• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Ay aşısı kaç saat sonra ateş yapar

PrensesAnnesi_

Hayat Kısa Kuşlar Uçuyor🕊 İnekler Takla Atıyor 🐮
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
8.437
23.114
598
Meraba hanımlar aşıyı yeni vurdurduk yarım saat oldu eve geleli ateşi yok hemen yaparmış yoksa sonra mı belli olur merak ettim acaba eteş olmiycak mi yardimci olurmusunuz. Şimdiden testeşekkurker

Canim calpol şurup ver hemen 1 çay kasigi mor renkli olandan... ve bi dahaki sefere asiya gitmeden 1 saat önce icir ki ates olmasin...çok sukur kızımda hiç ateş olmadı ben öyle yapıyorum hemsiremiz dedi

Ateş çıkmadan ateş düşürücü verilmez. Aşı öncesi de vermeyin. Aşı, çok yüksek ateş yapmaz. Ara ara ateşini kontrol edin. 37.5in ustu ateş. 1 çay kaşığı calpol vereceksin. Ateş devam ederse 4 saatte bir verebilirsin?

Biraz ateşi vardi çok şükür şurup vermeden geri düştü ama bir 38°C oluyor yarım saat sonra düşüyor ıslak bezle sildim vücudunu düşürdüm çok şükür ama bu böyle devam eder büyük ihtimalle bugünü bir atlatsaydik :( sizlere de çok tskr ederim

Estağfurullah benim çevremde de hep önceden veriyorlar şurubu ama benim kızın bünyeye herşey ağır geliyor korktum biraz :) :KK200:
Sen bilirsin yinede canim oluyor iste ateş her bebek farklı tabi bünyesi...korkma canim böyle böyle buyuyucekler ❤❤

Bizde yeni olduk 2.ay aşımızı ateş düşürücü vermedim. Kontrol ediyorum sık sık ateşini çıkarsa vereceğim

Back
X