Bayanlar gecenlerde buraya yazmistim 4 yillik bir iliskim bitti erkek arkadasimin evlilkk korkusu yuzunden yasida ufak 23 yasinda nefes almak istedi zaman istedi beni bekle dedi.her neyse sonra bir resim gordum beni aldattigini dusundum gunlerce cikamadim yataktan sonra bir gece oyle cok dua ettim ki yalvardim allaha cok canim yaniyordu ayrilali 3 ay olmustu gece bir msj balkona cik melegim seni gormem lazim dedi evde degildim kuzenimde kaliyordum gelsem gorur muyum dedi inerim dedim indim tam 2 saat birbirimize aglaya aglaya sarildk arkadaslari msj atti o sensiz yapamiyor birbirinizi daha fazla uzmeyin yenin su cocugun evlilik korkusunu dediler.o gece sadece sarildik benden zaman istedi kalbim sana ait bir baskasina atmicak dedi saclarimi optu ellerimi alnimi benden aglayarak zaman istedi. 1 gun sonra gene geldi gece ciktim evden bana ayrilmadan onceki haftalarda artk telefonlarini acmak bile yuk oluyordu ama senden vazgecemiyorm seninlede olmuyor dedi cok yiprandk cok bunalttin beni dedi ama bana biraz daha zaman ver bu arada konusalmda ama beni hemen bir kaliba sokma dedi sahilde saatlerce ilk sarkimizda dans ettik askim dedi defalarca,kucakladi,dondurdu,sevdi... birazda yakinlastik ama kalpten gelen opucuklerdi inanin...evimin onune geldigimizde biraz daha agladim gitmek istemedim kavusucaz dedi uzulme dedi unutturucam sana bu gunleri sadece sabir zamani gelicek dedi bir kez daha optu sildi gozyaslarimi indim arabadan camina egildim cok bekletme donucem diye soz ver dedim surdan cikar ölürüm sözümde duramam ondan benden soz isteme dedi son kez optum onu bide her zaman yaptigim gibi tekerine tekme attim kaputuna oturdum istedigini yap senden kiymetli degil dedi ve gittim bende :) simdi sizden sadece fikirlerinizi ve yapmami onerdiginiz dusunceleri bkliyorum tek dilegim ona kavusmak bu korkusunu nasil yenebilirim etrafinizda ornekleri var mi bu durumun yada benden istedigi bu zamanda durumu dahada olumluya cevirecek neler yapabilirim...onu gercekten 10 sene sonrada olsa istiyorum artik cunku o iki gecedede sunu gordum ki aciyi oda cekiyor oda agliyor oda bensiz mutlu degil ama sadece dedigine gore ben onu cok bogmusum ve evlenince daha kotu olucagini dusumuyor korkusunun en temel nedenide bu.bide tabi 3 aydir ayriydik ama 4 aydir gorusmuyorduk birbirimizi cok ozledigimizi anladik.yorumlarinizi sabirsizlikla bekliyorumm simdiden tesekkurler hepinize🙏
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.