuttu. gerçi bizim kanla ilgili sorunumuz vardı o tespit edilince tutu yoksa 3 kez denememize bile gerek kalmazdı belki. yani kısaca şansın daha çok tüpte sonuçta yine ilaç kullanıyosun yine para ödeniyor yine uğraş ,emek şansın daha çok olur. hayırlısı olsun

Tabikide ederim cnmmm.. Allhimm yuce mewlam isteyen herkese nasip eylesinn.. Allhim.. Yawrunun guzel haberini almayi nasip etsin.. Insallh.. Olucak.. Hayrlisiyla..
allah razi olsun canim allah melegini kucagina almayi nasip etain insallah sag saglim saglikla

ne guzel canim insallah melegine saglikla kavusursun.
evet ozelde yaptiriyorum ondan asilama yaptircagima tup bebek yaptiririm diye dusunmustum bugun doktorumda aynisini soyledi bi kac ay yumurta takibi yapicaz sonra tup bebek insallah benimde senin gibi yuzum guler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…