evet canım sadece hareket sorunu var,dr eşimede vitaminden başka ilaç vermiyor.dediğin gibi tabi bir garantisi yok doktorun dediği kestirme bir yol.1 ay düşünelim diye ara vermek istedim doktorda hazırlık süresi olarak geçirelim ozaman dedi vitamin falan verdi.kafamız karıştı eşimden test istemedi sadece bana baktı bendede problem yok zaten.herkes senin dediğin gibi birkaç yere daha danış diyor bilmiyorum..eşimin sperm hareketi %20 civarındaydı..
canım benim eşiminde hareket yüzde 20 daha dorusu ilk yüzde 5 di 3aysonra yüzde 20 oldu nisanda bidaha kontrol var eyer gene artış göstermişse ben biraz daha beklicem ama sonuca göre hareket edicem ayrıca yüzde 20 çok kötü deyil belki dahada artmıştr bilmiyosunuzki bence eşine tahlil yaptr ona göre bi karar ver canım önnünde 2 tanedaha aşılama şansın var ayrıca hareket sorunu olanlarda aşılama gayet iyimiş duyduhum kadarıyla bide sperm yıkanınca hareket artıyo zaten 2 tane aşılama sansını dene derim olmazsa yaza tüp yaptırısın ama eşine tahlil yaptr belki değerleri artmış olabilir