Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2.ay

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

aslyek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2025
15
1
1
25
Arkadaşlar bebeğim 2 ay 10 günlük ağlama krizleri uyku problemi gibi şeyler yaşamaya başladı aynı durumu yaşayanlar var mı

Arkadaşlar bebeğim 2 ay 10 günlük ağlama krizleri uyku problemi gibi şeyler yaşamaya başladı aynı durumu yaşayanlar var mı
Herkes yaşıyor. Sadece 2. Ayda değil sonraki aylarda da oluyor. Ben bebeğimin istediği kadar uyuyamadığı için ağladığını fark ettim. Uyutup yatağa koyardım yarım saat sonra uyanıp ağlardı. Sonra sürekli sallanarak uyumak istediğini keşfettim beşik sallama motoru aldım o uyurken sürekli sallanıyordu. Özellikle ilk 3 ay 3-4 saat uyuyordu bir uykuda. Akşam da öyle. Belki sizinki de böyledir. Aç vs değilse o aylarda bebekler genelde uykuyla alakalı ağlar. Siz de bir gözlemleyin desteksiz uykuya geçip sürdüremiyorlar o aylarda çünkü.

derdini bulmanız gerekiyor. doktora gittiniz mi? herhangi bir sağlık sorunu yoksa (insallah yoktur) uyku hijyenine dikkat ederek ilerleyin bir süre. ortam ısısı, nem, bebeğin kıyafetleri vs vs vs.. bir de bebeğinizin uyku sinyallerini iyi yakalayın. bebekler çok yorgun olduklarında da uyuyamazlar

Back
X