• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonalf ile aşılama

Çok doğru, nasipte olanı yaşıyoruz hep. Eğer ilaçlarla olacağı varsa zaten ona doğru yöneliyoruz öyle oluyor. Ben galiba daha fazla dayanamayacağım, misafirlerimi ağırladıktan sonra Ekim-Kasım ayı gibi tedaviye tekrardan başlayacağım. Sizinki de umarım başarılı olur 🙏
İnşallah çok teşekkür ederim rabbim bana size ve isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin... Sizde gecikmeden baslayin tabiki✨🌸

Bugünde kalan dozumu vurup Pts çatlatma ignemi vurucam öyle söyledi.. ve ilişki günleri verdi bakalım nasıl olur bu aydan fayda görür müyüm bilemiyorum yaşayıp gorucem
Kalbinizi gönlünüzü ferah tutun, umarım pozitif sonuç görürsünüz 🙏💜 Bu arada imza yazınız cok güzell🥰

Kalbinizi gönlünüzü ferah tutun, umarım pozitif sonuç görürsünüz 🙏💜 Bu arada imza yazınız cok güzell🥰
Amin inşallah çok sağolun umutlarımız bizi ayakta tutuyor rabbim ferahlık versin hepimizin kalbine 🥲💝 ya teşekkür ederim sizinkide çok güzel 🐣🙈 🥰elimizden geleni yapalim gerisi takdir ilahi 🤲🏻

Merhaba canım benimde 2. Aşılamam olacak ilkinde 5 gün sabah akşam femara + gonal f 50 doz oldum o zaman 2 yumurtam olmuştu tutmadı. Şimdi 2. Tedavideyim bu sefer sadece gonal f 75 doz oluyorum bugün 6. Günüm yarında iğne yapıp cumartesi kontrole gideceğim. Bugün doktor baktığında 3 yumurta güzel büyüyor arkadan bi tane küçük gelende var demişti bakalım hayırlısı ama tek yumurta yeterli aslında 🙏 3 ten sonra yumurta gelişince doktor aşılamayı iptal ediyor zaten çoğul gebelik riski olduğu için. Bir de bende de pcos görünümü var regl düzenli
Bende de aynı durum canım pcos gebelik, fakat gonal f her zaman 2 değil bizde 2den fazla yumurta oluştura biliyor, ben bu riske rağmen denemeyi isterim mesela

Herkesin sureci farkli olabilir ama paylasmak istiyorum isine yarayan biri olabilir.
Yas:34
2 erken gebelik kaybi kalp atis oncesinde.
Bir de PCOS ve bu kaynakli enflamasyon vardi bende.
Doktorum rahmi hazirlamak icin PRP yapti oncelikle. HSG ile tikali bir tupum acildi.
- letrozole adetimin 2-6. Gunlerinde kullandim
-(kontrole gittigimde) 16,15,15mm 3 yumurta vardi gonal-f verdi 75 doz 3 gun sonrasi tekrar kontrol.
-2. Kontrolde 2 yukurtam kalmisti biri elenmis. Bir hücre yenileyici igne yapti yine
Kan alindi ve sonucunda ayni aksam catlatma ignesi ovitrelle yaptim, ertesi gun de asilamayi yaptik. Esimin spermleri normal. Simdi 14 gun sonrasi testte bakacagiz dualarınızı beklerim. Fitilli progrstrone ve deltakortil de devam et denildi bana. Allah’im hepinizi muradina erdirsin.
Bu sefer tutmazsa sanirim tup bebek deneyebiliriz PCOSlu hastalarda yumurta iyi gelistirilirse sanirim guzel cevap verdigini tedavinin okudum.
İnşallah olumlu sonuç alırsınız canım, bende eşimin spermlerinde sorun olduğu için gebelik oluşmadığını düşünüyoruz, bu sebepten 1 yıl sonra yumurta büyüten tedavi + aşılama seçtik, bende her ay kemdiliğinden ovulyason oluyo tüpler açık fakat hiç gebelik olmadı, yaşım 27 , eşim 37

Benimde 15-20 arasındaydı Allah korusun yaa aslında ikiz olsa çok sevinirimde bakalım nasip
Bende aşılama yaptırdım bu ay 13. Gün bugün dün negatif cikti teste umut varmı sizce 🥺çok üzülüyorum 3 yıllık hasretim evlada 1 dış gebelik yaşadım bir tüpüm alındı sonra olmadı bidaha doktor aşılama yapalım dedi yaptık ama olmadı sanki

