2 ayda 8 kilo - Zayıflama Listem

Sanguine

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2007
207
519
628
37
Ankara
Arkadaşlar 2 ayda 8 kilo verdiğim diyetimi (aslında çok da diyet denemez ama) sizinle paylaşmak istiyorum.

Sabah: 1 büyük kupa boyutunda sütlü şekersiz cornflakes, ya da 2 dilim eti form kızarmış ekmek üstüne light pınar beyaz, ya da 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir yanında yarım paket eti form ve 1 adet yumurta. Bunu kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Ben ilk ikisini işyerinde yapıyorum, haftasonu ise 2 gün yumurtalı olan kahvaltıyı yapıyorum

Öğle yemeği: Bu öğünde hiç kısma yapmıyorum. İşyerinde çorba, et yemeği, pilav, meyve ya da tatlı çıkıyor. Çorbayı tam içiyorum, pilavı etle birlikte yiyorum ama et bittiğinde hala pilav kalmışsa (ki çoğu zaman kalıyor) ona dokunmuyorum. Tatlı eğer çok sevdiğim bir tatlıysa yiyorum, çok sevdiğim bir tatlı değilse meyveyi alıp öğleden sonra yiyorum.

Akşam yemeği: En kısıtlı kısım burası. Akşam yemeği olarak yoğurt ya da yağsız marul-salatalık gibi hafif şeylerle geçiştiriyorum. Uzmanlar saat 7den sonra hiçbir şey yememek gerektiğini söylüyor, ben bunu tam uygulayamasam da en azından hafif bir şekilde geçiştiriyorum. Ve akşam yemeklerini kısmak gerçekten çok fark ettiriyor.

Bunun yanında ise günde 2 fincan ginkgolu yeşil çay içiyorum ve mutlaka en az yarım saat kondisyon bisikletine biniyorum. Daha önce bir güzellik merkezinde metabolizmamın çok yavaş çalıştığını söylemişlerdi (23 yaşındayım ona rağmen böyle bu durum) Yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyormuş, spor da öyle. Bu yüzden işim olsa bile en azından metabolizmam için bir 15 dakika bisiklete binmeye çalışıyorum.

Benim rejim listem böyle bayanlar, gördüğünüz gibi aslında pek de fazla bir kesinti yapmadan 2 ayda 8 kilo verebildim. Bu şekilde yaza kadar devam edip bir 5 kilo daha vermeyi umut ediyorum.

Herkese kolay gelsin arkadaşlar.

ben de akşam yemeklerini kısmaya başladım. ama akşam okula gittiğim için bazen kaçırıyorum. her gün olmasa da haftada 2-3 gün kondisyon bisikletine biniyorum. sanırım senin gibi bir düzene sokarsam daha rahat olacak bu iş :)
motivasyon eksikliğime iyi geldi yazdıkların, ben de bir düzene koyayım bu işi :)

ya çok güzel diyet listen hiçbirşeyden kısmadan yiyorsun. akşam az hafif ye ve 6-7 den sonra yeme ben buna uyuyorum ama bizim ufaklığa bişeyler yedirirken tutamıyorum hele birde evde çıtır ekmek varsa hiç duramıyorum sonra pişman oluyorum yaa. akşam az yeyince ilerleyen saatlerde acıkıyorsun bizim ufaklıkda yemem için bahane oluyor. benimki de senin listeye benziyor.

kızlar ya ben 52 kg olmuşum! çok kilolu değilim ama boyum kısa o yüzden dikkat etmem gerekiyor. kilo alınca bir de direkt iç bacağımda birikiyor. 2 hafta önce diyete başladım anca 1 kg verebilmişim. bu diyeti denycem bakalım olur inş.

akşam sadece salata ve yoğurt yeyip nasıl dayanmak harikaymış..ama bence hem spor hem bu listeyle biraz yavaş zayıflama olmuş ben sadece haftada 3 gün 1 saat spora giderek ve hiç diyet yapmadan haftada bir kilo veriyorum ama bünye meselesi tabi..

akşam sadece salata ve yoğurt yeyip nasıl dayanmak harikaymış..ama bence hem spor hem bu listeyle biraz yavaş zayıflama olmuş ben sadece haftada 3 gün 1 saat spora giderek ve hiç diyet yapmadan haftada bir kilo veriyorum ama bünye meselesi tabi..

