2.aşılama ne zaman yapılmalı?

symyvz

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2025
117
20
13
32
Selam kızlr. İlk aşılamamın 10 . Gününde test yaptım (dün ) sıfır çıktı. Muhtemelen değişmeyecek … ikinci aşılama için hemen reglin 3. Günü doktora gideyim mi?? Yoksa ara vermek mi gerekiyor?? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Devlette tedavi oluyorum devlette aşılama tedavisi olanlar da sürecini paylaşırsa sevinirim biröde
Diğer sorum şu; progestanı ne zAman bırakayım regli de geciktiriyor sonuçta. Gebelik yoksa kullanmama gerek yok ?

Son düzenleme:
Daha erken bnce canım hayırlısı olsun hakkında

Teşekkür ediyorum. İki gün sonra tekrarlarım ama umudum yok pek . Progestan kullanmayı ne zaman bırakmalıyım gebelik yoksa?
14. günde gebelik yoksa bırakmalısın. hemşire bana öyle söyledi.

Benim ilk asilama tutmadı doktor bana adet oluncavgel yumurta varsa değerlendiririz d3di ama yumurtam yoktu o yüzden 1 adet dönemi bekledim 2. Adette gittim

Benim ilk asilama tutmadı doktor bana adet oluncavgel yumurta varsa değerlendiririz d3di ama yumurtam yoktu o yüzden 1 adet dönemi bekledim 2. Adette gittim
Pcos mu vardı sende canım neden yumurtan yoktu . Ben de 3.gün gideyim o zaman

Merhaba öncelikle erken gibi dahabiz bir şıldır deniyoruz 3 ay felara da kullandım. Bu ay adetin 3. Günü gitsem devlete direk işleme alıyorlar mı

Merhaba öncelikle erken gibi dahabiz bir şıldır deniyoruz 3 ay felara da kullandım. Bu ay adetin 3. Günü gitsem devlete direk işleme alıyorlar mı
Aşılama yapılan bir hastaneyse direkt işleme alırlar sizi . 1 seneden fazla korunmayınca aşılama deniyorlar.

Benim de geçen ay tutmadı. Bu ay ara vermeden yapalım dedi doktor

Pcos mu vardı sende canım neden yumurtan yoktu . Ben de 3.gün gideyim o zaman
Hiçbir problem yok eşimin değerlerine iyi benim değerlerim de iyi ama ilki tutmadı zaten 3 yumurtam gelişmiştir ucu de o asilamada çatlamış bir sonraki ay yumurta yoktu 2. Adet döneminde gittim 2 yumurtam vardı onları değerlendirdik 2 gün önce aşılama oldum inşallah tutar

İnşallah canım bizi bilgilendr ben de ikinciyi yaparım iki hafta sonra muhtemelen..

Gonal f ve ovitrelle bulursak devam edicez yani. Depolarda da yokmuş
Ben de geçen ay zor bulmuştum. Eczanelerin hepsine sorun ve ısrar edin bazıları vermek istemiyor nedense. Geçen ay kaçlık almıştın bitti mi o . Benimki 900 dü bu ay için de yeter

ben devlette yaptırıyorum ilk aşılamam tutmadı 1 ay ara verelim bir sonraki adette yapalım dedi

Merhaba benimde 10.günüm bugün. Bende test yaptım negatif çıktı. Progestanı bıraktınız ne yaptınız benimde bir bilgim yokta

Merhaba benimde 10.günüm bugün. Bende test yaptım negatif çıktı. Progestanı bıraktınız ne yaptınız benimde bir bilgim yokta
Merhabaa. 14.gün de test yaptım garanti olsun diye . Erken yapmışsın diyenler oldu çünkü, geç döllenme olabilirmiş. Yine negatif çıkınca progestanı bıraktım. Yarın regl olmam gerekiyor ama bi belirtim yok progestan geciktirecek muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…