Y Yusesi Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2013 63 1 6 Bolu 23 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Yusesi #1 Yardim edin lutfen 2 ay olcak nerdeyse ameliyt olali eskiden olmamasina ragmen suan goz cevremde morluk var yuvarlak sekilde nasil gecer:)
Yardim edin lutfen 2 ay olcak nerdeyse ameliyt olali eskiden olmamasina ragmen suan goz cevremde morluk var yuvarlak sekilde nasil gecer:)
A antepli36 Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2013 65 0 6 Gaziantep 23 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Yusesi #2 Yusesi .!.: Yardim edin lutfen 2 ay olcak nerdeyse ameliyt olali eskiden olmamasina ragmen suan goz cevremde morluk var yuvarlak sekilde nasil gecer:) Genişletmek için tıkla... kilo kaybınız oldumu acaba. buz sürebilirsiniz tedirgin olmayın banada öyle diyorlar ben sorun yapmıyorum. bizim sabır ve zamana çok ihtiyacımız var
Yusesi .!.: Yardim edin lutfen 2 ay olcak nerdeyse ameliyt olali eskiden olmamasina ragmen suan goz cevremde morluk var yuvarlak sekilde nasil gecer:) Genişletmek için tıkla... kilo kaybınız oldumu acaba. buz sürebilirsiniz tedirgin olmayın banada öyle diyorlar ben sorun yapmıyorum. bizim sabır ve zamana çok ihtiyacımız var
Y Yusesi Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2013 63 1 6 Bolu 23 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Yusesi #3 antepli36 .!.: kilo kaybınız oldumu acaba. buz sürebilirsiniz tedirgin olmayın banada öyle diyorlar ben sorun yapmıyorum. bizim sabır ve zamana çok ihtiyacımız var Genişletmek için tıkla... Hayir bilakis kilo aldim benim ameliyatimda zaten cok sismis ve morarmisti ama simdi bildigimiz morluk var gecermi acaba
antepli36 .!.: kilo kaybınız oldumu acaba. buz sürebilirsiniz tedirgin olmayın banada öyle diyorlar ben sorun yapmıyorum. bizim sabır ve zamana çok ihtiyacımız var Genişletmek için tıkla... Hayir bilakis kilo aldim benim ameliyatimda zaten cok sismis ve morarmisti ama simdi bildigimiz morluk var gecermi acaba
A antepli36 Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2013 65 0 6 Gaziantep 24 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Yusesi #4 Yusesi .!.: Hayir bilakis kilo aldim benim ameliyatimda zaten cok sismis ve morarmisti ama simdi bildigimiz morluk var gecermi acaba Genişletmek için tıkla... tedirgin olmayın bende de şişlik var yanakta, gözaltlarım mor . çildiyeciye bir görünün derim. ama sorun yoktur bunlar normal ,benimde 2 ay 1 hafta oldu ameliyatıma . daha yeniyiz
Yusesi .!.: Hayir bilakis kilo aldim benim ameliyatimda zaten cok sismis ve morarmisti ama simdi bildigimiz morluk var gecermi acaba Genişletmek için tıkla... tedirgin olmayın bende de şişlik var yanakta, gözaltlarım mor . çildiyeciye bir görünün derim. ama sorun yoktur bunlar normal ,benimde 2 ay 1 hafta oldu ameliyatıma . daha yeniyiz