2 ay boyunca evinden uzakta kalmak...

almila000

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
2.578
3.545
158
Eşimle ikimiz de öğretmeniz. Yaz tatilinde 2 ay boyunca evimden, yatağımdan uzak kalmak zorundayız. Bense yazın bi kısmını evimde geçirmek, kendi yatağımda uyanmak, gürültü yüzünden sabahın köründe uyanmamak,sabah kocamla yatak keyfi yapmak, kahvaltımı sakin sakin başbaşa yapmak, yemeğimi kocacımla birlikte yapmak, istediğim zaman ona sarılabilmek, birlikte mısır patlatıp evde film keyfi yapmak, kendi evimin temizliğini yapmak, bazı şeyleri canım istediğinde yapmak, canım istemediği halde bi yerlere gitmek zorunda kalmamak istiyorum. Ama eşime anlatamıyorum

tatilde 2 ay boyunca nereye gidiyorsunuz ki?

Aileler mi zorluyor esinizin ya da sizin aileniz? Benim esimin annesi ogretmen gelin fantezisi vardi tum yaz beraber gezelim diye yazik sansina ben ciktim iste

haklısın zor, böyle koca boşanır anacım

Evet benim ailemin bi şey diyeceğini zannetmiyorum ama eşimin ailesi kesin küser. Telefonlarımıza cevap vermez falan...

Memleketler uzak da değil hani haftasonları geliyoruz ayda bir

Bizimkilerinki gelin fantazisi değil ama araba sevdası Özel şoförleri gibi kullanıyorlar garibimi

2 ay değil de en azından 1 aya ikna edin yahu.. sonuçta sizin de tatiliniz.. ikinizin de gönlü olsun.
anladığım kadarıyla eşinizin ailesinin yanına gidiyorsunuz ..
ama 2 ay gerçekten çok..

Tatili eşit paylaştırıyoruz iki aileye

Siz böyle anlatınca bir an önce evlenesim geliyor ya.
Konuyla bir alakası yok ama neyse

2 aylık tatilde kocacığınızla neler yapmak istediğinizi değil de keşke neden evinizde uzakta kalacağınızı anlatsaydınız.
Her arkadaş neden diye sormuş tek tek yazıyorsunuz.

2 ay çok....
en azından yarısını başbaşa geçirmeye ikna etmen lazım...

Evlilik çok güzel bi şey ah şu tatiller olmasa :)

yani sonuçta anne babanız ama insan eşiyle beraber ne kadar rahat edebilir ki

bence rahatsızlığınızı ona belli edince zaten tatili bu kadar uzatmaz sanırım

Neden evimden uzakta kalıyorum haftasonu memlekete gelmelerimiz bi şeye benzemiyormuş. Yazın bari vaktimizi ailelerimizle geçirmeliymişiz. Ama ben de biraz evimde tatil yapmak istiyorum. Eşim bıraksam tatil başladığı gün gidip son gün geri dönecek.

Eee öğretmenlerin tatili bitmek üzere
Nerdeyse 2 aydır tatil bu süre boyunca evde değilmiydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…