Bu biraz bünye ve metabolizmayla ilgili bir durum. Benim metabolizmam yavaş olduğu için bu şekilde haftada 1 kilo falan verebiliyorum. Daha fazlasına gerek yok zaten bence, yavaş ve emin adımlarla ilerlemek en güzeli :40:

ya çok güzel diyet listen hiçbirşeyden kısmadan yiyorsun. akşam az hafif ye ve 6-7 den sonra yeme ben buna uyuyorum ama bizim ufaklığa bişeyler yedirirken tutamıyorum hele birde evde çıtır ekmek varsa hiç duramıyorum sonra pişman oluyorum yaa. akşam az yeyince ilerleyen saatlerde acıkıyorsun bizim ufaklıkda yemem için bahane oluyor. benimki de senin listeye benziyor.

ilerleyen saatlerde acıktığın zaman elma portakal gibi meyveler yersen tıkıyor. ben çok gezen bir insan olduğum için akşam genellikle açlık gelmiyor aklıma ama evde oturursam eğer senin dediğin gibi açlık hissediyorum. o zaman bir elma yiyip bolca su içince yine tıkanıyorsun :34:

tebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsin. yani aynen benimde başlangıç kilom 77-78 ve ulaşmak istediğim kilo da 65 olmalı ama tabi daha ancak 75 e varabildim ben ve başlayalı bir ay oldu. sen yolu yarılamışsın , darısı benim başıma. gerçekten kilo vermk çok zor yani , yememi çok fazla kessemiyorum ama akşamları tutuyorum kendimi işte ve üç kilo gitti. bu arada eliptik bisiklet aldım ama daha gelmedi, geldiğinden her gün düzenli bir şeklide yapmaya çalışıcam. spor şarttt

bende bı başarabılsem dıyetı çalışınca çok zor oluyor yaaa
Aksine bence çalışan insan için diyet yapmak daha kolay. haftaiçi çalışırken abur cubur yiyecek pek fazla vaktin olmuyor. ama haftasonu o buzdolabı sana bakarken yememek daha bi zor :56:

Xardelen .!.:
tebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsin. yani aynen benimde başlangıç kilom 77-78 ve ulaşmak istediğim kilo da 65 olmalı ama tabi daha ancak 75 e varabildim ben ve başlayalı bir ay oldu. sen yolu yarılamışsın , darısı benim başıma. gerçekten kilo vermk çok zor yani , yememi çok fazla kessemiyorum ama akşamları tutuyorum kendimi işte ve üç kilo gitti. bu arada eliptik bisiklet aldım ama daha gelmedi, geldiğinden her gün düzenli bir şeklide yapmaya çalışıcam. spor şarttt
Yaparsın canım yeter ki kendine güven, ve kesinlikle aç kalma :71:

Arkadaşlar 2 ayda 8 kilo verdiğim diyetimi (aslında çok da diyet denemez ama) sizinle paylaşmak istiyorum.

Sabah: 1 büyük kupa boyutunda sütlü şekersiz cornflakes, ya da 2 dilim eti form kızarmış ekmek üstüne light pınar beyaz, ya da 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir yanında yarım paket eti form ve 1 adet yumurta. Bunu kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Ben ilk ikisini işyerinde yapıyorum, haftasonu ise 2 gün yumurtalı olan kahvaltıyı yapıyorum

Öğle yemeği: Bu öğünde hiç kısma yapmıyorum. İşyerinde çorba, et yemeği, pilav, meyve ya da tatlı çıkıyor. Çorbayı tam içiyorum, pilavı etle birlikte yiyorum ama et bittiğinde hala pilav kalmışsa (ki çoğu zaman kalıyor) ona dokunmuyorum. Tatlı eğer çok sevdiğim bir tatlıysa yiyorum, çok sevdiğim bir tatlı değilse meyveyi alıp öğleden sonra yiyorum.

