Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlişkide içime boşalmadı ama bi korku vardı testler negatif korkuyla özele gittik. Baktı 8 haftalık oluyor bebek olsa. Doktor hiçbirşey yok dedi kan testi olmadı ama ultrasonda baktı direkt. Ultrasonda görmeme gibi bir ihtimali var mı
Daha ne olması gerekiyor hamile olmadığını anlamam için ? Ben olsam doktora gittiğimde utanırdım 2ay önce ilişki yaşadım hamilemiyim demeye saçmalama allah aşkına ya
İlişkide içime boşalmadı ama bi korku vardı testler negatif korkuyla özele gittik. Baktı 8 haftalık oluyor bebek olsa. Doktor hiçbirşey yok dedi kan testi olmadı ama ultrasonda baktı direkt. Ultrasonda görmeme gibi bir ihtimali var mı