2.aşılama

samsunlu5555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2022
980
175
33
23
Kızlar geçen ay bir aşılama denedim ilkti ama tutmadı şimdi bu ay ikinciye başlıyoruz 2.cide tutan varmı acaba

merhaba sorun neydi acaba özel olmazsa birde sperm sayısı ne kadardı aşılamada
kuzum sebepsiz infertelite eşimde varikosel vardı ilk aşılamada toplam sperm 28 milyondu yıkama sonrası 800 bin kalıştı hız %50-55 di 2.aşılamada toplam sperm 180 milyondu neden arttı bilmiyoruz 1 ay var arası hiç bişey yapmadık yıkama sonrası 2 milyon kalmıştı hız 65-70 di kuzum 1 yumurtam vardı klomenle 20mm di ikincide

allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
bende yarın aşılama olacağım bir ay önce eşim test verdi sonuçlar çok kötüydü doktor boşuna aşılama yapıyoruz ama Allah var dedi biz 1 aydır argifertil m kullanıyoruz bakalım inşallah artmıştır bende bir sorun yok gibi zaten normalde yumurtluyordum ama üniversite hastanesi normal prosedür uygulanıyor gonal-f verdiler 5 gün vuruldum kontrolde 17 mm yumurta olmuş diğerleri sağda ve solda 8 mm idi hemen çatlatma iğnesi verdiler akşamı vuruldum yarın aşılama bakalım Allah hayırlısı ne zamansa nasip etsin çabalarımızı boşa çıkarmasın

canım orasını Rabbim bilir aşılama göre bizimde spermler çok azdı ama umudumu kaybetsemde 2.yi denedim nasip oldu

Doktorum banada gonolf önerdi 8 10 günlük bir süreç te vurucakmisim ilk defa deniyorum gonolf yi nasıl bir süreç anlatır mısın çok yıpratıcı mi

Doktorum banada gonolf önerdi 8 10 günlük bir süreç te vurucakmisim ilk defa deniyorum gonolf yi nasıl bir süreç anlatır mısın çok yıpratıcı mi
Bana göre bence hiç düşünme iğneni vurul sakinçe aşılama gününü bekle aşılamadan sonra bir çok belirti oluyor ama hepsi bana göre iğnenin belirtisi en önemlisi rahat olmak düşünmemek

Bana göre bence hiç düşünme iğneni vurul sakinçe aşılama gününü bekle aşılamadan sonra bir çok belirti oluyor ama hepsi bana göre iğnenin belirtisi en önemlisi rahat olmak düşünmemek
Aşılama olmicak labaratuvar ortamında olmicak iğneler uygulanıp yumurtalarimi buyutucekmis sadece ve iğneleri kendi uygulayacağını söyledi iki defa çatlatma iğnesi denedik letu yla üçüncüde iğneye gerek kalmadan çatladı bir defa birde bir kere kimyasal gebelik yaşadım bide sekiz haftalık hamileyken bebeğimin gelişimi durmuştu kalp atışını alamadım yani iki kere doğal şekilde hamile kaldım

kesinlikle yıpratıcı değil ben hep kendi kendime vurdum hemşire anlatıyor zaten nasıl uygulanacağını ödem yapıyor sadece vücutta ben kilo almaya müsaitim belki ondandır ucu kısa ve ince hiç acı dahi hissetmedim umarım sizin içinde öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…