Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 2 haftadır adet sancısı çekiyorum 17 Mayıs da adet olmam gerekiyor ama hiç 2 hafta önceden karın bel kas ağrım olmadı göğüsüm şiş ucuna dokunamıyorum halsiz yorgunum mide bulantısı da oluyor anlamadım adetimin günü geçince test yaptırcam benim gibi olan var mı
Kızlar 2 haftadır adet sancısı çekiyorum 17 Mayıs da adet olmam gerekiyor ama hiç 2 hafta önceden karın bel kas ağrım olmadı göğüsüm şiş ucuna dokunamıyorum halsiz yorgunum mide bulantısı da oluyor anlamadım adetimin günü geçince test yaptırcam benim gibi olan var mı