• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2. Asilama Rusen Atmaca

Ümitsiz olmayın

Bu konuları beynînizden silin

Komedi film dizi vs izleyin ne severseniz onu izleyin ama bu konularda araştırma vs yapmayın

Evet yine olumsuz olabilir.ama olmayada bilir.bazen bişeye ulaşmak için çok çabalamak gerekebilir.sayısız deneme yapıp artık vazgeçerken bebeğine kavuşanlarda var hiç olmayanda.bende zor kavuşanlardanım.tek yapmanız gereken inancınızı asla ve asla kaybetmemek ve hayırlısını dilemek.Rabbim inşAllah tez zamanda bebeğinize kavuşturur..

Yapın

Işlerim çok yoğunken tüp bebek tedavisi oldum

Böyle forumlar falan olduğunu çocuk 2 yaşına geldiğinde öğrendim

Beyninizi başka şeylere odaklanın abuk subuk olsun fark etmez bunu düşünme yeter
Deneyecegimmm ama istiyorumki umut olsun bazi hıkayeler bana ☹️

Evet yine olumsuz olabilir.ama olmayada bilir.bazen bişeye ulaşmak için çok çabalamak gerekebilir.sayısız deneme yapıp artık vazgeçerken bebeğine kavuşanlarda var hiç olmayanda.bende zor kavuşanlardanım.tek yapmanız gereken inancınızı asla ve asla kaybetmemek ve hayırlısını dilemek.Rabbim inşAllah tez zamanda bebeğinize kavuşturur..
Tesekkur ederim oncellikle sag salim kucagınıza almak nasip olur insallah zor kavustum derken ne sorununuz vardı ?

Evet derdimiz varken nette careler arıyoruz ama hersey yolundayken hiç aklımıza gelmiyor oyalanıyorum bende aslında bayadır gırmıyodum ama can sıkıntısı nasıl yapsam bilemedim

İlki 7haftalık kalbi durdu ikincisi dış gebelik acil ameliyata alındım tek tüpüm alındı.tek tüple rabbim nasip etti ve oldu.inanıyorum sizinde olacak...
Cok ızuldum ama Allah büyük ve yeniden nasip etmiş insallah lutfen dualarınıza benide katın gercekten cok ihtiyacım var :KK200:

Allah gönlünüze göre versin
Umarım tez zamanda olumlu haberler alırsınız
Aşılama baya zor bi sürec diyorlar ben hiç arastırmadım bizde de hareket problemi var ama korkuyorım asılama için

Allah gönlünüze göre versin
Umarım tez zamanda olumlu haberler alırsınız
Aşılama baya zor bi sürec diyorlar ben hiç arastırmadım bizde de hareket problemi var ama korkuyorım asılama için
Tesekkur ederimm insallah evet cok kolay oldugu soylenemez ama sonunda pozitifi gorceksek herseye deger inanki kac yıllık evlisiniz

Back
X