2 ay oldu nerdeyse goz cevresi morlugu yardim:(

Yusesi

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
63
1
6
Bolu
Yardim edin lutfen 2 ay olcak nerdeyse ameliyt olali eskiden olmamasina ragmen suan goz cevremde morluk var yuvarlak sekilde nasil gecer:)

Yardim edin lutfen 2 ay olcak nerdeyse ameliyt olali eskiden olmamasina ragmen suan goz cevremde morluk var yuvarlak sekilde nasil gecer:)

kilo kaybınız oldumu acaba. buz sürebilirsiniz tedirgin olmayın banada öyle diyorlar ben sorun yapmıyorum. bizim sabır ve zamana çok ihtiyacımız var

kilo kaybınız oldumu acaba. buz sürebilirsiniz tedirgin olmayın banada öyle diyorlar ben sorun yapmıyorum. bizim sabır ve zamana çok ihtiyacımız var

Hayir bilakis kilo aldim benim ameliyatimda zaten cok sismis ve morarmisti ama simdi bildigimiz morluk var gecermi acaba

Hayir bilakis kilo aldim benim ameliyatimda zaten cok sismis ve morarmisti ama simdi bildigimiz morluk var gecermi acaba

tedirgin olmayın bende de şişlik var yanakta, gözaltlarım mor . çildiyeciye bir görünün derim. ama sorun yoktur bunlar normal ,benimde 2 ay 1 hafta oldu ameliyatıma . daha yeniyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…