• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ayda 8 kiloma elveda demek istiyorum.

Ummandabirkatre

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2012
5.000
5.463
448
Bugun basladim sayilir ...mayis 4 haziran 4kilo vermek zor olmaz sanirim...
Sabah ne yedim:2ceviz 1 yumurta 1dilim ekmek 1salatlik 1dilim peynir 2 kasik nutella...

Kızlar yürüyüş yapmadan önce aç karnına bir yemek kaşığı sirke bir çay kaşığı balı bir su bardağına ekleyip, üzerine ılık su döküp için. Sonra yürüyüşe gitmeden naylon mavi çöp posetinin bir kaç yerine kollarinizi ve boynunuzu gecirebilicek delik açıp, çöp posetini üzerinize geçirin sonra terleyebilicek bi hırka giyip yürüyüşe çıkın. Saat 6dan sonra kalorili seyler yemeyin. Bol bol su için. Ben böyle bir haftada 4 kilo verdim, tabi herkesin metabolizması farklı olucagi için siz de kesin 4 kilo verirsiniz diyemem ama tavsiye etmek istedim :) kolay gelsin canlarrr :)

bugunku menum:
sabah 4kaşık menemen 1 dilim ekmek..

öğlen:zeytinyağlı pırasa yoğurt bir kase...

akşam:2adet salatalık bir dilim peynir yemeyi planlıyorum...bir de kellogs kraker...

malesef gelen misafirlerle sekteye uğrattım ama yarın 5mayıs itibariyle 25gunde 4kilo vermeye calışacakgım yanı mayıs ayında 4kilom gidecek inş..bu sekteye ragmen bol su ve yeşil caydan ötürü olabilir 1kilom gitti zaten ödemdir bu kesin...yani 25gunde 3kilo yağ gitmeli...

YARINKİ MENUM:

sabah:1yumurta haslanmış ..1salatalık ,2 zeytin,bir uçgen peynir...

öğlen:1kase yoğurt ve 1tabak taze fasulye yemegi az yağlı...

akşam:salata ve yaprak sarması 6adet...su 1,5litreyi geçemem cok sevmiyorum.

.kahve sekersiz turk kahvesi 2fincan vazgeçilmezim:16::16::16:

ekmek yememeyi planlıyorum...
bu akşam da yemek yemicem zaten:nazar::nazar::nazar:

Back
X