2.ay aşısı

gcinar83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
49
1
36
Samsun
dün bebeğime verem aşısı yapıldı,ateşini takip edin eğer 38igeçerse calpol verin dedi doktor..gündüz hiç problem yoktu bebeğimde ateşini hrp takip ettim..sonra birden 37.5 oldu tabi dayanamadım hemen ilacı verdim..ama ateşi saniyeler içinde iyice yükseldi 38.8 i gördük yaklaşık 3 dk içinde..oğlumu soyduk ama sürekli ağlıyo gözleri alnı kıpkırmızı olduhiç bu kadar ağladını görmemeiştim asla susturamadık.o ağladı ben ağladım,dün gece hayatımda yaşadığım en kötü geceydi,onun o halini görmek ve hiç bişey yapamamak kalbimi acıttı mahvetti beni yaklaşık 10 dk sonra ateşi düşmeye başladı ve rahatladı minik bebeğim,,ya okadar küçükki onun canının acıması beni mahvetti..sabah kalktığımda gözlerim davul gibi şişmiştiağlamaktan..okadar içim acıdıki anlatamam.annelik buymuş demekki..paylaşmak istedim hala kendime gelemedim çok güçlü olduğumu sanıyodum meğer çok güçsüzmüşüm..benzer şeyler yaşayan varmı bebekleriniz hastalandığında neler yapıyosunuz..bu ilkti benim için belki ondan bu kadar etkilendim ama Allahım bidaha yaşatmasın

canım bende dün aynı aşıyı yaptırdımm oğluma ama tedbir amaçlı ilk gün dört saatte bir minoset verdim ikinci gün günde üç kere üçüncü günde iki kere vericem çok şükür henüz eteşi 36 buçuğun üstüne çıkmadı inşallahta çıkmAZ

dün bebeğime verem aşısı yapıldı,ateşini takip edin eğer 38igeçerse calpol verin dedi doktor..gündüz hiç problem yoktu bebeğimde ateşini hrp takip ettim..sonra birden 37.5 oldu tabi dayanamadım hemen ilacı verdim..ama ateşi saniyeler içinde iyice yükseldi 38.8 i gördük yaklaşık 3 dk içinde..oğlumu soyduk ama sürekli ağlıyo gözleri alnı kıpkırmızı olduhiç bu kadar ağladını görmemeiştim asla susturamadık.o ağladı ben ağladım,dün gece hayatımda yaşadığım en kötü geceydi,onun o halini görmek ve hiç bişey yapamamak kalbimi acıttı mahvetti beni yaklaşık 10 dk sonra ateşi düşmeye başladı ve rahatladı minik bebeğim,,ya okadar küçükki onun canının acıması beni mahvetti..sabah kalktığımda gözlerim davul gibi şişmiştiağlamaktan..okadar içim acıdıki anlatamam.annelik buymuş demekki..paylaşmak istedim hala kendime gelemedim çok güçlü olduğumu sanıyodum meğer çok güçsüzmüşüm..benzer şeyler yaşayan varmı bebekleriniz hastalandığında neler yapıyosunuz..bu ilkti benim için belki ondan bu kadar etkilendim ama Allahım bidaha yaşatmasın

inşllh yaşamazsın bidaha bunları

öncelikle geçmiş olsun keşke aşıya gitmeden önce calpol verseydiniz ben öle yaptım.neyseki atlatmışsınız.Allah kimseye vermesin inş..

ben de dün yaptırdım o aşıyı. bir de zatürre aşısı vurdular bacaklarından. ateşini yükselten verem aşısı değil, zatürre aşısıymış bu arada. Hemşire öyle dedi. Bir de kabuk bağlayacakmış 1.5 ay sonra ve bir daha da 6. ayda falan düşermiş. Yıkarken oraya dokunma dedi. Aklında bulunsun senin de.
Ben de ateş olmadı şükür ama gene de verdim calpolu.
Bir keresinde de benim kızıma aynı şey olmuştu. Sebepsiz yere ağlama krizine girmişti. Tabi bende. O kadar kahroldum ki, eşim kızımı bırakıp benimle ilgilenmişti benim halim daha vahim diye.
Canım benim.
Güçlü olmak zorundayız, onların tek dayanağı biziz unutma...:nazar:

Back
X