- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
- Konu Sahibi Kelebek1122
-
Çok çok geçmiş olsun ben de hiçbir sorun yok eşimdede sorun yok benim de tutmadı bende ilaç ve çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı II aşılamayı deneyip tutan çok ama bence zaman kaybı en iyisi tüp BebekMerhaba ben aşılama yaptırdım tutmadı bugün adet oldum. Bende çikolata kisti var onun dışında bir problemimiz yok. Gonal f de en düsük doz 50 kullandım 450 lik. Maalesef tutmadı. 2. Aşılamada hamile kalanlar var mı ben 2. Aşılamayo yaptırmalı mıyım??
Benim daha evleneli 1.5 yıl oldu bunun da sadcee 1 yıldır korunmuyorız. Sanırım tüp bebek yapmazlar:/Çok çok geçmiş olsun ben de hiçbir sorun yok eşimdede sorun yok benim de tutmadı bende ilaç ve çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı II aşılamayı deneyip tutan çok ama bence zaman kaybı en iyisi tüp Bebek
Benim rahmim de ters 2. Aşılamayo yaptırsam mı bilmiyorum tutmayacak gibi geliyo yine banaÇok çok geçmiş olsun ben de hiçbir sorun yok eşimdede sorun yok benim de tutmadı bende ilaç ve çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı II aşılamayı deneyip tutan çok ama bence zaman kaybı en iyisi tüp Bebek
2 yıl şartı var sanırımBenim daha evleneli 1.5 yıl oldu bunun da sadcee 1 yıldır korunmuyorız. Sanırım tüp bebek yapmazlar:/
Yani bence en kesin çözüm tüp bebek tedavisi görmek ama bilemedim onun da tutmama tarafi var tabiBenim rahmim de ters 2. Aşılamayo yaptırsam mı bilmiyorum tutmayacak gibi geliyo yine bana
Sızın aşılama bu ay mıydıYani bence en kesin çözüm tüp bebek tedavisi görmek ama bilemedim onun da tutmama tarafi var tabi
Yok ben Kasım'da yaptırdımSızın aşılama bu ay mıydı
2. Yi yaptırmadınız mıYok ben Kasım'da yaptırdım
Hayır zaman kaybı diye düşündüm tüp bebek için görüşmeye gidicez haftaya2. Yi yaptırmadınız mı
Çikolata kistinde aşılama tutma ihtimali çok düşükmüşMerhaba ben aşılama yaptırdım tutmadı bugün adet oldum. Bende çikolata kisti var onun dışında bir problemimiz yok. Gonal f de en düsük doz 50 kullandım 450 lik. Maalesef tutmadı. 2. Aşılamada hamile kalanlar var mı ben 2. Aşılamayo yaptırmalı mıyım??
Bps bosuna para verdık yani o kadar 2. Kez yaptırcamÇikolata kistinde aşılama tutma ihtimali çok düşükmüş
Belli de olmaz mesela bende de var tüp benek yaptırdım o da tutmadı gittiğim başka doktor aşılamayı deneseydin iyi olurdu dediBps bosuna para verdık yani o kadar 2. Kez yaptırcam
Biz 2 yıl dolmadan yaptırdık yaptılar valla hem de çift embriyo koydular. Yapıyorlar yaniBenim daha evleneli 1.5 yıl oldu bunun da sadcee 1 yıldır korunmuyorız. Sanırım tüp bebek yapmazlar:/
Tuttu mu inşallah sizinBiz 2 yıl dolmadan yaptırdık yaptılar valla hem de çift embriyo koydular. Yapıyorlar yani
Allah allah bana da doktor cikolata kistinde aşılama tedavisi uygulanır dediBelli de olmaz mesela bende de var tüp benek yaptırdım o da tutmadı gittiğim başka doktor aşılamayı deneseydin iyi olurdu dedi
Tuttu evet çok şükürTuttu mu inşallah sizin
Bana da tüp benek yaptırdığım doktor çikolata kistinde aşılama çok çok düşük yüzde 4 dediAllah allah bana da doktor cikolata kistinde aşılama tedavisi uygulanır dedi
Ayyy ya herkes bır cesıt konuşuyo doktorlarınBana da tüp benek yaptırdığım doktor çikolata kistinde aşılama çok çok düşük yüzde 4 dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?