Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 yıla kadar devamlı değişik gelcek, tuhaf hissedeceksiniz. Benim ameliyat olalı 1 yıl oldu. Ancak oturuyor burun eski burnumuz kadar kötü olamaz muhtemelen
Ben ameliyat olalı 2 ay oldu hala çok sert geliyor. Eskisi gibi ne zaman tam olarak yumuşayacak ya da yumuşayacak mı? Önceki gün ameliyat olmamış ama çok bilgili arkadaşlar. Yumuşamıyormuş dediler de biraz panik oldum.
1 yıla kadar devamlı değişik gelcek, tuhaf hissedeceksiniz. Benim ameliyat olalı 1 yıl oldu. Ancak oturuyor burun eski burnumuz kadar kötü olamaz muhtemelen
Ben ameliyat olalı 2 ay oldu hala çok sert geliyor. Eskisi gibi ne zaman tam olarak yumuşayacak ya da yumuşayacak mı? Önceki gün ameliyat olmamış ama çok bilgili arkadaşlar. Yumuşamıyormuş dediler de biraz panik oldum.
aksine benimki ilk 6-7 ay küçücüktü sonra biraz büyük gelmeye başladı gözüme ve kaşların arasındaki boşluğun biraz altında ameliyattan 3-4 ay sonra küçük nokta gibi bişey oluştu. ama ben kaşlarımı yukarı kaldırmadığım müddetçe görünmüyor