Aşılama 2.aşılamamı yaptırdım beklemedeyim 🙏🏻

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nasipp61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
2.691
En iyi cevaplar
1
2.217
133
Merhaba arkadaşlar dün 2.aşılamamı yaptırdım fakat 1.aşılamamı yaptırdığım doktora değil tüp bebek merkezi olan hastanede yaptırdım ümidim yok ama o kadar ilgililer ki Ümit etmek istiyorum 🤲🏻
Merional 75 iğne kullandım 12 tane göbekten vurdum iğneleri sonra çatlatma iğnesi yaptım dünde gidip idrara sıkışık şekilde aşılama oldum sedyede 20 dk dan fazla yattım .sonra tuvalete gittim ama dün kendimi çok sıktım tuvalete gitmemek için ondan her an tuvaletim var gibi hissediyorum 🙈
Crinone jel kullanıyorum bu sabah başladım bir de folic asit kullanıyorum .
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Bu arada içim dışım kabak çekirdeği oldu aklıma geldikçe yiyorum bol su içiyorum bugün havuç suyu içtim kahvaltıda .
Benim gibi sonuç bekleyen arkadaşların deneyimlerinden de yararlanmak isterim ne yediniz ne içtiniz

ben de 1 kez aşılama yaptırdım 2 kutu klomen kullandım 2 yumurta vardı ama tutmadı. Şimdi femara kullanıyorum geçen ay da kullandım çatlatma iğnesi ile kendimiz denedik olmadı. Eğer 3 yumurta olursa bu ay aşılama yaparız dedi doktorum. Benim anlamadığım doktorum neden bana iğne ile yapmıyor aşılamayı yumurtaları ilaçla büyütüyor hep ve en fazla 2 tane oldu yumurtam bugüne kadar. Kadın doğumcuya yaptırarak hata mı ediyorum ben. Tecrübelerini payla lütfen ben kafayı yemek üzereyim artık hiçbir sebep yok aşılama bile tutmadı

Canım bende ilk klomen kullandım yumurtam büyümüştü doktorla görüşmeye gittim o da aksine o gün seminere gitmişti boşuna ilaç kullandım çatlatma iğnesini vurulacağım zamanı kaçırmış oldum .Bir de proftu kadın hiçbir şey soramıyordum devlet hastanesi olduğu için içeriye 10 kişi birden giriyordu
Sonra bir özel hastane de gerçekten iyi doktor diye gittim ilk kez o aşılama yapalım dedi yumurtan iyi şekilde dedi yaptırdık ama hastane çok ilgisizdi düşün spermi en az 15 dk ellerinde bekletip doktoru beklediler masada bekledim kadının gelmesini o zamana kadar zaten sperm ölür yani neyse olduk ama tutmadı maalesef .sonra internetten çok araştırdım tüp bebek merkezine gittim eğer durumun varsa lütfen sadece tüp bebek merkezine git çünkü tahliller bile hastaneden hastaneye değişiyor .düşün ben ilk aşılama yaptırdığımda idrara sıkışık ol demediler hiçbir şekilde jel felan vermediler ilişkiyi sorduk doktor kafanıza göre takılın dedi yani siz bilirsiniz dedi .Ama bu son yapıldığım yerde gün aşırı ilişki önerdi aşılamanın ilk günü değil ama 2.günü başlayacak öyle canım doktorumda çok ilgili yani doktoru iyi bulmak gerek sen nerde yaşıyorsun

Bu arada bende ilk aşılamamda femara kullandım ama bende etki etmedi gibi .cünkü bu iğnelerden sonra çatlatma iğnesini vurulacağım gün kasıklarımda aşırı ağrı oldu yani yumurtanın geliştiğini anladım ve aşılama yaparken bu doktorum kaç milyon sperm verdiğini bile söyledi yani

Ben 2 defa aşılama yaptırdım tutmadı kasmaya gerek yok şunu yersem ıyi tutunur söyle yaparsam tutunmaz deme sonrası cok üzülürsün InsaAllah tutunur size

Ben 2 defa aşılama yaptırdım tutmadı kasmaya gerek yok şunu yersem ıyi tutunur söyle yaparsam tutunmaz deme sonrası cok üzülürsün InsaAllah tutunur size
Haklısın benimde ümidim yok geçenkinde çok stres yapmıştım ama bunda o kadar rahatım ki 😟

