- 23 Kasım 2015
- 620
- 474
- 103
- 33
- Konu Sahibi SonsuzMasalim
mrb kızlar 2. Asılamamin 4. Gunu cok ümitsiz ve yorgunum Gaziantepte Rusen atmaca ya giden varmi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok zorÜmitsiz olmayın
Bu konuları beynînizden silin
Komedi film dizi vs izleyin ne severseniz onu izleyin ama bu konularda araştırma vs yapmayın
YapınCok zornapcam bilmiyorum kendime engel olamıyorum
Deneyecegimmm ama istiyorumki umut olsun bazi hıkayeler banaYapın
Işlerim çok yoğunken tüp bebek tedavisi oldum
Böyle forumlar falan olduğunu çocuk 2 yaşına geldiğinde öğrendim
Beyninizi başka şeylere odaklanın abuk subuk olsun fark etmez bunu düşünme yeter
Tesekkur ederim oncellikle sag salim kucagınıza almak nasip olur insallah zor kavustum derken ne sorununuz vardı ?Evet yine olumsuz olabilir.ama olmayada bilir.bazen bişeye ulaşmak için çok çabalamak gerekebilir.sayısız deneme yapıp artık vazgeçerken bebeğine kavuşanlarda var hiç olmayanda.bende zor kavuşanlardanım.tek yapmanız gereken inancınızı asla ve asla kaybetmemek ve hayırlısını dilemek.Rabbim inşAllah tez zamanda bebeğinize kavuşturur..
Benim önceki yorumlarıma da bakDeneyecegimmm ama istiyorumki umut olsun bazi hıkayeler bana![]()
Ah bu söz Allahım bende takmayayım nolur yaniKafama takmadigim ilk ay hamile kaldim.
İlki 7haftalık kalbi durdu ikincisi dış gebelik acil ameliyata alındım tek tüpüm alındı.tek tüple rabbim nasip etti ve oldu.inanıyorum sizinde olacak...Tesekkur ederim oncellikle sag salim kucagınıza almak nasip olur insallah zor kavustum derken ne sorununuz vardı ?
Kafama takmadigim ilk ay hamile kaldim.
Cok ızuldum ama Allah büyük ve yeniden nasip etmiş insallah lutfen dualarınıza benide katın gercekten cok ihtiyacım varİlki 7haftalık kalbi durdu ikincisi dış gebelik acil ameliyata alındım tek tüpüm alındı.tek tüple rabbim nasip etti ve oldu.inanıyorum sizinde olacak...
Ne zaman geliyor bebiş
Yaaa bende istiyorummmmm insallah sag salim alın kucagınıza kızmı erkek mi3 gun once doktor 1 hafta icinde gelir demisti![]()
Yaaa bende istiyorummmmm insallah sag salim alın kucagınıza kızmı erkek mi![]()
Ya tabikide onemli olan saglikli olmasıOlur tabii ki icinizi ferah tutun. Ben 2 sene denedim olmadi. Hatta konum bile var bununla ilgili.
Erkek olacak ama mucizelerde cinsiyet aranmaz![]()
Tesekkur ederimm insallah evet cok kolay oldugu soylenemez ama sonunda pozitifi gorceksek herseye deger inanki kac yıllık evlisinizAllah gönlünüze göre versin
Umarım tez zamanda olumlu haberler alırsınız
Aşılama baya zor bi sürec diyorlar ben hiç arastırmadım bizde de hareket problemi var ama korkuyorım asılama için