• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Ay aşısı sonrası bebeğiniz süreci nasıl atlattı çok tedirginim

• Konu Sahibi Konu Sahibi patif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

patif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2025
7
0
1
32
Bebeğim 56 günlük aşıya az kaldı 2. Ay aşısı biraz yoğun oluyormuş çok korkuyorum sorun yaşadınız mı olası sorunlar neler olabilir neye dikkat etmeliyim anne sütü ile besleniyor

biz hiç sorun yaşamadık. herhangi bir aşıda yaşamadık daha doğrusu. özel aşılar dahil hepsini olduk. belki sizde de öyle olur. şimdiden stres yapmayın. en fazla mızmızlık olur belki.

biz hiç sorun yaşamadık. herhangi bir aşıda yaşamadık daha doğrusu. özel aşılar dahil hepsini olduk. belki sizde de öyle olur. şimdiden stres yapmayın. en fazla mızmızlık olur belki.
İnşallah öyle olur yorumunuz içimi rahatlattın teşekkür ederim

Hiçbir sorun yaşamadık. Ateşi bile çıkmadı. Zaten her beş çocuktan birinin ateşi çıkıyormuş, biz çıkmayanlardanız. Ne olur ne olmaz diye doktorumuz calpol yazmıştı. Aldık ama kullanmadık. Korkulacak bir şey yok. Sadece verem aşısı birkaç hafta sonra kolda akıntılı şekilde yara oluyormuş, derialtı bir aşı olduğu için. Onu da hiç ellemeyin dediler. Biz 4 aylık olduk ama daha çıkmadı. Çıkınca birkaç haftaya iyileşiyormuş, endişe edecek bir şey olmuyormuş. Kendinizi boşu boşuna korkutmayın, aşılarınızı yaptırın ☺️

Korkulacak bir şey yok ateşini düzenli ölçün sık besleyin rota da yaptıracaksanız kaka durumunu da not alın ishal olması ihtimaline karşılık. Veremden sonra 3 gün banyo yapmayacak bebiş. Biz de biraz huzursuzluk olmuştu. Rotayı 3. Ayda yeni yaptırdık uyku düzeninde sarkmalsr oldu onun harici keyfi, emmesi vs iyi.

Verem ve karma aşısında bi sıkıntı yaşamadık ne olur ne olmaz diye calpol aldım ama ihtiyaç duymadım ateşlenmedi inşallah sizin bebeğinizde ateşlenmez ama genede sık sık kontrol edin sık besleyin özel aşılarda da her doktorun düzeni farklı oluyor heralde biz menenjiti 1.ayda 1.dozunu 2.ayda 2.dozunu olduk ilk doz ateş yapmıyormuş ama 2.dozu ateş çıkarıyormuş aşıdan önce fitil verdi bir daha akşam uyurken atmamı istedi ateşlenmemesi için ki hiç ateşlenmedide çok şükür şuruplar şeker içerdiği için şurup değil fitil öneriyor bizim doktorumuz o yüzden fitil kullandık ama tabi siz doktorunuza sormadan kullanmayın

Back
X