2 ay sonra karın germe olacağım ama kilo veremiyorum yardimmm

2 mucize

Her şey ASK tan
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
2.227
69
163
44
Yıllardır bu anı bekledim . Doktor tamam hastane tamam. Yarı yıl tatilinde olacağım ameliyatımı ama ben boğazımı tutup kilo veremiyorum. 75 kiloda çakılıp kaldım. Boğazımı tutamıyorum. Ameliyatta ne kadar zayıf olunursa o kadar iyiymiş doğru mu ? Yardım lutfennnnnn

Tabiki kilo verip öyle olsanız ameliyatınızı daha iyi. Doktorunuzmu önerdi kilo verin diye?
Bazen kilo vermek zor oluyor tabi,heleki iştahta artış varsa :)) Zaten önünüzde çok öyle aman aman bir zaman kalmamış,versenizde fazla bir kilo veremezsiniz sanırım. 2-3 kilo belki.. Diyetisyen doktorundan fayda alabilirsiniz,spor yapabilirsiniz bu süre zarfında. Ameliyat sonrasıda beslenmenize dikkat etmeniz gerekiyor çünkü. Diyetisyen önerisi ile ameliyat öncesi sonrası beslenme yapmanızda büyük fayda olacaktır diye düşünüyorum .

Evet doktorum önerdi . Aslında sıkı bir diyet ve spor programı ile en az 6 kilo veririm de ah bu iştah

1 ayda 3 kilo verip 72 kilo olmusum. Yaklaşık 1 ay daha var önümde 3 kilo daha verdim mi tamamdır bu iş

Merhaba ameliyat oldunuz mu hangi şehirdesiniz şu aralar benimde aklımda fazlasıyla bu fikir var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…