2 ay önce düşük yaptım adetime 10 gün var yaptığım testlerde çok hafif çizgi çıktı

Eylullum1

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
899
975
23
Kızlar Kasım ayında ilk gebeliğim düşükle sonlandı şimdi adetime 10 gün var dayanamayıp test yaptım çok hafif çizgi belirdi sizce var mıdır çünkü daha öncr yaptığım testte hafifte olsa çizgi çıkmadı diğer iki testte ise çok hafifte olsa çizgi var. Sizce kan vermeme gerek Var mı böyle bir durum yaşayan varmı

Eklentiler

• IMG_20190109_212852.webp
    IMG_20190109_212852.webp
    15 KB · Görüntüleme: 198
Eğer üstünde belirtilen süre sonrası ikinci silik çizgi çıktıysa hamilesiniz. Benimde ilk testimde böyle çıkmıştı. Daha sonra kan testiyle hamile olduğumu öğrendim

Beta hcg nın sıfırlandıgını takıp ettınız mı yenı gebelıkte olabılır ne kadarlıktı bebegınız

Bende düşük yaptıktan sonra regl olmadan hep test silik cikardi BTA sifirlanmadigi için .
Allah gönlünüzè göre hayirlisini versin
2 ay geçmiş ama yeni gördüm hamile.olabilirsiniz

Kızlar benim 6 haftalıktı gebeliğim kendiliğinden düştü doktor üstelik çok güzel tutunmuş demişti bebek için ama nasip değilmiş demek ki kendimi çok suçladım acaba temizlik yaptım diye mi kendimi yordum diye mi nazar Vs. Bisürü şey düşünüyor insan. Betama baktırdım 10 aralıkta ki sonuçta 0 dı 24 aralıkta 4 gün süren adet oldum. Sonra yeniden denedik tabi ama testte çok silikte olsa çizgi çıkması beni yeniden heyecanlandırdı

Bende düşük yaptıktan sonra regl olmadan hep test silik cikardi BTA sifirlanmadigi için .
Allah gönlünüzè göre hayirlisini versin
2 ay geçmiş ama yeni gördüm hamile.olabilirsiniz
Evet beta düşmeyince pozitif çıkıyor.ama benim sıfırlanmıştı test yaptırdığımda 1 ay korunduktan sonra tekrar denedik

Eğer üstünde belirtilen süre sonrası ikinci silik çizgi çıktıysa hamilesiniz. Benimde ilk testimde böyle çıkmıştı. Daha sonra kan testiyle hamile olduğumu öğrendim
Adetime 10 gün olması biraz düşünürdü bu kadar erken çıkarım acaba diye zaten çok hafif bir çizgi çıkanda. Daha öncr yaptığımda hiçbir şekilde çıkmadı çünkü çizgi

Ozaman hamıle olabılırsın :))

Back
X