Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bugün katıldım ismim merve 25 haftalık hamileyim ilk bebeğim kısmetse haziranda doğum yapıcam.
canım benimde nerdeyse 2 yaşında oğlum var..2.bebeği istiyorum elbet ama kararsızım yaş farkı konusunda..hala geceleri uyanıyor oğlum..hamile olsam ikisine de yetemem gibi geliyor...4 yaşına gelsin diyorum ama birkaç arkadaşımın öyle oldu ve kıskançlık çok oluyomuş o zamanda..çok ara verme diyo herkes...umarım sende yeniden hamile kalır güzel oğluna bi kardeş doğurursun...isteyen herkese versin yüce rabbim..
Slm memnun oldum ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH benim adımda emine
Maşşallahh evet benimkide öyle geceleri 1 yada 2 kez süt yada suyunu içip yatıyo, tek olunca zor tabi benim o konuda şansım var annem bizimle, beraber yaşıyoruz hem annem var hemde eşim onlardan bana fırsat kalmıyoki çocuğa bakayımbende diyom bian önce bebişim olsun onu size vermem
evet arayı çok açmamak lazım
selam hanımlar ben de burda yeniyim evliyim ama ne hamislerdenim
nede bebislilerden hiç arkadasım yok benim dee![]()
![]()
:2::2::2:
Maşşallahh evet benimkide öyle geceleri 1 yada 2 kez süt yada suyunu içip yatıyo, tek olunca zor tabi benim o konuda şansım var annem bizimle, beraber yaşıyoruz hem annem var hemde eşim onlardan bana fırsat kalmıyoki çocuğa bakayımbende diyom bian önce bebişim olsun onu size vermem
evet arayı çok açmamak lazım
hoşgeldin canım benim![]()
slm kızlar ben geldim yeni sayılmam ama topiğiniz hayırlı olsun:)![]()
nasılsın. bana söylediğin toplu konuşma yeri neresi canım?
selam kızlar bende katılmak istiyorum aranıza benim durumlar biraz karışık. 2 ay korunmadım olmadı malesef ama daha sonra ortaya bi okul durumu çıktı gebelik çalışmalarını eylüle ertelemek durumunda kaldım ama şimdide acaba bırakmasammı diyorum? okuyorumda 6,7 ayda anca hamile kalanlarda var yada oluşsa bile okulu dondurabiliyorum bu dönemle beraber 3 dönem var. bu aralar gebe kalsam sadece bu dönemi çıkarabiliyorum aradan çünkü kasım aralık gibi doğum olur.dondururum ama daha sonrada okulla falan uğraşmak zor gelir aman ya kafam çok karışık bi taraftanda hiç korunmak istemiyorum bi akıl verin
bu arada karışık yazdım galiba umarım anlaşılıyordur![]()
selam hanımlar ben de burda yeniyim evliyim ama ne hamislerdenim
nede bebislilerden hiç arkadasım yok benim dee![]()
![]()
:2::2::2:
merhaba canım bende yeniyim burada...
slm kızlar ben geldim yeni sayılmam ama topiğiniz hayırlı olsun:)![]()
selam kızlar bende katılmak istiyorum aranıza benim durumlar biraz karışık. 2 ay korunmadım olmadı malesef ama daha sonra ortaya bi okul durumu çıktı gebelik çalışmalarını eylüle ertelemek durumunda kaldım ama şimdide acaba bırakmasammı diyorum? okuyorumda 6,7 ayda anca hamile kalanlarda var yada oluşsa bile okulu dondurabiliyorum bu dönemle beraber 3 dönem var. bu aralar gebe kalsam sadece bu dönemi çıkarabiliyorum aradan çünkü kasım aralık gibi doğum olur.dondururum ama daha sonrada okulla falan uğraşmak zor gelir aman ya kafam çok karışık bi taraftanda hiç korunmak istemiyorum bi akıl verin
bu arada karışık yazdım galiba umarım anlaşılıyordur![]()