2.asilama

Merhabalar ben 3 yil önce ilk denemede asilama yontemiyle bi kiz cocuk sahibi oldum simdi2.kez anne olmak istiyorum 34 yasindayim şansim var mi sizce ?

Merhaba. Allah çocuğunuzu size bağışlasın. Neden aşılama ile oldu? Sorun neydi?

Ben de 2. bebeğimi istiyorum ama FSH yüksek çıktı.Tüp bebek ya da aşılama diyorlar , yaşım da 32,Allah büyük birinci de olduysa neden ikincide de olmasın. Aşılama sürecini hiç bilmiyorum,biraz daha normal yoldan deneyeceğiz olmazsa biz de aşılama ya da tüp bebek düşünüyoruz.

Eşimin sperm sayilari azdi onun icin asilama oldu bende hic bir problem yoktu Allah inşaallah isteyen herkese nasip etsin hemen tüp bebek deilde asilama düşün derim tüp bebegin asamalari daha zor ! Rabbim yardimcimiz olsun tşkler

Eşimin sperm sayilari azdi onun icin asilama oldu bende hic bir problem yoktu Allah inşaallah isteyen herkese nasip etsin hemen tüp bebek deilde asilama düşün derim tüp bebegin asamalari daha zor ! Rabbim yardimcimiz olsun tşkler

Merhabalar ben 3 yil önce ilk denemede asilama yontemiyle bi kiz cocuk sahibi oldum simdi2.kez anne olmak istiyorum 34 yasindayim şansim var mi sizce ?

merhaba canim,

bende bundan once asilamayla hamile kalmistim...Allah bagislasra bi evladim var cok sukur..simdi bende 2. bebis istiyorum ve 3. asilamami oldum bu ayin basinda...bu ayda olmazsa zaten 1 ay ara vericem Ramazan sebebiyle...

sunu soyleyeyimki ilk asilamada hamile kaldiysan eger bundada beklentin o yonde olmasin...cunku 2. sinde ilki kadar sansli olmayabiliyorsun.

buarada kizinda asilamadan once veya sonra iliski olmusmuydu? birde rahim filmi cektirmismiydin o zaman?

Nasip diyelim bi ugrasacaz bakalim takdir Allah in bizden cabalaması:) evet rahim filmi cekilmiştim. Bundada cakilecegimi soledi doktor !oncesinde deil ama asilamadan sonraki bir hafta gun asiri iliskiye girmemiz solenmişti ve 1 hafta 10 gun ıstirahat ettim asilama sonrasida 1 saat asilama odasinda dinlendim #tontriko

Son düzenleme:
Nasip diyelim bi ugrasacaz bakalim takdir Allah in bizden cabalaması:) evet rahim filmi cekilmiştim. Bundada cakilecegimi soledi doktor !oncesinde deil ama asilamadan sonraki bir hafta gun asiri iliskiye girmemiz solenmişti ve 1 hafta 10 gun ıstirahat ettim asilama sonrasida 1 saat asilama odasinda dinlendim #tontriko

Oyle canim oyle…rahim filmi cok acili bir islemyaa hatirliyorumda aglamaktan gebermistim…ama sukur sonrasinda melegim gelmisti, deger onlar icin herseye katlanmaya…

Rahim filminin gebe kalmayi kolaylastirdigini duymustum…kullandiklari ilaclar kapali olan tupleri bile aciyor bazilarinda..bende cok istedim gene rahim filmi cekilmeyi ama doktorum agir bir hastalik filan gecirmediysen gerek yok dedi…bu yuzden cekmeye yanasmiyor maalesef..bende nedense rahim filmi olmadan hamile kalamiycam gibi geliyor ilkindede oyle kaldigim icin…Rabbim isterse tabiiki olur…insaAllah bu sefer melegim gelmistir benimde…

Senin ne zaman asilama olacak???

Insaallah cnm banda dua et:) aslinda bende cekinmeyi hic düşünmüyordum cunku benim eşimin sıkıntısı vardi doktorum bebek icin senin rahmine esininde spermlerine ihtiyacimiz var bunun icin şart dedi benim isler biraz karişik daha tedavi bile baslamadı ramazan girecek yaz tatli yapmak istiyorum bu yıl kızım kreşe gidicek bunun icin son baharı bekliyorum ama şimdiden cok heyecan liyim

Insaallah cnm banda dua et:) aslinda bende cekinmeyi hic düşünmüyordum cunku benim eşimin sıkıntısı vardi doktorum bebek icin senin rahmine esininde spermlerine ihtiyacimiz var bunun icin şart dedi benim isler biraz karişik daha tedavi bile baslamadı ramazan girecek yaz tatli yapmak istiyorum bu yıl kızım kreşe gidicek bunun icin son baharı bekliyorum ama şimdiden cok heyecan liyim

anliyorumda eger 1 kez temiz ciktiysa tekrari yok dedi benim doktorum...hani boyle hastalik gecirmediysen...enfeksyon gibi...

bende heyecanliydim halada oyle ama kendimi Ramazandan sonraya hazirladim..Ramazanda incir kuru kullanmayi dusunuyorum...sonrada tekrar asilamaya devam edilecek galiba...

Back
X