- 13 Mart 2023
- 3.338
- 5.761
- 88
- 24
- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
1.asilamasi tutmayip 2.asilamada hamile kalanlar aradaki farklari ve hamilelik belirtilerinizi paylasabilirmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
?1.asilamasi tutmayip 2.asilamada hamile kalanlar aradaki farklari ve hamilelik belirtilerinizi paylasabilirmisiniz
yani evet 2.yide yaptirdin oda olmadi2 aşılamayı yaptırdınız mi acaba si
18 cnmKaç ml di yumurta acaba
hmm sizindemi ikinci olcak bi sorununuz varmi peki benim sorun yokken olmuyo 5 yildirBenim ilk aşılama 18 ml di bugün öğrendim 22 ml olmuş Allah'ımn izniyle Çarşamba günü aşılama ypilacak tekrardan olumsuz olur diye korkuyorum. Tekrar o üzüntüyü yaşamak istemiyorum galiba
bu konuda konusma olmustu cnm anlatmistim orda konu başlıgi Aşilama hakkinda diye istersen ordan bakabilirsinKızlar aşılama süreci nasıl oluyor anlatır mısınız acaba doktorum iki ay daha kendiliğinden letu ile deneyip aşılama deneyelim dedi de süreç nasıl merak ediyorum
1.asilamasi tutmayip 2.asilamada hamile kalanlar aradaki farklari ve hamilelik belirtilerinizi paylasabilirmisinipeki
peki birinci aşılamadan sonraki ay adet düzensizliği oldumu geciktimi yanibu konuda konusma olmustu cnm anlatmistim orda konu başlıgi Aşilama hakkinda diye istersen ordan bakabilirsin