2 ay kadar emilmeyen be de sağılmayan süt bozulur mu?

gamze1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
54
7
98
merhaba hanımlar,
benim bebeğim 3.5 aylık ve hiç emmedi bugüne kadar. İlk zamanlar sağarak verdim sütü ama yaklaşık 2 aydır sütüm bittiği için sağmıyordum. Bugün eşim ayıptır söylemesi ağzına süt geldiğini söyledi. Bebeğim de sanki zaman zaman göğsümü istiyor gibi. Acaba tutmayı denesem ola ki emerse göğüste 2 ay kadar duran süt bebeğe zarar verir mi? Lütfen yardım edin. 2 ay ciddi bir süre.

canım benimde oğlum 1 aydıe hiç emmiyor sürekli mama yiyor. Henüz oda 3.5 aylık. Süt bayatlıyor bozuluyor. Sana tavsiyem; 2 gün boyunca otur sürekli pompayla göğsünğ sağ. çıkarabildiğin adar süt çıkar. o bayat süt ordan çıksın. süt zaten kendini yeniler. sonra da emzir o sütü işte.

canım benimde oğlum 1 aydıe hiç emmiyor sürekli mama yiyor. Henüz oda 3.5 aylık. Süt bayatlıyor bozuluyor. Sana tavsiyem; 2 gün boyunca otur sürekli pompayla göğsünğ sağ. çıkarabildiğin adar süt çıkar. o bayat süt ordan çıksın. süt zaten kendini yeniler. sonra da emzir o sütü işte.
merhaba benim bebeğim hiç emmedi maalesef. Ev tipi sağma makineleri sutumu getirmedi hastane tipi kiralamıştıl ama sutum bitince iade ettik. Şimdi sağmak için el pompasından başka birşey yok elimde. Ama doktorumuzu aradım halk arasında goguste bekleyen sut bozuluyor verilmez deniyor dedim hayır ver hiç birşey olmaz dedi. Ama benimki yine emmiyor maalesef. Size tavsiyem bebek dr unuzu arayıp sorun bu durumu.

Ben bugün sordum sağlık ocağına. Oğlum emmek istiyor ama emince midesi bulanıyor dedim. Süt uzun zaman emilmeyince bayatlar mı dedim. Bana verdiği cevap: Hangi doktora sorarsan sor bayatlamaz söylentisi olur ama bu yanlış bir söylenti tabikide bozulur dedi ve bana göğsünü aç dedi. açtım. sonra da sütünden eline damlat ve onun tadına bak dedi. Gerçekten baktım ve çok ekşimsi bir tat verdi miğdem kalktı o derece yani. Oğlum daha yeni doğduğunda da bakmıştım tadına çok güzeldi tatlı bir şeydi. Ekşimişse çocuk ne yapsın yani doğaldır. Ben kusucaktım yani.

Back
X