• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. ay aşıları

teacherlife

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
198
Puanlar
23
kızlar az önce sağlık ocağına gittim 2. ay aşısı icin bana 2 ayrı gün verildi ve rotayıda orda yapmadıklarını söylediler
aynı gün yapılmıyor mu bu aşılar hadi rota özele giriyor da bu 2.ay aşısı neden 2 ayrı güne verildi onu anlayamadım sizlerde de böyle miydi

Merhaba. Rota aşısı yaptırmadık biz. Diğer aşıları da sağlık ocağı aynı gün yaptı.. Ayrıca rota yaptırmak isteseydik sağlık ocağı rotayıda 2. Ay aşılarının yapıldığı gün yapacaktı

Verem aşısı belli tarihlerde geliyor sağlık ocaklarına. Ondan farklı gün verilmiştir. Bizim sağlık ocağında yoktu mesela aynı gün farklı asm de yaptırmıştık verem aşısını

kızlar az önce sağlık ocağına gittim 2. ay aşısı icin bana 2 ayrı gün verildi ve rotayıda orda yapmadıklarını söylediler
aynı gün yapılmıyor mu bu aşılar hadi rota özele giriyor da bu 2.ay aşısı neden 2 ayrı güne verildi onu anlayamadım sizlerde de böyle miydi
Verem aşısının tedarik günü farklı oluyor sanırım biz de bi hafta gecikmeli yaptırmıştık. Rota ve menenjit yaptırdık biz 3.ayda isterseniz eczaneden alıp sağlık ocağına da yaptırabilirsiniz

Back
X