dün bebeğime verem aşısı yapıldı,ateşini takip edin eğer 38igeçerse calpol verin dedi doktor..gündüz hiç problem yoktu bebeğimde ateşini hrp takip ettim..sonra birden 37.5 oldu tabi dayanamadım hemen ilacı verdim..ama ateşi saniyeler içinde iyice yükseldi 38.8 i gördük yaklaşık 3 dk içinde..oğlumu soyduk ama sürekli ağlıyo gözleri alnı kıpkırmızı olduhiç bu kadar ağladını görmemeiştim asla susturamadık.o ağladı ben ağladım,dün gece hayatımda yaşadığım en kötü geceydi,onun o halini görmek ve hiç bişey yapamamak kalbimi acıttı mahvetti beni yaklaşık 10 dk sonra ateşi düşmeye başladı ve rahatladı minik bebeğim,,ya okadar küçükki onun canının acıması beni mahvetti..sabah kalktığımda gözlerim davul gibi şişmiştiağlamaktan..okadar içim acıdıki anlatamam.annelik buymuş demekki..paylaşmak istedim hala kendime gelemedim çok güçlü olduğumu sanıyodum meğer çok güçsüzmüşüm..benzer şeyler yaşayan varmı bebekleriniz hastalandığında neler yapıyosunuz..bu ilkti benim için belki ondan bu kadar etkilendim ama Allahım bidaha yaşatmasın