- 30 Temmuz 2025
- 19
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi cileklipasta060
Merhaba ben 14 ağustosta bebeğimin kalp atışı durduğu için kürtaj oldum, 2nci gebeliğimdi ilkide ocak ayında dış gebelik olmuştu. Doktor 3 ay bekle tekrar dene demişti ilkinde ben 4 ay bekledim denediğim ilk ayda hamile kaldım yani mayıs ayında onunda kalbi durdu işte. Ben 3 ayrı doktora gittim 3üde farklı şeyler söyledi korunma açısından. İlk dış gebeliğimde gittiğim doktor yine aynı şekilde 3 adet atlat dedi, sonrası gittiğim başka doktor 2 adet atlat dedi, devletteki doktorda 1 adet atlattıktan sonra tekrar dene dedi. Ben şimdi hangisine inanıp yol alacağımıda bilemiyorum. Benim gibi kürtaj olmuş ve sonrası hamile kalmış kardeşlerim nasıl bir süreç yaşadınız , neler yaptınız tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız? Çünkü çok fazla beklemek de istemiyorum ama bir yandan da bir sene içerisinde iki sağlıksız gebelik geçirdiğim için belki de rahmin toparlanmaya ihtiyacı vardır diye düşünüyorum gerçekten bu konuda kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum ve yaşım da aldı başını gidiyor şu an 32 yaşındayım ve hiç çocuğum yok