- Konu Sahibi hayatimizelektronik
Merhabalar ben 3 yil önce ilk denemede asilama yontemiyle bi kiz cocuk sahibi oldum simdi2.kez anne olmak istiyorum 34 yasindayim şansim var mi sizce ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar ben 3 yil önce ilk denemede asilama yontemiyle bi kiz cocuk sahibi oldum simdi2.kez anne olmak istiyorum 34 yasindayim şansim var mi sizce ?
Nasip diyelim bi ugrasacaz bakalim takdir Allah in bizden cabalaması:) evet rahim filmi cekilmiştim. Bundada cakilecegimi soledi doktor !oncesinde deil ama asilamadan sonraki bir hafta gun asiri iliskiye girmemiz solenmişti ve 1 hafta 10 gun ıstirahat ettim asilama sonrasida 1 saat asilama odasinda dinlendim #tontriko
Insaallah cnm banda dua et:) aslinda bende cekinmeyi hic düşünmüyordum cunku benim eşimin sıkıntısı vardi doktorum bebek icin senin rahmine esininde spermlerine ihtiyacimiz var bunun icin şart dedi benim isler biraz karişik daha tedavi bile baslamadı ramazan girecek yaz tatli yapmak istiyorum bu yıl kızım kreşe gidicek bunun icin son baharı bekliyorum ama şimdiden cok heyecan liyim