tatilde 2 ay boyunca nereye gidiyorsunuz ki?Eşimle ikimiz de öğretmeniz. Yaz tatilinde 2 ay boyunca evimden, yatağımdan uzak kalmak zorundayız. Bense yazın bi kısmını evimde geçirmek, kendi yatağımda uyanmak, gürültü yüzünden sabahın köründe uyanmamak,sabah kocamla yatak keyfi yapmak, kahvaltımı sakin sakin başbaşa yapmak, yemeğimi kocacımla birlikte yapmak, istediğim zaman ona sarılabilmek, birlikte mısır patlatıp evde film keyfi yapmak, kendi evimin temizliğini yapmak, bazı şeyleri canım istediğinde yapmak, canım istemediği halde bi yerlere gitmek zorunda kalmamak istiyorum. Ama eşime anlatamıyorum
Eşimle ikimiz de öğretmeniz. Yaz tatilinde 2 ay boyunca evimden, yatağımdan uzak kalmak zorundayız. Bense yazın bi kısmını evimde geçirmek, kendi yatağımda uyanmak, gürültü yüzünden sabahın köründe uyanmamak,sabah kocamla yatak keyfi yapmak, kahvaltımı sakin sakin başbaşa yapmak, yemeğimi kocacımla birlikte yapmak, istediğim zaman ona sarılabilmek, birlikte mısır patlatıp evde film keyfi yapmak, kendi evimin temizliğini yapmak, bazı şeyleri canım istediğinde yapmak, canım istemediği halde bi yerlere gitmek zorunda kalmamak istiyorum. Ama eşime anlatamıyorum
Evlilik çok güzel bi şey ah şu tatiller olmasa :)
yani sonuçta anne babanız ama insan eşiyle beraber ne kadar rahat edebilir kiEşimle ikimiz de öğretmeniz. Yaz tatilinde 2 ay boyunca evimden, yatağımdan uzak kalmak zorundayız. Bense yazın bi kısmını evimde geçirmek, kendi yatağımda uyanmak, gürültü yüzünden sabahın köründe uyanmamak,sabah kocamla yatak keyfi yapmak, kahvaltımı sakin sakin başbaşa yapmak, yemeğimi kocacımla birlikte yapmak, istediğim zaman ona sarılabilmek, birlikte mısır patlatıp evde film keyfi yapmak, kendi evimin temizliğini yapmak, bazı şeyleri canım istediğinde yapmak, canım istemediği halde bi yerlere gitmek zorunda kalmamak istiyorum. Ama eşime anlatamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?