Bende aşılama yaptırdım bu ay 13. Gün bugün dün negatif cikti teste umut varmı sizce 🥺çok üzülüyorum 3 yıllık hasretim evlada 1 dış gebelik yaşadım bir tüpüm alındı sonra olmadı bidaha doktor aşılama yapalım dedi yaptık ama olmadı sanki
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah bekle bakalım regl olmadığın sürece umut hep var

Herkesin sureci farkli olabilir ama paylasmak istiyorum isine yarayan biri olabilir.
Yas:34
2 erken gebelik kaybi kalp atis oncesinde.
Bir de PCOS ve bu kaynakli enflamasyon vardi bende.
Doktorum rahmi hazirlamak icin PRP yapti oncelikle. HSG ile tikali bir tupum acildi.
- letrozole adetimin 2-6. Gunlerinde kullandim
-(kontrole gittigimde) 16,15,15mm 3 yumurta vardi gonal-f verdi 75 doz 3 gun sonrasi tekrar kontrol.
-2. Kontrolde 2 yukurtam kalmisti biri elenmis. Bir hücre yenileyici igne yapti yine
Kan alindi ve sonucunda ayni aksam catlatma ignesi ovitrelle yaptim, ertesi gun de asilamayi yaptik. Esimin spermleri normal. Simdi 14 gun sonrasi testte bakacagiz dualarınızı beklerim. Fitilli progrstrone ve deltakortil de devam et denildi bana. Allah’im hepinizi muradina erdirsin.
Bu sefer tutmazsa sanirim tup bebek deneyebiliriz PCOSlu hastalarda yumurta iyi gelistirilirse sanirim guzel cevap verdigini tedavinin okudum.
Merhaba sonucunuz ne oldu

Bende gonal f kullanıyorum bu gun 5. Günüm dozum 50 yarın kontrolüm var ama doktorun yaklaşımı pek bisey bekleme gibiydi 2 kez arka arkaya asilamani yaparım tüp bebek e yönlendiririm dedi o yüzden pek bi beklentim yok bu arada pcos um ve regl düzensizliğim var

Selamlar. Takvime göre yumurtlama tarihime 5 gün var yani 5 gün sonra aşılama olmayı bekliyordum fakat gonal-f yumurtalarımı aşırı uyardı, şu an 5 olgun ve 7 tane de gelişmekte olan toplam 12 yumurtam var. Klomen kullandığımda hep 2-3 yumurtam olgunlaşırdı. Bu ay 2’den fazla çoğul gebelik riski olduğu için aşılamam iptal oldu. Sonraki ay gonal-f değil de klomen kullansam ne olur? Uzun zaman klomen ile yumurtalarım olgunlaştı 1 seneden fazla kullandım bildiğim bir ilaç. Gönül-f 75 kullandım ama daha yumurtlama günü bile gelmeden şoktan olgunlaşan yumurtalar var. Yaramadı yani.

Selamlar. Takvime göre yumurtlama tarihime 5 gün var yani 5 gün sonra aşılama olmayı bekliyordum fakat gonal-f yumurtalarımı aşırı uyardı, şu an 5 olgun ve 7 tane de gelişmekte olan toplam 12 yumurtam var. Klomen kullandığımda hep 2-3 yumurtam olgunlaşırdı. Bu ay 2’den fazla çoğul gebelik riski olduğu için aşılamam iptal oldu. Sonraki ay gonal-f değil de klomen kullansam ne olur? Uzun zaman klomen ile yumurtalarım olgunlaştı 1 seneden fazla kullandım bildiğim bir ilaç. Gönül-f 75 kullandım ama daha yumurtlama günü bile gelmeden şoktan olgunlaşan yumurtalar var. Yaramadı yani.
Merhaba yaşınız ve amh kaç? Ben 27 yaş amh 1 yıl önce 8, gonal-f 75 ile 4 olgum yumurtam oldi fakat çatlama aşamasını geçtiler, aşılama günü sadece 1 çatladığı görüldü, 36 saat önce ovitrelle iğnesi yapmıştım, şimdi bekliyorum amma umut çok az, eşimde hızlı a+b sperm 15 %, yıkamadan sonra say iyiydi amma yine de umut az, tüp bebeğe geçicez her halde

Back
X