2 ay sonra ilk kez gorusucez nasil davranmaliyim?

yenihayatim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
30
0
86
38
Fransa
merhaba arkadaslar kisaca ozetlemem gerekirse 4 senelik bir iliskim vardi yurtdisinda yasiyoruz her animiz beraberdi ayrilmistik ama sozde bi ayrilikti gene de beraberdik
yazin turkiyedeyken ben turkiyeye geldikten sonra 2 kez gorustuk ve bana gelmeme 1 gun kala mail atmisti ben sanirim artik hersey yolunda diye dusunuyordum cunku, turkiyeye gelince bir kez daha anladimki benim iicn en degerli varlik sensin diyordu ve beni gordgunde gece disari ciktik arkadaslarimizla devamli cok ozledigini soyleyip duruyordu sonra ki gun ise telefefonda bi garip konusuyordu ne olgudunu sordugumda artik dikkat etmeye calisiorum sana soyledigim kelimelere soncuta bi karar aldik biliyorsun dedi bende bu karari illa yapmamiz gerekmiyor dedim bidami konusucaz bunlari dedi ben bi anda uzulurken kendime gelip telefonu kapatmak istedigimi soyledim sonrasinda ise 1 bucuk ayda 3 kez falan zorunluluktan konsutuk banka isleri gibi meseleler gayet mesafeli konusmalardi
simdi 2 hafta sonra oda turkiyeden donecek ve burda karsilasmam gibi bi olanagimiz yok anahtari bile bende ama ben anahtarini bir arkadasa birakicam ve hep havalanina gider karsilardim gitmicem fakat geldigi aksam yemege gideriz burdaki arkadaslarla kesin az kisiyz burda ve ortak arkadaslarimiz hep ben nasil davranicam simdi beni kandiracak ve gene hic bisi yokmus gibi davranicak bende hemen kabul edicem gibi geliyor hayir diyemiorum hic bi zaman. ne dersiniz napiyim?

Tavrını koy. Yapmacık davranma. Ve kırgınlığın olduğu halde herşeye "evet" deme...
Bi şekilde karşınıza çıkar çünkü ileride...

kolay kolay evet deme cnm kendini ağırdan sat şimdi çok seviyor olabilirsin içinden belkide herşeye evet demek geliyordur ama yapma inan bana sen mesafeli olursan o sana daha çok yaklaşır ;)

Back
X