Yumurtlama önce ilişki

darikkk

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
6
Merhaba arkadaşlar sorum olcaktı yumurtlama döneminde 2/1 gün önce ilişkiye girip hamile kalanlar varmı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
1f60a.png
2665.png

Merhaba arkadaşlar sorum olcaktı yumurtlama döneminde 2/1 gün önce ilişkiye girip hamile kalanlar varmı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
1f60a.png
2665.png
bennn 🙋🏼‍♀️ yumurtlamam 12 temmuzdu 10 temmuzda ilişkim oldu şuan 5.5 haftalık gebeyim spermler yaklasik 72 saat canli kalabiliyor 🫶🏻🫶🏻

IMG_5134.webp
bunların hepsi yumurtlamamı çatlama olmadı 3 gündür positif anlayan varsa bakabilirmi

1f60a.png
2665.png
Hep 1 gunde bir ya 3gunde bir yaptim olmadi:)
2 gun ust uste oldu ve sonuç pozitif)

1f60a.png
2665.png
Hep 2 gunde bir ya 3gunde bir yaptim olmadi:)
Hep 1 gunde bir ya 3gunde bir yaptim olmadi:)

Merhaba ben az önce lh testi yaptım pozitif piki gördüm dün sabah ilişki oldu ama akşam eşimi umreye yolculadım döndüğünde yumurtlama bitmiş olacak yine de tutar mı acaba amh düşüklüğü sorunum var yaşım 29 amh 0.932

Back
X