- 8 Ocak 2015
- 274
- 89
- 73
- 36
- Konu Sahibi Minik_kuss
-
Allah razi olsuninsaallah umitsizlige kapilmamaya calisiyorum nasil yanlis hesaplama yani benim doktorum da igneden 24saat sonra yapti asilamayi herkes 36saat sonra yaptirmis kafam karismadi degilBizim 3. Aşılama tuttu ümidini kesme sakin, su an gosumde agliyo :) allah herkese nasip etsin bu arada aşılama günü yanlış tahmin yüzünden ilk2 aşılama boşa gitti aşılama gününü iyi hesaplama lazim
Tutan asilamaniz 24 saat sonra oldu dimi cok tesekkur ederim Allah büyük O varken umutsuzluga yer yok ama cok zor bi sinav24 saat önce vurdu bizimkini
Peki arka arkaya mi yapildi?benim ilaclar kist yaptigi icin ara vermek zorunda kaldimBnmde 2. Aşılama tuttu. Ümidini kaybetme.
Cok tesekkur ederim bana gercekten moral oldunuzEvet bndede ilkinde kist oluştu doktor 1 ay ara verelim dedi. 2. Ay yeniden başladık adetle beraber kistler gitmişti zaten. 2. De de hamile kaldım zaten
Keske insanin elinde olabilse ama beklemek cok zoriyi geceler benim ilk asilamam tutu dusuk ile sonuclandi ikincisi tutu sonra 2 defa daha asilama yaptim tutmadi size tek tavsiyem dikat edin sitres uzuntu yapmayin sabir edin hemen test yapmayin sakince gununuzu doldurun insallah
oyle gercekten sabir etmek cok zor ama inanki sabredince sakin sesiz kalinca o guzel haberi umadigin anda aliyirsunKeske insanin elinde olabilse ama beklemek cok zor
InsaAllah Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin sabredip tevekkül etmekten baska care yokoyle gercekten sabir etmek cok zor ama inanki sabredince sakin sesiz kalinca o guzel haberi umadigin anda aliyirsun
Kac yildir olmuyor problem var miydi acaba?Ben 2 kere aşılama yaptırdım, tutmadı. 1. aşılamada çatlatma ignesinden 36 saat sonra,2.de ise 24 saat sonra aşılama yapılmıştı. Şimdi ara verdim bir ay, adet olunca 3. ye başlarız Inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?