• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimden aylar sonra gelen mesaj

Şu an eşinizle bir problem yaşasanız , birileri bebeğinize iyi ki ölmüş dese , ya da keşke doğmasa dese ne hissedersiniz. Ay evet çok haklılar biz zaten anne baba olarak iletişim kuramayız iyi ki ölmüş hadi devam edelim diyebilir misiniz ? Bir can için nasıl böyle konuşabiliyor bu insanlar ? Kim veriyor bu hakkı
Tam olarak siz veriyorsunuz. Hareketlerinin abesligi acindan gelmiyor cunku. Cocugun varligini ogrenir ogrenmez babaya haber ileten ama babayi surecin hicbir anina dahil etmeyen birisi bosanmis anne sorumlulugunu alamaz. Su ab cocuk melek oldu cennette burda anne baba cekismesinden daha mutludur Ben de bosandim cocukla. Tekrar evlendim tekrar cocugum ve Cok guzel bir ailem oldu Birak babayi dahil etmemeyi benim cocugum daha neden bosandigimi bilmez. Onun kafasindaki baba figurunu bozmam sadece cocuguma zarar verir. O yuzden o hakki Senin bizzat Kendi hareketlerinden aliyorum. Sende o olgunluk yok. Kendi duygusal durumuna cocugunu alet edip babasiyla iliskisine cocugun psikolojisini bozmak pahasina ket vuran annelerin de sadece cocuklarina uzuluyorum.

Son düzenleme:
Bir bebek öldü . Bebek. Ne olursa olsun nasıl iyi ki ölmüş denilebilir bu nasıl vicdan ya ?
Vay vay vay yoklugumda bayagi mesaj birikmja Tam olarak vicdanli oldugum icin oyle soyluyorum sonuna kadar da arkasindayim. Burda anne baba duzgun ecliligi olmayan, biri istemeyen , bosanmakta olan kadinlara bile cocuk icin ne tavsiyeler veriliyor. Dogsaydi cocuga aciyorum dedigimiz cocuklardan olacakti

Of gencecik kızsın hazır kurtulduğuna sevinmek varken burda konu açmak niye? Kaybın için başın sağolsun, belki tepki çekeceğim belki linç yiyeceğim ama o adamın çocuğunu doğurup hayat boyu o adam ve ailesiyle muhatap olmak zorunda olmaman bile allahın sana verdiği ikinci bir şans. Kıymet bil şükret ve yoluna bak.

Gencecik kızlar başlarını yakmaya çok meraklı deliricem artık

Vay vay vay yoklugumda bayagi mesaj birikmja Tam olarak vicdanli oldugum icin oyle soyluyorum sonuna kadar da arkasindayim. Burda anne baba duzgun ecliligi olmayan, biri istemeyen , bosanmakta olan kadinlara bile cocuk icin ne tavsiyeler veriliyor. Dogsaydi cocuga aciyorum dedigimiz cocuklardan olacakti
Kız çok uğraşma, konu sahibi ex kocasıyla evlenir 3 çocuk yapar arada bir dayak yer oturur öyle bir vibe alıyorum

Öncelikle kaybınız için başınız sağolsun Allah sabrınızı artırsın. Eski eşinizin attığı mesajla kafanızın karışması normal duygusal olarak hassas bir dönemdesiniz ama bu saatten sonra bence onunla olmak size asla iyi gelmez. Bir kere size şiddet uygulamış bir insan benim söylediğimde doğru değildi diyorsunuz ama söylediğinizde maalesef bir yanlışta yok hele bu tepkiyi gerektirecek bir şey hiç yok. Sizin hiç bir işiniz olmasa bile hasta bir insanın sorumluluğunu almak istemeyebilirsiniz evet içinizden gelse ve yapmak isteseniz ayrı ama istememekte sizin tercihiniz bunu size dayatmaya hiç hakları yok. Üstelik çok hadsiz ve kötü niyetli bir aile onlara yardımcı olmak istememenizde çok normal ne demek instagramdan abinize ulaşmak bu nasıl bir şuursuzluk, kendini bilmezlik ne oluyor onlara ne hadlerine bana kalırsa en büyük hatanız böyle bir ailenin oğluyla evlenmek olmuş ama onlar yüzünden olmuş bir yerdede. Yani bu saatten sonra barışsanız ne bu aile değişir, ne eşiniz ne de siz bunca yaşanın üstüne unutup sağlıklı bir ilişki kurabilirsiniz. Zaten en zor süreçleri atlatmışsınız bundan sonrada aynı şekilde bu güçlü duruşla kendi yolunuza bakmaya devam edin.

Son düzenleme:
Back
X