Eşimle evleneli bir ay oldu. Evlenene kadar ailelerle ayaklı bir sıkıntımız yoktu. Düğün öncesi 2 gün kadar önce eşimin annesi nişandaki takıları düğünde takmamı istedi evden çıkarken bende hoşlanmadığım için böyle şeylerden takmak istemedim. Eşimde beni destekledi ne istiyorsam onu yapmamı söyledi bende takmadım. Annemle anneni biraz gerildi o gün. Düğün günü yine takılarla ilgili eşimin annesi ile önceki olaya dolu olduğu için diye düşünüyorum biraz sıkıntı yaşadık ve canım çok sıkıldı belkide hayatımdaki en özel günlerden birinde. Eşim hep benden taraf ama haliyle ailem onun ailesine karşı artık inanılmaz soğudu görmek bile istemiyor bende etkilendim tabi ki. Saygısızlık asla yapmam ama çok soğudum. Farklı bir şehirde yaşayacağız zaten ailelerimizden. Ama dün bir konusu açıldı haliyle ben de dolu olduğum için sindiremiyorum da çünkü eşime bir şeyler söyledim o da insan olduğu için dayanamadı o da benim aileme bir şeyler söyledi. Daha evleneli bir ay oldu biz tartışıyoruz. Bugün bir karar aldık ailevi konuları konuşmayacağız birbirimizi kırmayacağız ama canım çok sıkılıyor. Keşke böyle sorunlarla başlamasaydık ailelerle iyi olsaydık. Sorun ne derseniz bende bilmiyorum sanırın kendi ailemle de konuşamıyorum çok onlarda dolu ve beni dolduruyorlar eşime de laf edilsin istemiyorum aşırı doldum. Evliliğin basındayım güzel saygılı sevgili bir düzen oluşturmak istiyorum. Eşim zaten ailesine düşkün biri hiç değil. Görümcem ve kayınvalidem sıkıntılı kayınpederim çok iyi birisi şimdilik en azından. Ben sadece nasıl bir denge kurmalıyım ne yapmalıyım? Yapım gereği her şey yolunda gitsin mükemmel olsun isteyen biriyim öyle başlamayınca sanırım bir şeyler çok düştüm oysa yeni evliyim havalarda uçmam çok mutlu olmam gerekiyormuş gibi geliyor. Öyle değilim ama. Eşim işi gereği 2-3 hafta yanımda olmayacak ondan da olabilir yalnız kaldım. Ama tecrübeli evliler sınırlar denge özellikle şu yaşadığımdan sonra hem kendi ailemin evimin içinde eşimle nasıl olmalı ailelerimizle ilgili, hemde onlara karşı nasıl olmalıyım? Evliliğinin başında biri olarak sizlerden tavsiye istiyorum biraz da dertleşmek.