sağol canım Allah herkese hayırlısını versin.,daha önce yazışmıştık seninle,ileri hızlı heketli %20,normal yapı%6,şubatta 1. aşılamamı oldum tutmadı, 2. aşılama yapalım diye gittiğimde
tüp bebek önerdi dr. benimde tüp hiç aklımda yoktu şok oldum ,aşılamada 1 ay ara vermiştik dr. tüp deyince 1 ay arada ben istedim kendimi hazırlamak için..dr vitamın falan verdi, doğum kontrol hapı verdi (yumurtalıkları dinlendirmek amaçlıymış)tüp bebeğe hazırlık gibi geçti 1 ayda. şimdi tedavinin tam ortasında sayılırım pazartesi iğnelerim bitiyor,sonra çatlama iğnesi vs. Eşimin varikosel ameliyatı geçen sene mayısta oldu ,geçen seneden beri tedavi oluyoruz yani,değerler yeni düzelmeye başladı ,daha önce ileri hızlı hareketli %0 dı ,bu korkunç bişey...Allaha şükür düzelmeye başladı.benim yaşım 25, eşimin yaşı 29..özelde yaptırdık aşılamayıda ,tüp bebeğide.sen hiç aşılama olmadın sanırım..doktorun eşinin değerlerine göre önerir artık..normal yapı %5 altındakilere tüp öneriyoruz demişt benim doktorum...bzimki %6 olunca 1 kere aşılama yapalım dedi ama tutmadı..inşallah yaza kadar kendiliğinde hamile kalırsın..senin eşine sperm için ilaç verdimi dr. benim eşime vitaminden başka bişey vermedi doktor.