- 5 Ekim 2020
- 14.210
- 38.648
- 548
- 36
- Konu Sahibi Minikkartal0812
-
Ya karnımı sis gibi hissediyorum herkes diyo normal karnın ama ben şiş gibi hissediyorum göğüs uçlarıma fln da bakıyorum hani koyulaşma fln var mı onlarda yok idrarım fln koyu renk afedersiniz kabizdim simdi ishale dönüyo gibi ama mide bulantısı fln da yok yani baktım internete bir kaçı bende olunca dedim acaba hamile miyim
Ya ama o dönemlerde ki kanamalarım azdi 7 gün normal gununde sürdü ama azdi lekelenme gibi değil ama bi pedi doldurmadi biraz doldurduBende senin ciddi olduğun kadar ciddiyim. Bak kardeşim bu sitede insanlar evlat hasreti ile yananlar ile dolu istemiyorum ben gebelik 2 ay oldu şu bu biraz komik durumlar. Eski zamanda yaşamıyoruz elinin altında İnternet te var açıp okuyacağın hastanesi sağlık ocağı da var. Kaç kişi olamaz yazmış ısrarla devam etmişsin malzemeyi veren sensin. Bilgin yoksa diye ekleyim doğum kontrol hapları var bunlardan kullanabilirsin. İstemeyerek bi can dünyaya getireceğine bi zahmet getirme zaten.
Abla ya reglik normalde çok gelir ama azdi o yüzden karnım flnnda sis ama kist olanilir dediler doktora gidicem insAblacım sen 19 ekimden bu zamana kadar hamile olduğunu mu düşünüyorsun gerçekten?
Tm anlaşılan gebelik yok sağol
Evet, cok net hamilesiniz
Ya kabızlık bas ağrısı fln da var idrara çıkma ama idrarimda keskin bi koku fln yok sanırım kist ya da fitik var2 ayda karın şişmez
Reglim az dı tam günunde 7 gun sürdü ama azdi ondan demistimacaba anlaşıldı mı gerçektn
Ya kabızlık bas ağrısı fln da var idrara çıkma ama idrarimda keskin bi koku fln yok sanırım kist ya da fitik var
Ya ciddi misiniz yoksa dalga mi ben ciddi bir sey diyorum hamilelik var mıdır?çok net hamilelik belirtileri doğru düşünmüşsün tamam ben ikna oldum
Ya ciddi misiniz yoksa dalga mi ben ciddi bir sey diyorum hamilelik var mıdır?
Bakın hiç şaka kaldiricak halim yok yok gebelik demistinizinanmıyor musun
Hyr dalga fln geçmiyorum cidden istemiyorum bu gebeliği adetim az olmuş olsada yoktur değil mi gebelik evt ve ya hyr deseniz yeterAğam bizle eğlenir
HyrHyr dalga fln geçmiyorum cidden istemiyorum bu gebeliği adetim az olmuş olsada yoktur değil mi gebelik evt ve ya hyr deseniz yeter
Hayırdan anlamaz bu arkadaş yormayın kendinizi
Tm sağolun gebelik yokmus oyle dediniz tsk ederim
Dalga geçilecek bie durum soz konusu değil burda canımla uğraşıyorum adetim azdi normale göre 7 gunn sürdü ama ondan suphelendim hamile olup regli goren varmisHayırdan anlamaz bu arkadaş yormayın kendinizihamile o ellemeyin
Yok bide hesabı iptal edilmiş yeni hesapla geldi valla ben de istiyorum böyle umut ya adetim 10 gün erken geldi ama baya adet yerleşme kanaması olabilir miHayırdan anlamaz bu arkadaş yormayın kendinizihamile o ellemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?