• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2. aşılama olmaya kokuyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Zara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2007
54
0
86
İstanbul
meraba arkadaşlar bende uzun zamandır yazmıyodum takipte etmedim aslında neyse bende haziran ayında aşılama yaptırdım malesef olmadı şimdi ikincisini denemeye korkuyorum doktoru degiştirdim başka bi doktora gittim oda bence tüp bebek yapın dedi normal yollardanda olur dedi ama onu da ALLAH bilir ne zaman olucagını dedi bu arada ben 4 senelik evliyim artık hayırlı bi evlet sahibi olmak istiyorummmmmmm RABBİM hepimize nasip etsin inşallah:CüvCüv:

canım sakın pes etme
ben de ilk iğne tedavimden sonra çok kötü olmuıştm dr a ara verdim inan sadece zaman kaybı oluyo
şimdi aşılama oldm ve olumsz olursa dr ne derse onu yapcam,gerekirse tüp bebek
sana tavsiyem dr eğer tüp bebek de dolur diyosa kendini maddi manevi yönden hazırla ve tüp bebek dene..
4 sene geçmiş sonuçta,sorununuz neydi?

canım ya ne biliyim haklısın da bekle bekle nereye kadar bizdeki sorun sperm azlıgı aşılama yaptırmayıpta direk tüp bebekmi yapsak diye düşünüyorum bilmiyorum yaptırmak bişey degilde aslında maddai olarak bişey de neyse sonucu kötü oldugu zaman ruh hali berbat bi süre kendine gelemiyo insan canım iii dileklerin için saol RABBıM hepimize hayırlı evlat nasip etsin .....

canım aslında aşılamaya verilen parayla tüp bebek yaptırmak en iyisi ama 2 aşılama olmadan devlet karşılamıyormuş tüp bebeği.bende 1.yaptırdım,2. yaptıracaz ama biraz dinlenmek istedim.bakalım nasip kısmet..olumsuz düşünme rabbim nasip ederse olur bir şekilde..

Ben 2.aşılamı yaza yaptırmayı düşüyorum ama korkuyorumm.Korkum tutmaması değil tutmasa umrumda olmaz..Parasıda umrumda değill..Beni korkutannn aşılama esnasındakii yaşadığımm acıı .Malesef acı olmuyorr demeyin kişi göre değişiyorrr..Benim doğum kanalı dar rahim ağzıı beni mahvettii o ince kanüll.Hatırlamak bile istemiyorum.2.Aşılamayı dr dicem anesteli yapsın:dilcikar::dilcikar:Çok üzgünüm çoook

yaban gülüm haklısın 2. aşılama olmadan tüp bebegi devlet karşılamıyo devlet karşılasa bile çok ugraş vermen gerekiyomuş bilmiyorum heralde bende 2. yaptırıcam dinlenmek istedim dmişsin bende öle dedim ama doktorum dinlenme önermemişti ilaca vucüt alışmışken devam et bence dedi bakalım hayırlısı

balsurat meraba canım ewet haklısın mütiş bi acısı var hele ooo igneler varya mahvetti beni şimdi 2. düşünüyorum bakalım ne olucak hayırlısı sen kaç senelik evliydin ve sorununuz neydi ??

zaracım en makbülü aşılamaların arasını uzatmamak yani vücut hazırken peşpeşe denenmesi daha ii demişti benim doktorum,,hazır hissediyorsan kendini denemelisin,,,ama doktorun tüp bebek diyorsada kendin bilirsin...

merhaba arkadaşlar
ben de aranıza yeni katıldım dün ilk aşılamamı yaptırdım acı konusunda size katılıyorum
benim aşılama sırasında çok canım acıdı aslında acıya dayanıklıyım ama .... kanamam da oldu :)
bugün bile hala devam etti:(

neslihancım doktorum aşılamanın ihtimallerinden bahsetti bence tüp bebek daha iii dedi ben bir kere aşılama yaptırdım 2.olmadım 2. olmadanda sigorta karşılamıyo tüp bebekte bayaaa bi masraflı bilmiyorum karar veremiyorum heralde ayine aşılama yaptırıcam hatta dün eşimlede konuştum yaptıralımda nerde dedi 1. taksimde yaptırmıştık olmadı şimdi güzel bi yer arıyorum arkadaşlar bana hastane ismi verebilirmisiniz yardımcı olurmusunuz

catdog hoşgeldin canım inşallah bu acıların karşılıgında hayırlı bi evlat sahibi olursun RABBıM kimseyi yalan dünyanın meyvesinden mahrum bırakmasınnn

arkadaşlar benim aşılama agustosa kaldı görümcemin şehirdışında dügünü var eşimde gidip gelelim ondan sonra aşılamayı yaptırırız dedi banada mantıklı geldi bakalım hayırlısı .....

arkadaşlar benim aşılama agustosa kaldı görümcemin şehirdışında dügünü var eşimde gidip gelelim ondan sonra aşılamayı yaptırırız dedi banada mantıklı geldi bakalım hayırlısı .....

zaracım doktoristersen yazabilirim çok memnun kalacağından eminim benim arkadaşım ilk aşıamasında hamile kaldı ve doktor da hastasını iyi anlıyor ve insanı yıpratmıyor ben çok memnunum a.s.:nazar:

renginncim çok memnun olurum bi doktor adı ve hastane adı verirsen açık adres olursa iyi olur teşekkürler .....

Back
X