Haklısın benimde ümidim yok geçenkinde çok stres yapmıştım ama bunda o kadar rahatım ki 😟
Bende ilk asilamamda eve geldim lavoboya girdim kanamam oldu belirti 0 idi
2.asilamamda kanamam olmadı belirtiler vardı tutmadı herşey nasip kısmet

bana da idrara sıkışık ol falan demedi aşılama yaparken aşılamadan sonra progestan kullandırdı folbiol verdi bir de ama olmadımı olmuyor işte. Doktorum bursanın en iyi hekimlerinden bırakmak da içime sinmiyor. Tüp bebek merkeziyle çalışıyo kliniğinde yapmıyo sperm yıkamayı merkeze giidp spermleri aldık 20 dakika yol sürdü klniğe gittik aşılamayı yaptı hemen

bana da idrara sıkışık ol falan demedi aşılama yaparken aşılamadan sonra progestan kullandırdı folbiol verdi bir de ama olmadımı olmuyor işte. Doktorum bursanın en iyi hekimlerinden bırakmak da içime sinmiyor. Tüp bebek merkeziyle çalışıyo kliniğinde yapmıyo sperm yıkamayı merkeze giidp spermleri aldık 20 dakika yol sürdü klniğe gittik aşılamayı yaptı hemen
Hayırlısı olmuyor demeyelim elbet bir gün olacak öyle inan canım hem daha yolun başındayız 🙏🏻

bende evleneli 3 yıl olacak ama umudumuzu kaybetmeyelim bir şekilde olacak inanıyorum belki şimdi zamanı değil ama olacak 🤲🏻
evleneli 3 buçuk yıl oldu canım 3 yıldır uğraşıyorum. ilk kaybımdan 2 sene 2. kaybımdan 1 sene geçti. 3. kez hamile kalamıyorum 1 yıldır . Ben inancımı kaybettim artık.

evleneli 3 buçuk yıl oldu canım 3 yıldır uğraşıyorum. ilk kaybımdan 2 sene 2. kaybımdan 1 sene geçti. 3. kez hamile kalamıyorum 1 yıldır . Ben inancımı kaybettim artık.
Ne güzel kendi kendine hamile kalabiliıyormuşsun canım .o duyguyu hiç yaşayamayanlar var.Bence öncelikle düşüklerinin sebebini araştır sonra Allah’ın izniyle kucağına da alırsın.

Ne güzel kendi kendine hamile kalabiliıyormuşsun canım .o duyguyu hiç yaşayamayanlar var.Bence öncelikle düşüklerinin sebebini araştır sonra Allah’ın izniyle kucağına da alırsın.
araştırdık gen testleri falan yapıldı bişey çıkmadı 2 genimde pıhtılaşma çıktı ama doktor tam sebep bu diyemem dedi belli değil yani neden olduğu pıhtılaşmanın olduğu genler düşükler üzerinde çok etkili olan genler değil. Keşke hiç kalmasaydım kayıp daha kötü inan bana. Acısını yaşayacağına yarım kalcağına olmaması daha az üzücü.

araştırdık gen testleri falan yapıldı bişey çıkmadı 2 genimde pıhtılaşma çıktı ama doktor tam sebep bu diyemem dedi belli değil yani neden olduğu pıhtılaşmanın olduğu genler düşükler üzerinde çok etkili olan genler değil. Keşke hiç kalmasaydım kayıp daha kötü inan bana. Acısını yaşayacağına yarım kalcağına olmaması daha az üzücü.
Beni de arkadaşım 2 kez düşük yapmıştı o da ilkinde hamile olduğunu anlamadan ilaç kullanmış öyle düşmüş ötekinde de pıhtılaşma var düşmemesi için iğne yapmamız gerek demiş kocası çocuğu iğne öldürür yaptırma demiş öyle düşmüş yani sen yine iyi bir araştırma hastanesine git yerden yere bile değişiyor tahlil sonuçları elbet bir nedeni vardır .
Tabi o da çok zor canım insan umut ediyor yarı yolda kalıyor 😟

Beni de arkadaşım 2 kez düşük yapmıştı o da ilkinde hamile olduğunu anlamadan ilaç kullanmış öyle düşmüş ötekinde de pıhtılaşma var düşmemesi için iğne yapmamız gerek demiş kocası çocuğu iğne öldürür yaptırma demiş öyle düşmüş yani sen yine iyi bir araştırma hastanesine git yerden yere bile değişiyor tahlil sonuçları elbet bir nedeni vardır .
Tabi o da çok zor canım insan umut ediyor yarı yolda kalıyor 😟
inşallah tutar canım aşılaman hayırla sonuçlanır .

Back
X