Yıllardır bu anı bekledim . Doktor tamam hastane tamam. Yarı yıl tatilinde olacağım ameliyatımı ama ben boğazımı tutup kilo veremiyorum. 75 kiloda çakılıp kaldım. Boğazımı tutamıyorum. Ameliyatta ne kadar zayıf olunursa o kadar iyiymiş doğru mu ? Yardım lutfennnnnn
Yıllardır bu anı bekledim . Doktor tamam hastane tamam. Yarı yıl tatilinde olacağım ameliyatımı ama ben boğazımı tutup kilo veremiyorum. 75 kiloda çakılıp kaldım. Boğazımı tutamıyorum. Ameliyatta ne kadar zayıf olunursa o kadar iyiymiş doğru mu ? Yardım lutfennnnnn
Tabiki kilo verip öyle olsanız ameliyatınızı daha iyi. Doktorunuzmu önerdi kilo verin diye?
Bazen kilo vermek zor oluyor tabi,heleki iştahta artış varsa :)) Zaten önünüzde çok öyle aman aman bir zaman kalmamış,versenizde fazla bir kilo veremezsiniz sanırım. 2-3 kilo belki.. Diyetisyen doktorundan fayda alabilirsiniz,spor yapabilirsiniz bu süre zarfında. Ameliyat sonrasıda beslenmenize dikkat etmeniz gerekiyor çünkü. Diyetisyen önerisi ile ameliyat öncesi sonrası beslenme yapmanızda büyük fayda olacaktır diye düşünüyorum .