Akşam yemeği: En kısıtlı kısım burası. Akşam yemeği olarak yoğurt ya da yağsız marul-salatalık gibi hafif şeylerle geçiştiriyorum. Uzmanlar saat 7den sonra hiçbir şey yememek gerektiğini söylüyor, ben bunu tam uygulayamasam da en azından hafif bir şekilde geçiştiriyorum. Ve akşam yemeklerini kısmak gerçekten çok fark ettiriyor.

Bunun yanında ise günde 2 fincan ginkgolu yeşil çay içiyorum ve mutlaka en az yarım saat kondisyon bisikletine biniyorum. Daha önce bir güzellik merkezinde metabolizmamın çok yavaş çalıştığını söylemişlerdi (23 yaşındayım ona rağmen böyle bu durum) Yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyormuş, spor da öyle. Bu yüzden işim olsa bile en azından metabolizmam için bir 15 dakika bisiklete binmeye çalışıyorum.

Benim rejim listem böyle bayanlar, gördüğünüz gibi aslında pek de fazla bir kesinti yapmadan 2 ayda 8 kilo verebildim. Bu şekilde yaza kadar devam edip bir 5 kilo daha vermeyi umut ediyorum.

canım harikasın ya!!benimde amacım ayda 4 kilo vermek.ama yapıştı kaldı üstüme bu yağlar ya.başka bir yerden daha buna benzer şeyler indirdim .bu sefer odaklanıp vereceğim.ama ben abur cuburu kesemiyorum.offf offf.

benim merak ettiğim konu, kaç kilo olduğunuz. çünkü 60 kilo bir insanın vermesiyle 90 kilonun ki bir olmaz.

Ben evlendiğimde 56 kiloydum şimdi 64 :( hayatımda ilk kez 64 ü gördüm çok mutsuzum. çok belli olmuyo boyum 1.68. Ama mutsuz etti beni bu kilo çünkü direk basenlere gitti :( bende bu şeklde veririm inşallah.

bende bu yöntemle 1 haftada 1 kilo verdim:65:
kahvaltimi güzel yaptim abartmadan.
öglen ne varsa az az yedim yemeklerden
aralarda acikinca salatalik yada elma yedim
hergün 2 litre bazen daha cok su ictim
aksamlarida salata yedim yada yogurtlu salatalik yedim.
saat 6dan sonra elma disinda bisey yemedim
hergün 30 dk bisiklete bindim.
her hafta 1 kilo versem istedigim kiloya ulasirim umarim.
herkese kolay gelsin:71:

2 ayda 8 kilo, ideal verilmesi gerekn kilo da bu zaten. Kendinizi kasmadan vermişsiniz kilolarınızı, sağlığınıza da zarar vermeden ne güzel

iyi de ben nerede hata yapıyorum :((

60,5 kilodan 1 ayda 57,7 kiloya indim... ama nasıl hem aç gezerek hem de haftada 4 gün spor salonuna giderek... 2,8 kg vermişim (3 kg yağ verdim 200 gram kas yaptım) daha vermem gereken 2,7 kg var... ben de 1 ayda 4 kg verebilseydim keşke... :(((

bu arada geçen gün rutin kontrol için doktora gittim, 1 ayda yaklaşık 3 kg verdiğimi söyleyince gözleri yuvalarından fırladı "1-1,5 kg'yi geçmemeliydin" dedi...

ben şimdi anlamadım... herkes 4 kg verirken ben neden 1,5 kg vericekmişim???

Back
X