LÜTFEN HEMSIRELER YARDIM EDIN AKLIMI KAYBEDECEGIM

teşekkür ederim o kadar içimi rahatlattınız ki sağolun ama işte o andan o travmadan çıkamıyorum. Uyuyamıyorum böyle şeyler yazınca içim rahatlıyor. Evet hastalık takıntım çok var ve baş etmek istiyorum. Ama ilaç kullanmak istemiyorum. Tabii gerekirse elbette cevabın içimi rahatlattı gece gece teşekkür ederim.
Ilac kullanmaktan cekinmeyin bende de anksiyete var yaşam kalitem o kadar bozulmustu ki anlatamam yillardir ilac kullaniyorum ve eser kalmadi o kuruntulardan

umarım sadece kuruntudur, gerçekten korkuyorum sonrasında şikayet ettikten sonra yalanlar söylemesi ve hani beni şikeyet etmeyecektin demesi şüphelerimin üstünde olmasından korkuyorum. Evet bu durumumdan kurtulmak istiyorum ama işte gelin görün ki içim beynim susmuyor evde zombi gibi geziyorum ağlıyorum bazen gülüyorum salak gibiyim

Lütfen başka hemşire arkadaşta bilgi verebilir mi?
Belli ki siz burda yazılanlara da guvenmeyeceksıniz en iyisi gidin sessizce kenardan kan alan hemşireyi izleyin değiştiriyor mu değiştirmiyor mu başka türlü ikna olmayacaksınız (ama sonra taciz ediliyorum die şikayette bulunabilir )

Hiç kimse meslegını riske atacak sekılde işlem yapmaz die düşünüyorum akşama kadar takıntılı 3 kişi gelse böyle herkes meslekten soğur kendınızı düşündüğünüz kadar bide karşıdaki insanı düşünün .damar patlamış bunun ıcın şikayetınızı yapmışsınız ama öbür türlü emin olmadığınız bisey için birini şikayet etmiş olmanız ? Ki kadın karşılaştığınız da belli ki pişman olmuş size açıklama yapmış değiştirdim die .
tavrı ıcın şikayetınız tabiki de önemli sizi rahatlatabılırdı ama yapmamış bunu ,sizde sikayetınızı yapmışsınız kendınızı rahatlatın böyle 3 gun uykusuz kalmak daha zararlı bunu da düşünün. Eldiven takma zorunlulukları yok eldiven çünkü daha pis
Gecmıs olsun damarınız ıcın bepanthol krem kullanın morluk konusunda hızlı iyileşme sağlıyor .

Cevabınız için çok teşekkür ederim ama bana o kadar sinirlendi ki turnike kullanmadı, yumruk yap bile demedi sürdüğü pamuk bile ıslak değildi benim yaşadığım travma gerçekten çok kötü, bir de amirine yanlış bilgi veridi üstü kapatmalı iğne kullanmıyordu cevirmeli olandan kullanyordu belki o da o sinrile unuttu ya da gıcıklığına yaptı hiç bilmiyorum. O an o kadar karanlık ki beynimde işte 15 gün ya da 1 ay sonra test verip baktıracağım durumuma hastalık benim için travma oldu artık ertesi gün sonuç almaya gittiğimde o yoktu bile orada o bile muamma artık benim için....

Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin ama kadin cok korkusuzdu ve cok net eminim parmaginin kenarinda kurumus kan vardi baska hastadan bulasmis ve surdugu pamukta alkol yoktu o hissi almadim ve suan her gecem kabus ve uykusuzum evet test yaptiracagim. Saglik ankiyestem var ve onuda kendilerine acikadim bunu da soyledim. Gordugum muamele bu oldu.
İnternette 2 hafta sonra test yapabilirsiniz diyor. İçiniz hala rahat değilse gidip bir test verin ama dediğim gibi hemşirenin böyle bir şey yapması imkansız.

İnternette 2 hafta sonra test yapabilirsiniz diyor. İçiniz hala rahat değilse gidip bir test verin ama dediğim gibi hemşirenin böyle bir şey yapması imkansız.
İnşallah öyledir çok sağolun iyi ki destek veriyorsunuz bana bende 15 gün sonra gidip testlerimi yaptıracağım ve cevabı buradan yazacağım. Beni rahatlattığınız için teşekkür ederim.

Back
X