- 18 Şubat 2016
- 378
- 127
- 23
- 31
- Konu Sahibi teacherr23
Arkadaşlar 1 yıllık sevgilimle 2 ay önce sorunlar yaşayıp ayrıldık. Beni kıracak bir söz söyledi. Gerçekten çok kırıldım. Ancak özür dilemek yerine aynı sözü soylemekte ısrar etti ve bunda bir şey olmadığını söyledi. O soz ona gore normal yani. Bana göre değil kırıldım desem de ayni sozu ama oyle napayim diye tekrarlayinca tamam kapat konuyu dedim. Israrla ayni konuya devam etti ve en sonunda ben de patladim sinirlendim ve kavga büyüdü ben de ona ağır bir söz söyledim. Onun hakaret olarak algıladığım sozune karşı hakaret. Karşılıklı hakaret oldu yani. ayrıldık. Neyse bir sure ayri kaldik sonra ikimiz de özür diledik ve barıştık. Ben ilk adımı attim yine de. 2 ay gecti aradan aramiz gayet iyiydi ariyor muhabbet gırgır seni seviyorumlar askim canimlar. bir sure sonra pat bu basladi arayip sormamalara. Sonra telefonlar kapalı. Telefon bozuk dedi. Whatsappa face e giryorsun nasil is dedim. bir ara hastalanmis onu bahane etti. Falan epey oyaladi boyle. 2 ay kadar bir sıcak bir uzak. bir ariyo bir aramiyo hep sordum neyin var hep bir sey yok dedi hastalik ders iş vs bahane etti. En sonunda dun patladım. Her ne varsa soyluyorsun djye. Yine ayni seyler iyice uzattim birakmicam soyleyene kadar dedim uzulursun kapatalim ben kendi icimde cozcem dedi. 2 aydir cozseydin ozamab dedim en sonunda anlattirdim. 2 ay önceki bu kavglari soyledi gelecek korkum var dedi. Iste kpss yi kazanamazsam atanamazsam bana kizcan dedi emek goster kizmam dedim. Sonra O hakaretleri soyledi sen de ettin özür dileyip barismistik dedim bunca zaman niye kactin soylemedin dedim hastasin diye teyzen öldü hem hem de hastaydin ondan dedi o an koptu ipler bende bana sakın ama sakin acima hayatınin hatasini yaptin dedim yani aylardir bana seni seviyorum derken icinden gelmeden diyodun sirf hastayim diye acidigin icin dedim hayır icimden geliyordu dedi ama cok kırıldım bu soze ve ayrıldim... Ve hic cabalamad dort gozle bekler gibi. Fikirlerinize ihtiyacim var. Baska bir sebep var bence. Ne olabilir sizce