- 15 Ekim 2013
- 1.329
- 2.563
- 333
- 35
Tam olarak siz veriyorsunuz. Hareketlerinin abesligi acindan gelmiyor cunku. Cocugun varligini ogrenir ogrenmez babaya haber ileten ama babayi surecin hicbir anina dahil etmeyen birisi bosanmis anne sorumlulugunu alamaz. Su ab cocuk melek oldu cennette burda anne baba cekismesinden daha mutludur Ben de bosandim cocukla. Tekrar evlendim tekrar cocugum ve Cok guzel bir ailem oldu Birak babayi dahil etmemeyi benim cocugum daha neden bosandigimi bilmez. Onun kafasindaki baba figurunu bozmam sadece cocuguma zarar verir. O yuzden o hakki Senin bizzat Kendi hareketlerinden aliyorum. Sende o olgunluk yok. Kendi duygusal durumuna cocugunu alet edip babasiyla iliskisine cocugun psikolojisini bozmak pahasina ket vuran annelerin de sadece cocuklarina uzuluyorum.Şu an eşinizle bir problem yaşasanız , birileri bebeğinize iyi ki ölmüş dese , ya da keşke doğmasa dese ne hissedersiniz. Ay evet çok haklılar biz zaten anne baba olarak iletişim kuramayız iyi ki ölmüş hadi devam edelim diyebilir misiniz ? Bir can için nasıl böyle konuşabiliyor bu insanlar ? Kim veriyor bu hakkı
Son düzenleme: